За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 96

• 19 354
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Мими, те май този модел го водят бюро. Височината на масата и стола се регулира.
Купихме от един детски магазин, но ги има в Емаг и някои сайтове.

https://www.emag.bg/komplekt-detsko-bjuro-unic-spot-sys-stol-roz … 212/pd/DWSR02BBM/

# 631
  • Пловдив

Не ходи самостоятелно, придвижва се по мебелите, а за по- дълги разстояния лази 😃

# 632
  • Пловдив
JayRay, ходих до работата, седмица преди да навърши годинка...та там колежката го заигра с лист и маркер и си пошари на воля. Вкъщи не съм се сещала за "рисуване", но пйк ми се стори идейно, ще потърся дъска и тебешири, че за тази възраст ми се струва ок, /не оставя трайни следи, дори и да пробва стената/диван и т.н./

# 633
Тебешир у дома не бих дала. Пада прахоляк от него, цялата се цапа. Кошмарно е.
За сега само с пастели рисува. Почиства се лесно и самата тя не се цапа, когато рисува.

# 634
Нашата не отразява телевизор,но и ние много не гледаме.Не се кефи на детски песнички също,слуша каквото и ние -рок и метъл и пляска на we will rock you ,даже и на du hast е с ръцете горе .

# 635
Като проходят обикновено имат период, в който книжките не са интересни, а движението е много по-интересно и не се спират.
Още на 1г й подариха такава магнитна дъска, и с нея, и с др неща рисува доста, е, понякога и по стените, хаха.Аз също си правя кеф като рисуваме заедно животни да ги познава или тя казва какво да нарисувам.

# 636
Някой има ли опит с този стол или подобен модел на друга марка? Видях, че и HAUCK имат.
Знам, че не са толкова добри, колкото оригинала на Stokke Tripp Trapp, но 400лв за столче не мога да дам. Цена 150-200лв ми е по приемлива в случая.

# 637
  • Германия
Приятелка имаше стола на Хаук, беше доволна от него. Аз съм с Трип Трап и не го заменям за нищо 😅

# 638
Моята вече директно на стола се качва, т.е нашите столове и се намества. Само на лампата не се е качила още, голямо диване е понякога.
Не съм сигурна дали си струва за стола като вече не е малко детето, това исках да кажа.

# 639
Ами малкият вече иска да се храни само на масата, но не му стига столът и се изправя, за да стига. Като гледам още дълго време ще трябва да го повдигаме с нещо, а и ме е страх, да не тупне от там.
Затова се зачудих за някакъв такъв стол. Simple Smile

# 640
Има ли някакво кремче за пъпчици около устата ...предполагам където я целуваме се появяват от време на време

# 641
  • Пловдив
За стол е много относително, моя вече отказва да се храни в него и се радвам, че не сме инвестирали пари. Стои на нашите столове.

# 642
Има ли някакво кремче за пъпчици около устата ...предполагам където я целуваме се появяват от време на време
Има на ABC Derm кремче точно за обриви край устата.

# 643
  • София
Аз вече едвам го задържам в стола му. Започвам да обмислям вариант как да яде на нашата маса, но още не иска да стои и на нормален стол. А седалка само пак няма да иска.

# 644
При нас се появи и проблем със самото ядене на зеленчуци и месо. Напоследък е голям зор с тези хранителни групи и съм се притеснила.
Вчера и днеска обаче имахме напредък, като го сложих на стола на масата и ядохме заедно.
Иначе и той не иска да стои в стола си, затова търся вариант.
Някой ако има и съвет за злоядо/капризно дете може да сподели. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт