11 клас - първа тема, изпълнена с надежда

• 40 506
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Вчера вечерта излязоха новите Насоки, които изрично казват, че при под 500 на 100 000 децата се връщат на училище без тестване. Как да няма такава перспектива? Flushed

# 616
Учениците точно затова са я попитали. Дали ще карат следващата седмица на ротации. Ами не- ДО ще бъде. Дано утре или в понеделник размислят

# 617
  • София
Според информация от класната, засега не ни достигат двама за достигане на 50%. Офф...

# 618
В област Бургас доста от общините са на ротация. Вероятно община Бургас все още е над прага от 500.

# 619
  • София
марулетка, честито!
Да е здрава малката буболечка, както и всички около нея, пожелавам й много късмет и щастие.
На мамата и таткото им пожелавам да им се е паднала послушна (поне за бебешкия период), хапваща и спинкаща бебка Wink

# 620
  • София
При нас също тишина. Нямаме запитване. Но знам, че още когато ходеха на училище са минавали да преброяват колко са ваксинирани и тогава са били около 12 души, значи горе-долу половината клас. Те са 29. Ще видим какво ще стане.

# 621
ЧУ на набора предложи да поемем тестовете. В момента събират декларации, до оня ден нямаше необходимото мнозинство. Утре пак ще докладват - ако са събрали, от понеделник ще почнат присъствено, 6 лв на тест. Синът ми вече умира от скука вкъщи, взе да реди пъзели и да готви по малко.

# 622
  • София
ЧУ на малкия поема тестовете /трябва да си купим само тестовете за утре и за понеделник, защото още не им е дошла доставката/. Той от утре е на училище.

# 623
  • Sofiа
Марулета, честита радост!
Да расте здрава, смела и щастлива!

# 624
Честито Марулета живи и здрави.Нашите от вчера са присъствено вчера си отиде и днес се прибра,гадело му се ама сега като го гледам как си цъка на компа май нищо му няма съмнява ме че върти някакви номера ама тя ще се чуе 🤔

# 625
  • София
Допълвам се. Вече и при набора има запитване. Да видим какво ще излезе.

# 626
  • Sofiа
При нас имаше запитване миналата седмица. Преди малко пуснаха резултатите. Всички 8ми и по-голямата част от 9 и 10 клас се връщат, 11тите класове дружно са гласували да си седят онлайн Rage
Пффф, много ме е яд. Ние гласувахме за връщане с благословията на набора,  но...

# 627
  • София
Всички 8-ми класове покриват 50% деца със ЗС? Браво!

# 628
  • София
Марулета, честито внуче, да е здраво и щастливо!

При нас имаше анкета, още няма резултат, едва ли ще има 50 % със ЗС, освен това като питаха не бях подготвена с опция тест антитела. Но сега я има в насоките и опцията със сертификат от лаборатория, не че е много удобно, ама е опция, особено ако има и такива за по малка сума. Дано допълнят вариант по съгласие на учениците заплащане на тестове и в ДУ, само това е вариант в близките седмици да тръгнат. Също така доста ще си направят тестове за антитела и ако се окаже нямат по скоро ще се ваксинират, аз поне така мисля да процедирам. Но и това е възможно след няколко седмици-месец, дотогава трябва да има опция тестване.  Тия камиончета дето са пред МОЛовете, сутрин да минат пред училищата Smiley. Трябва по твърда ръка с решението за учениците, много му се чудят и търсят да угодят уж на всички и накрая децата месеци вкъщи.

# 629
  • Варна
Честита радост Марулета, благословена да е малката принцеса❣️
Набора днес сложи първа доза Пфайзер при ЛЛ. В понеделник направи антигенен тест, вместо тест за антитела - звучало му еднакво. Вторник си направи вече за антитела, но няма (както и предполагах).
За сега съм доста доволна от момчето ми, заинтересован е към учебния процес, харесва си учителите по новоизбраните профили. Няма вести от училището все още, класната нямаше желание за РС, не ни уведоми примерно в Школо, казала в час, ама кой да я чуе - та да ми каже.... Ей такива неща, ама здраве да е

Общи условия

Активация на акаунт