МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 086
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
  • София
 smile3511 Ааааааааа, тези зъбииииииии! newsm45 smile3507
Не спи, не яде, ака по 3-4 пъти. Ръцете са и все в устата, когато се храним също.
Мъкаааа! Период е, знам, но дали ще издържа до първото зъбче без преглед при психиатър не зная. За тези мъки си мисля, че поне 5 зъба наведнъж ще и поникнат.
На вас спокоен ден, а ние ще се мъчим да спим.

# 241
Гледам времето навън и  cold
Чудя се дали да излезем днес. Лошото е, че съм много болна и хич нямам сили.За сега Вики е здрава и дано не се разболее  Praynig До сега не сме пропускали разходка, в най-лошото време сме излизали поне за 30 минути и от вчера Вики е една кисела - явно защото не е излизала. Направо се чудя вече с какво да я забавлявам в къщи, всичко и е писнало.
А това със зъбите е  smile3514 При нас има малко затишие, ама направо не ми се мисли като почнат следващите.
До скоро от мен Hug

# 242
  • burgas
Честит първи сняг!
 В Бургас всичко е в сняг, при вас в другите градове как е?  Аз се чудя дали мога да изведа Макс на вън за малко? Вие как мислите? Бихте ли извели децата си на вън? Така ми се иска да пипна снега.

# 243
Успех на всички зъбоникнещи  Hug Много ми е мъчно, като ви чета какви са мъки  Confused

Майка ми вчера не е извеждала Маги и май и днес няма да стане за разходки. Не е толкова за това, че е студено, а защото духа отвратителен силен вятър. Иначе и ние не пропускаме ден, дори да е студено. Нали трябва да си сефтосаме космонавта все пак  Mr. Green

Борива, абсолютно те разбирам  Grinning Аз нали още влизам в час и нямам време през деня за нищо освен за работа. Дори нямам време да звънна един телефон да ги чуя какво правят Маги и бабата. Е, това не значи, че майка ми не се обажда да докладва  Mr. Green
Имам чувството, че на майка ми й е много криво, че спря да ходи на работа  Rolling Eyes Може би, защото още не е свикнала, но определено й е терсене цял ден да се занимава само с Маги. А и това, че не си е в къщи също май я тормози, защото няма какво друго да си намери да прави /на нея дай й да чисти и бърше/. Дано устиска до пролетта, когато ще караме Маги при нея да се гледат.

# 244
И при нас вали сняг. Аз го мразя , а сега още повече. Днес татко ми трябваше да навърши 49 години...
Много ви благодаря за съчувствието и милите думи, още веднъж. Целувам ви всички.
Сега по темата. Ние нямаме нови зъби, обаче е много крива понякога , ужас , не се стои. Не можем да оправим режима след промяната на времето и сега си става по старото време , сиреч става в 6 . Добре , че от 2 седмици мъжът ми си е вкъщи и той спи при нея. А тя на него му прави и номера вдига го посред нощ да си играят , на мен такова нещо не ми е причинявала.

Сега имам голям проблем как да кажа на Галито за дядо и. Приемам всякакви съвети, щото и аз самата още не съм много на себе си.  bouquet

# 245
  • София, център
Добро утро и от мен!

eli101 Според мен няма това - онова...трябва да се излезе...

Tweety Благодаря за линка, мъжа ми така се е смял...

Мария през нощта седя будна сигурно един час и половина, ей така за кеф Tired, после ревна че не може да заспи... чудноооооооо!

Аз вече и давам паднали играчки , и на улицата да са паднали само ги забърсвам в моите дрехи и айде... само биберона го минавам с мокра кърпичка ако е паднал навън! А за в къщи, въобще не ги бърша - чисто е то се знае! Според мен, когато настъпи времето с лазенето вече ще и е късно да опитва прашния под Mr. Green, да си знае от сега ( да заякне имунитета )!

veselina_s_p  а защо не я карате от сега при нея! Майка ми определено и е скучно като дойде в нас, затова само и я водя...така тя си върши нейната работа и е доволна!

# 246
Забравих да се похваля, че вчера купихме много хубав космонавт и ботушки на Катето, като я снимам ще ви я покажа , каква е хубавица.

А за играчките , кога мия , кога не , и шишетата почнах по-рядко да изварявам.
Днес сутринта се оказа, че мъжът ми и дал кисело мляко вместо АМ и тя го е харесала. Явно ще ги редуваме , защото тя вече от доста време не си го изпива АМ , а така разнообразие.

