С какво ви дразнят свекървите? – 131

• 36 837
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Абе нагли хора, идва да ме натоварва не стига, че не помага с нищо, а и само те дразни с реплики от рода "това дете как ще порасне", "много е малко"... Живеем в къща веднъж дори не стига, че заключихме външната врата, а и катинар сложихме 🤣🤣 да се усети .. Е немога да опиша какво викане беше докато не излезем.. Срам и позор. Колкото и да говориш няма полза, обмисляме преместване в друг град.

# 91
Абе нагли хора, идва да ме натоварва не стига, че не помага с нищо, а и само те дразни с реплики от рода "това дете как ще порасне", "много е малко"... Живеем в къща веднъж дори не стига, че заключихме външната врата, а и катинар сложихме 🤣🤣 да се усети .. Е немога да опиша какво викане беше докато не излезем.. Срам и позор. Колкото и да говориш няма полза, обмисляме преместване в друг град.

... 🤐😒😵🤬😱

# 92
  • София
Какъв срам? Нали не се излагате вие. Остави я да вика. След като й е казано, и показано...

# 93
  • при късмета
Говориш в множествено число, означава ли това, че и мъжа ти нищо не прави по въпроса? Като й казахте в прав текст да не идва рано, тя какво направи? Изгони я директно. Просто кажи, че сега не може да влезе и тръшни вратата.

# 94
Говориш в множествено число, означава ли това, че и мъжа ти нищо не прави по въпроса? Като й казахте в прав текст да не идва рано, тя какво направи? Изгони я директно. Просто кажи, че сега не може да влезе и тръшни вратата.

Прави. Казва й, гони я. Същата работа, че и по-лошо.

# 95
Съгласна съм, че свекърва ти е нетактична, нагла, невъзпитана. Ако не можете да се отървете по друг начин, но можете да се преместите в друг град, това е добро решение на проблема.

Но защо очакваш да ти помага като дойде у вас?

# 96
Bandita,
Всякакви реплики за детето, че нямало да порастне, не яде и т.н. да ти минават покрай ушите. За другото са ви дали съвети.

# 97
Чудих се защо очакваш да ти помагат.Ами смятала съм и аз спазвам, като съм някъде да мърдам.Да правя нещо.Поне да попитам може ли, има ли, като откажат - ок.
Но ми е терсене да стоя като мумия.А и очаквах като живеем заедно, то същото всеки ден или през ден да сме заедно, общо да работим.Всеки нещо да допринася.За какво е там иначе, без цел и смисъл.Стол да помести, ама да пипне нещо.
Второто е ,че с малки деца си вързани  писва,  искаш за минути да не мислиш, да зяпаш след дете, да си нащрек.Натоварващо е присъствие  само без полза някаква.
Та за това мисля има очаквания. Справяш се сам, но като има цъфнал наблизо, или да пипа или да се отправя нанякъде.Свидетели само на Ехова.

# 98
То историята много дълга. Не очаквам, разбира се. Тя върви напред и назад и разправя на всички, колко гледала детето и т.н.т, нещо като му тече нос пак върви и разправя, а в същото време с абсолютно нищо не е помогнала. И аз от нерви започнах да вървя и да разправям как нито купува нещо, нито гледа внучето си.

# 99
Е, не. Това си е живо падане на нивото на противника.

# 100
На I.R. мъжа й е програмист най-вероятно, техните оперативки са рано сутрин и после рядко някой го закача. Ако има комуникация е предимно в писмен вид. Та затова е свикнала да е тих. За съжаление обаче, определено не уважава това, че той е на работа. Добрата новина е, че скоро ще купи по- голям апартамент.

Другата свекърва, дето иде в 8, на колко години е?

Тези дни ще дойда и аз да се оплача и да ми кажете аз ли съм крива или космоса Joy

# 101
Аз на моята свекърва още като се роди детето и обясних - ако иска да го види да ми пише, да ме попита кога ми е удобно да види детето и аз ще и кажа. Мъжа ми и обясни, че след като се събудим сутрин Ние ще потърсим нея, за да се разберем за среща. И по този начин тя се научи да не звъни рано сутрин и срещи без покана не съществуват. ​
Много е важно мъжа ви да е на същата вълна като вас, иначе нищо няма да се получи.

И моята свекърва все обяснява как всичко щяла да купи и все се наема да купува разни неща, а нищо не взема. Ама я оставям да се бие в гърдите, пък ние си я знаем. Дразни ме, но не мога да я променя.
Натреси й детето в 8 сутринта и й кажи да го гледа цял ден, да му купи каквото е нужно и си замини. 😀

# 102
  • София
На I.R. мъжа й е програмист най-вероятно, техните оперативки са рано сутрин и после рядко някой го закача. Ако има комуникация е предимно в писмен вид. Та затова е свикнала да е тих. За съжаление обаче, определено не уважава това, че той е на работа. Добрата новина е, че скоро ще купи по- голям апартамент.

Другата свекърва, дето иде в 8, на колко години е?

Тези дни ще дойда и аз да се оплача и да ми кажете аз ли съм крива или космоса Joy
И как ги съчини тия глупости? Не е програмист със сигурност иначе скоро не се виждам в голям апартамент ама ако е пожелание благодаря!

# 103
Най-вероятно пише, защо се палиш?
Иначе е съчинено на база написаното от теб и разбира се, пречупено през личен опит. Както обикновено се прави, не е било нещо специално.
И разбира се, че е пожелание, щом има нужда!

# 104
  • София
Не е програмист, но както казах заради пандемията им се налага да работят от вкъщи. Иначе благодаря за пожеланието надявам се в някой слънчев ден и това да стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт