Промоции на книги - тема 11

• 47 160
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Понякога издателствата регистрират по-малки издателства - това съм го забелязала напр. при Вакон. Не знам по какви причини. Може случаят с Лист\Кръг да е някакъв подобен.

# 601
  • София
Наричат се се импринти подобни издателства/търговски марки, които са под шапката на друго, по-голямо - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%82
Егмонт имат Анишър, Сиела - Дежа бук и т.н.

# 602
📚 Внимание, внимание, важно книжно известие! 📚
Този уикенд всички заглавия на #Enthusiast ще бъдат с 40% намаление в нашата електронна книжарница 😍
Ще ви очакваме на 👉 https://enthusiast.bg/

Супер! Това вече е хубаво намаление като за Черен петък!  Ще поръчам Казандзакис и ще видя още какво. Помня, че доставката им не беше евтина, сега ще проверя.

# 603
  • София
40% наистина е супер. 😀
Взех си вчера книгите от Колибри:

# 604
  • Beyond the stars
📚 Внимание, внимание, важно книжно известие! 📚
Този уикенд всички заглавия на #Enthusiast ще бъдат с 40% намаление в нашата електронна книжарница 😍
Ще ви очакваме на 👉 https://enthusiast.bg/

Супер! Това вече е хубаво намаление като за Черен петък!  Ще поръчам Казандзакис и ще видя още какво. Помня, че доставката им не беше евтина, сега ще проверя.

"Мама греши" мога да препоръчам от техните на прима виста.
Доставката им май беше стандартната за Спийди/Еконт ама на 40% ще си заслужава.
Имам една детска в списъка тяхна, та ще разгледам за още Blush

# 605
Търся мнение за книгите на Мишел Бюси и Краят на октомври Лорънс Райт . Също така и за Тайните убежища.

# 606
  • Варна
Аз явно няма да си получа поръчаните книги от Сиела. Направих поръчка на 2 ноември и все още поръчката ми е със статус, че се обработва. Вярно, че поръчах само 3 книги, но въпреки това могат да изпратят поне имейл, че нямат възможност да ми изпълнят поръчката. Confused

Както и да е. Озон поне бяха експедитивни и на ниво. Simple Smile

# 607
   Моите от "Сиела" бяха две и вече ги получих. Не мисля, че е до бройка.

# 608
  • Варна
Аз поръчаните от Сиела категорично приемам, че няма да ми ги доставят. В получения имейл е упоменато, че ще има забавяне до 2 седмици при изпълнение на поръчките. Предполагам утре изтичат тези 2 седмици и затова приемам, че моята поръчка няма да бъде изпълнена.
Тъкмо ще компенсирам на черния петък в озон. Bowtie

# 609
  • в сърцето на един мъж...
Най-добре им пишете и питайте.

# 610
  • Варна
Най-добре им пишете и питайте.

Вероятно ще го направя, но ще изчакам до петък. Мисля да им дам време до 19- то число и тогава да драсна два реда да видя какво се случва. Simple Smile

# 611
  На мен ми се е случвало да ги забавят много, че и потвърдителен имейл нямах. Когато им се обадих ми ги изпратиха, дори промокод за следваща покупка получих. Трябва само номера на поръчката да си кажете.

# 612
  • Beyond the stars
Аз поръчаните от Сиела категорично приемам, че няма да ми ги доставят. В получения имейл е упоменато, че ще има забавяне до 2 седмици при изпълнение на поръчките. Предполагам утре изтичат тези 2 седмици и затова приемам, че моята поръчка няма да бъде изпълнена.
Тъкмо ще компенсирам на черния петък в озон. Bowtie

Вчера получих моите от Сиела, на 1. 11 поръчани.

# 613
  • Варна
Вълшебство, значи има надежда. Simple Smile

Ще изчакам до 19-ти и ще им звънна. Пазя си получения имейл с номера на поръчката. Желая да ме ориентират дали ще получа книгите, защото съм решила едната да си я поръчам от черния петък в Озон. Не искам да стане така, че да дойдат и техните, и накрая да имам дублирани книги. Simple Smile

# 614
Ами тогава ги питайте преди чп на озон. Не им се чудете, затова са там да отговарят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт