
Ако знаеш английски прочети това:
USDA Freezing Guidelines http://www.fsis.usda.gov/Fact_Sheets/Focus_On_Freezing/index.asp
Freezing Prepared Foods http://www.uga.edu/nchfp/publications/uga/FreezingPreparedFoods.pdf
Freezing Food from NDSU http://www.ext.nodak.edu/extnews/askext/freezing.htm
Do's and Dont's of Freezing http://www.aces.edu/dept/extcomm/specialty/freezing_foods.html
Food & Nutrition - Storage & Freezing from UIUC http://www.solutions.uiuc.edu/directory.cfm?series=3&cat=13&Parents=0
American Frozen Food Institute http://www.affi.com/
С две думи , всичко полезно се запазва в храната САМО ако се замрази веднага след приготвянето и след това се размрази в хладилник, микровълнова или на водна баня....така описаното от теб размразяване ( на стайна температура ) се отрича!Идеята е бързо замразяваш, бързо размразяваш ( от което правило бяга само хладилника, но там пък става при определена температура, което е позволено! )



Аз доста отдавна не съм чела по въпроса. Но пред точно обратното се препоръчваше - да се размразяват храните сами без да се слагат в микровълнови, да се готвят замразени и подобни. Макар, че аз си слагам замразената царевица и магданоз направо в манджата. Значи без да искам са улучила варианта, който се позволява и при двата начина - в хладилника 
Колко много зъбки си имате - ние нали сме само с едно за сега което почти не се вижда...


Поне, като тръгна на работа ще се свърши с това чудене как точно да наместя парите, та да има за колкото се може повече неща
