Студенти в Нидерландия - 11

• 69 795
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Успех на всички, които се прибират! Моят син лети утре от Дортмунд, тъй като учи в Енсхеде и най-лесно и бързо достига до там- има директен влак за 2часа. Поради ранния полет пътува тази вечер, ще нощува в хотел в зоната на летището за 45 евро, сам. Светли празници на всички!

# 556
Успех на всички, които се прибират! Моят син лети утре от Дортмунд, тъй като учи в Енсхеде и най-лесно и бързо достига до там- има директен влак за 2часа. Поради ранния полет пътува тази вечер, ще нощува в хотел в зоната на летището за 45 евро, сам. Светли празници на всички!
 И аз предлагах този вариант на сина ми, но предпочете през Айндховен, тъй като му е познато. Сподете после как е минало пътуването и хотела, ако може.
Чакам 25.12 с нетърпение. Когато им казаха, че последната седмица са само онлайн, цените вече бяха доста високи около 18декември.

# 557
Моето момче се прибира на 26.12, вчера беше присъствено на изпит, снощи до късно беше в лекция. Днес също имат занятия.
Като Ви чета, голям плюс е че живее близо до летището на Амстердам:)

# 558
Момичета, благодаря ви. Толкова сте мили всичките. Вчера малко след като писах тук синът ми запази стая в Тулип ин. Виждам, доста деца ще са. Би било чудесно да се съберат на по бира  в лобито... Ей така, да забъднат по студентски Simple Smile

Чудесен хотел за престой за всички с ранни полети и особено за тези, които са изтървали самолета, защото са си забравили личната карта в квартирата в Енсхеде и усетили се на половината път, а следващия полет е рано сутринта. АКо не се сещате кой е последния - моята разсеяна дъщеря Simple Smile
Каза, че бил страшен купон в лобито с много международни и български студенти чакащи полета си на следващия ден. Него ден тя спечелила конкурса на тема "защо си изтървах самолета".

# 559
Писах на сина ми за другите български  деца е хотела  . Силно се надявам да се видят вечерта. Много силно.

# 560
  • дядовата ръкавичка
Simple Smile Silent Smile, определено е заслужила приза в конкурса твоята дъщеря Simple Smile

# 561
Писах на сина ми за другите български  деца е хотела  . Силно се надявам да се видят вечерта. Много силно.

И аз предадох инфото Simple Smile

# 562
И аз казах на сина си. Опасява се, че заради мерките няма да може да се съберат.

# 563
И аз казах на сина си. Опасява се, че заради мерките няма да може да се съберат.

И аз, сега остава да им уговорим и час за среща.

# 564
Simple Smile Silent Smile, определено е заслужила приза в конкурса твоята дъщеря Simple Smile

Ооо, да. Вместо да се прибере във Варна за 6 часа , тя се прибра през София и има честта да се вози с БДЖ като общо ѝ се събра 17 часа в пътуване като не броим висенето по гари и летища.
Кой каквото си направи...

# 565
Доживяхме с детето да си кажем по телефона "хайде до утре"! И нашия син утре се прибира от Амстердам. Вече нямам търпение да го прегърна. Ще е щастлива бъдни вечер...
На всички желая светли празници! Прегръщайте се повече и много обич!
На всички деца късмет и прекрасна и успешна година!

# 566
Ако има някой, който се "радва" на нидерландския локдаун, това съм аз. Сменихме полета за връщане от 4 на 15 януари и спечелихме още 11 дни Simple Smile
Светли, уютни и щастливи празници на всички, които ще посрещнат и прегърнат децата си и сили на тези, които ще бъдат далеч едни от други.

# 567
Ако има някой, който се "радва" на нидерландския локдаун, това съм аз. Сменихме полета за връщане от 4 на 15 януари и спечелихме още 11 дни Simple Smile
Светли, уютни и щастливи празници на всички, които ще посрещнат и прегърнат децата си и сили на тези, които ще бъдат далеч едни от други.
И ние ще сменяме полета от 9 януари за по към края на януари.

# 568
Весела Коледа на всички. Здраве и много щастливи моменти
Моят се прибра с кола, но направи ПСР платен вече и там 100е, заради минаването през Австрия. Никъде не са му го искали, ваксиниран е. Обратно с кола на 3.01 се чудя дали ще му трябва пак ПСР.. Или ако успее да сложи бустерна доза...

# 569
Здравейте. Има вероятност дъщеря ми в Енсхеде да се премести при приятел и да освободи квартирата си от средата (или края) на януари. Стаята се намира в къща на 5 мин от университета Саксион, точно зад общежитията. Цената в момента е 375 евро с вкл. консумативи. Договорът се сключва със собственика за една година.
Стаята е на таван т.е. има скосяване, но не е некомфортна и е достатъчна за живеене. Има вграден гардероб. В къщата има още 5 съквартиранти. Кухнята е добре обзаведена.
"Уловката" е, че стаята е обзаведена от нас и ще искаме да се изкупят мебелите - легло персон и половина, матрак, маса - всичките купени преди половин година от Икеа. Ако наемателят не иска - дъщеря ми ще ги изнесе и продаде.

Пиша тук първо преди да има окончателно решение дали дъщеря ми ще се премества за да помогнем, ако има някой, който иска квартирата. Иначе тя ще я обяви по форумите.
Та - ако някой има интерес - да ми пише на лично.

Общи условия

Активация на акаунт