11 клас - първа тема, изпълнена с надежда

• 40 887
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Велико беше това! Никога нямаше да се сетя, а се лаская, че имам силно развито въображение. Joy

# 136
  • София
Споделям, споделям, ама не знам дали се дава за свободно наемане. Залата е на някаква танцова школа Umove (или нещо подобно), някъде в Лозенец, срещу Парк Център. Обаче рожденничката танцува там хип-хоп от години и е, уж, малко по-вътрешен човек. Затова са ѝ дали залата за целонощно ползване - след последната група вечерта, т.е. след 8 и до първата група сутринта, т.е. до 10 и обещанието да я предаде във вида, в който я получава. Та чистенето е било наложително. Иначе била в някакво мазе и доста добре изолирана. Само пушачите, като излизали на повърхността да пушат, си навличали гнева на спящите съседи, щото много викали на тротоара пред входа.
Възможно е да има опция за свободно наемане, а и този денс център има различни "бази" из София. Аз също ще поровя за нещо такова, че РД наближава. Ама по-скоро като Бора ще отложа купона за пълнолетието. Сега, за 17-тата годишнина нещо по-пионерски, на сладкарничка, с пасти и боза (ако е по-прокиснала и градус докарва)  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 137
  • София
Например сладкарничка Пчела - тортички, меденки и боза: Animal Bee Cake Sake Ама така като скромно, кротко, комсомолско, догодина как ли ще избухнат Smiley

Иначе съм срещала инфо зали под наем - contrast, също правят купони във Фабрика 126. Обаче това си изисква сериозна организация и бая народ, а това си е отговорност, да събереш много поузрели пубери на едно място, защото пък, ако са малко, няма да стане купон. 

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 23:47 от bora

# 138
  • София
Пуснете в гугъл "парти зала под наем" и започвайте да стягате портфейлите. 😂

# 139
  • София
Пробвала съм го. Или са пълни дупки, или искат една торба пари.

# 140
  • София
Тази година зимата синът ми отива на такъв рожден ден, обаче не зала, а нает апартамент. Жената, която е отдавала жилището, не малко на квадрати, е разказала, че от предишен купон имало голяма свинщина и попитала те от коя гимназия са. След като разбрала ѝ се изкривило лицето, повторение на гимназията. Макар че квото и да правят, все някой обърне някое наргиле, а за оповръщането  да не говорим.

# 141
Гейм-хаус имат 2 зали. Едната е нова, а старата е в сградата на една читалище.

# 142
Хахаха, РД бистрим, а?!
  Първо,Бора, да ти е честит рожденика!Здрав,умен,с късмет и щастлив!А ти спокойна!!!!
 В Монтана мнооого отдавна има такива помещения,сигурна съм ,че не сме открили топлата вода де.Когато щерката беше тийн,все имаше някое 18 г гадже,което я наемаше.И аз съм им наемала за купон  на дечурлигата, щото на непълнолетни не даваха ключа.И изобщо не съм живяла в заблуда,че няма да има алкохол, цигари,че и секс.В едното даже даваха и спалня,срещу доплащане.
   Сега има едно хитово , Склада.В една складова база - няма на кой да пречат .
   В компанията на набора има  Ивана, Господ здраве да дава на дядо й,който има вила  в пределите на града,но в нива,няма съседи.Та човекът много отзивчиво им дава вилата за купони,РД,нови години.ОБАЧЕ - те ходят да помагат за лозето,дърва и разни други строителни дейности.
   И ако остане вино от сбирката,винаги е за него.И винаги си чистят, винаги.
   Относно алкохола - мисля,че се пие по сбирки яко,пушат цигари и наргилета.Искренно се надявам все пак да имат акъл и да спрат до тук.
   Сега малко за училище- директорката е разрешила преместване в профил история.Но докато не видя,че приеме попълнена от мен декларация,не вярвам нито на нея,нито на набора.ДНешното ми ходене при шефката може да не се състои.Не е бил единствен,който е имал несъгласие,има и други прехвърлени деца.
    Във вашите Школо има ли график на класни,входни,контролни и прочие писм. изпитвания?Много ми се ще да съм наясно кога имат такива , но при нас никой не ги отразява.Миналата година по немски се появиха някакви си оценки от контролни,проведени през 02. , а нанесени юни.Иди ,че се сещай .На предстоящата родителска онлайн среща мисля да помоля настойчиво за това.

# 143
Бора, жив и здрав да е рожденика. Много късмет, леко да му върви ученето!
При моят син Рождените дни, на които ходи се правят на вили около Ловеч. В петък бяха на една вила на Крошунските водопади. И той обикновено е най-трезвения и оказва първа помощ, и помага при разчистването. Не че не употребява, ама носи детето, има си ген 😆
На мен уикенда ми минава в готвене. Малкият не излиза в междучасията, та трябва да си закусва сутрин в квартирата. Направих кифлички с шоколад, палачинки. 5 яденета за вечеря, направо ми се взе здравето на котлона. Снощи ми викат, че съм пратила запаси за месец.

# 144
  • София
При нас не всички учители публикуват в Школо информация за предстоящи контролни, но никога не съм обръщала внимание на това, те децата си ги знаят.

# 145
  • София
Ние празнувахме нашите РД в клуб The street, близо до мол парадайз. Струва ми се скъпо за РД на младежи, но пък е много хубаво. Тази година юнакът само почерпи няколко приятели и не беше купон в истинския смисъл.

# 146
  • София
Ние празнувахме в един апартамент в нов блок. Намерих го онлайн.
Ох, хора, сдухах се. Тренерката е казала само тренировки следобед, а моята е на училище. Много тъпо...

# 147
  • София
Това The street не е лоша идея. Можеш да го наемеш и да си вкараш всичко сам, нали? Защото миналата година наборката беше намерила един бар в Драгалевци, който дават под наем за събития, но искаха цялата консумация да е от тях по цени за дискотека. И по груби сметки удря над 1500 лева. Теглихме им една ... Joy

# 148
Божеее,ми то като кръщене !!!
   Оф,така не искам да се занимавам с тия училищни истории-да следя какви контролни,пък кога са правени,пък кога са върнати.Това не е моя работа,и не искам да е.Обаче учителите ме принуждават.След изцепките от миналата година с тоя немски, и разправиите,които отнасяше набора , а се оказа,че невинаги е виновен, ще се превръщам в училищен полицай.
    НЕ знам дали помните,но една нощ в 3 ч през нощта се сетила,че трябва и по незнам си кой немски да имат оценки.И жената просто направи копи пейст на оценките от другия немски,едно към едно.Не ги раздели, преписа ги.И аз избеснях тогава.А в края на втория срок се оказа,че нанася оценки от контролно ,правено февруари месец.И първо се карах на набора,после осмислих,че не винаги вината е в него.Щото и други мами се възмутиха.Класната каза,че в работата на колегата не може да се намесва.
    Отива да вземе декларацията за профила,пфуууууу, веднъж да се приключи.Стискайте палци!!!

# 149
  • София
При нас в началото на всеки срок се качва графика с контролни и класни. Спазва се по принцип.

Младежът днес ще се срещне с преподавателите по информатика и ИТ. Различни ще са от миналогодишният господин, с който така и не успяха да се стиковат децата, дали заради ДО или нещо друго, но не им се получи химията. Учеха си, но нещо не беше  наред. Дори и не предполагах колко не е наред, докато онзи ден не се изпусна, че не иска новите да са готини, а само да са нормални и да не са безпричинно заядливи.

А, да, в ден понеделник ще ходи с ръцете в джобовете, защото има информатика, ИТ и ФВС. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт