За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 96

• 19 380
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Няма проблем с излизането в мрачно и студено. Хич не отразява. Той само търчи нагоре надолу. Единствено се борим да слага шапка като има много вятър. Толкова е свикнал на разходки, че като излизаме взима обувки и сяда на пода в коридора да го обувам и хич не го грее какво е навън времето. Пристигна му и гащеризон за дъжд от Шушулка, та вече и в такова време ще мога да го извеждам.

# 586
Времето не ни спира да излизаме - жега, дъжд, студ, сняг 🤣 Обожава да е навън. Единственият проблем е, че мрази шапки, качулки и т.н. Голяма драма настава, ако реша да й сложа. Общо взето изкарахме миналата зима без шапка и шал.

# 587
За Колев и Колев две к деветнайста ползвахме с племеницата ми и бяхме доволни, но незнам сега как ще е. Аз взех един чивт буйки и едни бели ни подариха, а иначе вкъщи си мисля нещо за термо чорап с гумичка? Нещо такова. Препоръчано ни е да ходи с обувки от време на врем. Времето не ме притеснява. Аз самата ходя по 4 часа на ден обикновенно и малкия в количката. Сега ще почне да ходи и съм сигурна, че няма да има стоп. После си мисля да взема  тротинетка, баланс колело или от онези миксираните, но има доста време . Да похваля и аз пелените motherhood. Десените не са номер едно, но си ползвам няколко за вкъщи. Сега за повивалника и чат пат там където лежи, но вече не лежи много. Беше комплект от седем и струваше всичко общо 27 лв .

# 588
....Пристигна му и гащеризон за дъжд от Шушулка, та вече и в такова време ще мога да го извеждам....
JayRay, би ли споделила от каква материя са гащеризончетата за дъжд? Софтшел или нещо по- специално има?

# 589
  • София
Ния, софтшел е и отвътре има лека подплата. Водят ги ок за температури от -5 до +15 градуса.

# 590
Някой давал ли е Имунокинд за имунитет понеже виждам различна схема +шуслерови соли 3 или 3,6,7 🙄😇

# 591
Аз за дъжд използвам космонавта, но или дъждобрана на количката, защото сме още малки и не ходим. Иначе за около детет градоса има един шушляков комплект с подплата и едно водоодблъскащо яке.

# 592
  • Бургас
Някой давал ли е Имунокинд за имунитет понеже виждам различна схема +шуслерови соли 3 или 3,6,7 🙄😇

Моята за един месец направи два бронхиолита, два пъти я приемаха в болница и няма да казвам колко антибиотици пое..
Та едната лекарка там ѝ изписа да пие Дефендил за имунната система. На приятелско дете го изписаха пък след прекаран Ковид. Много ми го похвалиха и се надявам да има ефект. Сега трябва много да я пазим от следващо скорошно разболяване.

# 593
  • Пловдив
Цяло лято изкара босо детето и вътре и навън. Не съм взимала специализирани обувки, защото процедирам като при възрастните, ако няма проблем, няма нужда от ортопедични обувки.
За пролетта имаше едни найкове, сега пак е с найкове, за зимата взех апрески на Адидас. Вкъщи меря крачето и във физически магазин меря обувката, оставям го да стои прав и трябва спокойно да си навирам показалеца при петата, като едновременно опипвам и при пръстите за да не ги е свил или да са плътно забити.

# 594
Момичета, както писах малки е с бактерия в носа Мораксела. Трети ден слагаме вече антибиотични капки в носа (уж по антибиограмата), но ефекта е нула. Грам подобрение няма. Чудя се дали е нормално, не очаквам да е излекуван на третия ден ама поне малко подобрение.

# 595
Ужас и аз ще й пускам секрет от носа в понеделник....

# 596
  • Пловдив
Момичета, както писах малки е с бактерия в носа Мораксела. Трети ден слагаме вече антибиотични капки в носа (уж по антибиограмата), но ефекта е нула. Грам подобрение няма. Чудя се дали е нормално, не очаквам да е излекуван на третия ден ама поне малко подобрение.
Преди месец и дъщеря ми беше с такава бактерия в носа. Слагах капки, каквито бяха изписали Тобрекс, също така имаше и кашлица и тогава и бяха изписали и антибиотик, който се оказа, че по антибиограма също помага за тази бактерия. Взе да се усеща подобрение след 5 ден, всичко и беше изписано за 7 дни. След това не съм пускала нов носен секрет.

# 597
Преди месец и дъщеря ми беше с такава бактерия в носа. Слагах капки, каквито бяха изписали Тобрекс, също така имаше и кашлица и тогава и бяха изписали и антибиотик, който се оказа, че по антибиограма също помага за тази бактерия. Взе да се усеща подобрение след 5 ден, всичко и беше изписано за 7 дни. След това не съм пускала нов носен секрет.

Много благодаря. Каква беше кашлицата? На моя син е отхрачваща и пие сироп. Слагаме Вигамокс в носа.

# 598
  • Пловдив
Същата, отхрачваща, но беше слезнала вече в гърдите и за това беше и на антибиотик, обаче не помня какъв точно.

# 599
Същата, отхрачваща, но беше слезнала вече в гърдите и за това беше и на антибиотик, обаче не помня какъв точно.

Ясно Sad вторник сме на контрола и ще го преслуша, надявам се да не е слезнала надолу. Леле една бактерия и куп поразии….

Общи условия

Активация на акаунт