11 клас - първа тема, изпълнена с надежда

• 40 507
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ей, Марулетка раздвижила темата с чудесна новина!
Да е жива и здрава бабината букла, да расте здрава, умна, щастлива и обичана (това е сигурно!)!

# 601
  • BG
Има ли някой набор/наборка ваксинирани с Янсен?

# 602
  • София
За наборите не бяха ли разрешени само Модерна и Пфайзер?

# 603
  • София
Марулетке, честито бебе и честита баба! Дано и ние доживеем такава радост!

# 604
  • София
За наборите не бяха ли разрешени само Модерна и Пфайзер?
Да. Не съм чувала да са разрешили Янсен за децата под 18 години.

# 605
Благодаря ви, момичета!Да ви се връща и на вас,когато му дойде времето!
   И кво решиха за ПО при големите?

# 606
  • София
Могат да са ПО, ако има осигурени тестове от държавата /каквито в момента няма/ или ако 50% от паралелката имат ЗС за ваксина, преболедуване, антитела или лабораторно изследване за ковид /два пъти седмично/.

# 607
  • BG
Ясно, мерси за отговорите. Иначе при нас няма нищо ново, освен, че класната днес спешно им е пратила съобщение да пишат кой има ЗС. Това са най-много 4-5 деца от класа. В същото време гледам, че нашия град е вече извън тъмночервената зона, но пък и не са под 500 случаите, голяма каша става според мен.
Аз не съм ваксинирана, но обмислям скоро . Пусках си тест за антитела, понеже съм карала разни вирози тази година, но нямам.

# 608
  • София
И при нас пуснаха анкета за наличието на ЗС /респективно, желание за тестване за своя сметка/. До утре сутрин ще имаме информация как ще се провежда обучението следващата седмица. Директорката беше готова да осигури тестове за децата със средства от бюджета на училището, но нали забраниха на ДУ сами да си осигуряват тестовете, Smirk та сега чакаме да видим колко процента от класа имат ЗС. Не съм обнадеждена.

# 609
  • София
Честито, Марулетоо!
Да е жива и здрава Катрин! Много радост, усмивки и поводи за щастие да ви донесе!

Санака, зло да те забрави и теб! 💐🤗

При нас има 7 или 8 ваксинирани деца, има 2 преболедували, започваме да се тестваме и за антитела. Не ми се коментира. А хората стават все по-инертни...

# 610
  • В светлината на слънцето
марулеткеее, честита ви радост! Heart Да е орисана на късмет, щастие, здраве, красота и обич в живота малката бонбонка! Heart

Аз от училището на наборката нямам ни вест, ни кост. Иначе сме ги планирали сега за ваксини и нея, и брат й, ама да видим кога ще се обади докторката им.

# 611
  • София
А за какво ти е докторката им?

# 612
  • BG
И при нас пуснаха анкета за наличието на ЗС /респективно, желание за тестване за своя сметка/. До утре сутрин ще имаме информация как ще се провежда обучението следващата седмица. Директорката беше готова да осигури тестове за децата със средства от бюджета на училището, но нали забраниха на ДУ сами да си осигуряват тестовете, Smirk та сега чакаме да видим колко процента от класа имат ЗС. Не съм обнадеждена.
И аз не съм обнадеждена. Ще чакат да минат под 500 случаите и ще ги пуснат на ротация без тестове. Сега явно си проучват нещо с тази анкета за ЗС. Дори ми минава мислълта, че  вътрят нещо с лабораториите по оста тест за антитела- антигенен тест.

# 613
  • София
О, не, сигурна съм, че всички паралелки в нашето училище, които покрият изискването за 50%, следващата седмица ще са в клас. Не съм обнадеждена по отношение на достигане на процента.

# 614
Ние в Бургас сме от началото на седмицата  под 500 на 100000.. Никого не смеят да върнат. Няма и такава перспектива им е съобщила лично директорката днес.. Вече я отписах и тази учебна година и не се ядосвам

Общи условия

Активация на акаунт