# 247
  • Варна
Добро утро!
Честит първи сняг и от Варна! Тази сутрин и тук вали.
Като чета за зъбите ние до тук леко се разминаваме. Преслав като цяло е спокоен, но вечер се буди поне по 10 пъти. Горният му венец е толкова подут и лилав, че направо мен ме боли като го гледам.  ooooh! Зъбчетата са много ясно очертани, белеят се местата, където ще избият, но още не са пробили. Tired
Ние снощи проведохме преговори с майка ми да го вземат в събота вечерта да спи у тях. Ние планираме нощно излизане и наспиване за първи път от 9 месеца. Ще видим как ще се развият събитията. Praynig
За играчките-Преслав все още си няма любима. Все още не съм го пускала да лази по земята, а в повечето случаи му измивам играчките, които хвърля от кошарата (ама не винаги... Wink). Залъгалките обаче задължително ги измивам след всяка среща с пода. И аз се замислям за такова килимче, но се съмнявам, че ще успявам да го удържам на него. Thinking
Ели, честито ви космонавче и ботушки. Тъкмо на време. А аз все още не съм купила зимни обувки на Преслав, но утре вече трябва да я свърша тази работа, че доста закъсняхме. Embarassed
Хубав ден на всички! Hug

# 248
veselina_s_p  а защо не я карате от сега при нея! Майка ми определено и е скучно като дойде в нас, затова само и я водя...така тя си върши нейната работа и е доволна!

Ами, защото не ми се иска да я разнасям всеки ден по два пъти в това гадно зимно време. Освен това тя определено се чувства по-добре в къщи. При нашите много повече мрънка и яде по-трудно. А и при майка ми няма условия да я гледат по цял ден. Най-малкото няма креватче и тя понеже не заспива веднага, като я сложа, а си играе 20-30мин и ако е на нормално легло ще се изсипе. Трябва някой да стои да я пази. Но пък, ако има човек в стаята тя няма да заспи, защото ще се закача и ще иска да си играе...Абе то е една  Laughing Аз за това бях решила да си взема детегледачка поне за този период, но майка ми сама предложи тя да идва. Не знам, ще трябва да устиска няколко месеца  Rolling Eyes

И нашият татко много се смя на памперсите  Joy Но аз не мога да се оплача. Още повече той ми показа как се слагат първия път  Mr. Green

# 249
  • Русе
И тук вали сняг и духа ужасно, изобщо не става за разходка  Cry А на мен така ми се излиза  #Cussing out
Ние май ще имаме нови зъбчета защото венците и са подути, лигави се...абе пак се почна Shocked
elly_G и аз дадох на малката кисело мляко...засега няма проблеми, а и тя го харесва  Praynig

# 250
Да питам - Като извеждате децата навън и е ветровито като днес слагате ли дъждобрана на количката или шал на устата? И още нещо - давате ли супа за вечеря и от кога се дава супа?

# 251
Да питам - Като извеждате децата навън и е ветровито като днес слагате ли дъждобрана на количката или шал на устата? И още нещо - давате ли супа за вечеря и от кога се дава супа?

Аз мисля да дам зленчуков/месен бульон към 8м. По моята схема тогава се дава бульон о/о 30мл преди обедното пюре. Като се запишем на кухня тогава ще давам част от супата преди манджата

# 252
Миличка, снимките ви от парка са невероятни, много са хубави децата и толкова са големи вече  Heart Eyes
Момичета при нас беше днес един прекрасен ден и използвахме с Дани да се поразхидим, но в къщи бе такава кривотия, май ще излиза и шестия зъб. Той направо постави своеобразен рекорд за никнене на зъби. Аз мисля, че ако продължаваме така до 10 месец ще ни изникнат и кътниците. smile3532
тъй като и ние сме с осем зъба и той продължава упорито да пъха всичко в устата, но ми прави впечатление, че го бута все по-назад вчера го питах "кътничета ли мамо избиват" и то се хили  Joy разглеждах му устата и си мисля, че до месец ще сме с още 2  Rolling Eyes
Днес сутринта мъжа ми води Михаил при педиатърката на редовната консултация (75см., 8,900кг).
Веси, майка ти ще свикне до 2-3 седмици и накрая ще започне да ти прави забележки как си гледаш детето и няма да можете да я изгоните  Wink

# 253
Мила, страхотни снимки  Hug Аз винаги нося фотоапарата в количката, ама май само си го разхождам, защото много рядко се сещам да снимам, а пък съм и един фотограф ...  ooooh!
Ние преди малко се прибрахме от консултацията - Ива тежи 6 800 ( е не можем да ги стигнем тез 7 килограма и това си е  Rolling Eyes ) и е 66.5 см. Навън е такъв студ, че май това ще ни е разходката за днес  Sad Много ще ни липсват разходките в парка и приятната компания на мамите и бебоците  Hug
Ели, приеми и моите искрени съболезнования  Hug

# 254
Здравейте и от нас  Hug
Честити придобивки на всички бебоци!
Чудя се кога ще спре този ужасен вятър, за да излезем, че тук вече не се трае. Ни в мен иска Катерина, нито в леглото си. Свикнала е по това време да спи по врвеме на разходка, а сега се чуди какво й се случва. Иначе я записах и аз за детска кухня. Вероятно след Нова година ще се редим с бурканчетата  Crazy
Хайде, чао, с пожелания за хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт