💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 582
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 630
Няма такова противно същество като Тъ
Вчера се схвана, утре какво ще и се случи

# 631
  • Варна
Тъъъ Мани ли няма да намерят начин да запазят и спасят от предаването? Ще намерят! Очаквам играта утре да е мъжете плават, вземат торбички от някой понтон иииии в торбичките- мигли, които жените да им турнат. От магазина- имунитета ще струва 1 грош, че да има МаниТу и за следващите номинации.

# 632
Обаче ще стане интересно ако Мани си купи имунитет. Не за друго ами да им видим мъжката задруга.

# 633
Очаквам да й предложат имунитет , повтори се сто пъти днес, сигурно не е случайно. Не вярвам Тупарев да се лиши от МанитУ, тя му е попадение.

# 634
  • Sofia
При Шампионите ще са Андрей и не знам кой втори.
Андрей сигурно пак ще номинира Краса.

И аз мисля, че някой от екипа е подшушнал на Мани за евентуален имунитет.

# 635
Обаче ще стане интересно ако Мани си купи имунитет. Не за друго ами да им видим мъжката задруга.
Ще го отнесе Мартин, а той нали има сливи в устата и нищо няма да каже.

# 636

Има логика да е той. Заедно със Соня. Иначе без имунитет е ясно кои отиват.

# 637
В началото мислех, че Неделчо ще е шутът на предаването. Той се оказа един от най-добрите играчи. Морунов започва да олеква.
Капитанските дуели са ми скучни. Елена показа завидно хладнокръвие.
Утре битката май пак ще с плуване, така че Мани отново ще има възможност да спаси племето си. Simple Smile

# 638
Има логика да е той. Заедно със Соня. Иначе без имунитет е ясно кои отиват.
Соня и Мани ще гласуват за Неделчо според мен, не за Мартин.
Много възможно е на практика Морунов да определи втория номиниран, има възможност за 3-2-2 ако мъжете не са решили предварително кой от тях ще е на арената в случай на имунитет на Мани.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 22:44 от Bengun

# 639
Мартин ми се струва по-лесна мишена. Ако са толкова тъпи да гласуват за човека, който им изнася морските битки, нека. Ама верно, не може да са толкова зле, нали? 🙄 Или може? 🧐

# 640
Ахахаха .. някой позна за сокола вчера Simple Smile

Аз бях! 
Отивам да се самопочерпя Wink

# 641
  • Испания
Мартин ми се струва по-лесна мишена. Ако са толкова тъпи да гласуват за човека, който им изнася морските битки, нека. Ама верно, не може да са толкова зле, нали? 🙄 Или може? 🧐

Може и още как! Нека го направят!

# 642
Гласят жена да спечели формата , Ралица нон-стоп повтаря клишета как жените са равностойни, разделение, бля,бля.
Но коя би могло да бутат?
Паулина ?

# 643
Гласят жена да спечели формата , Ралица нон-стоп повтаря клишета как жените са равностойни, разделение, бля,бля.
Но коя би могло да бутат?
Паулина ?

Паулина, Красима, Елена са варианти.

# 644
Мани е потресаваща.
Ако е гледала миналия сезон имунитет се разигра само два пъти - в обединеното племе един път и във финалното племе един път.
От друга страна миналия сезон почти всеки път, когато предполагаха, че нещо ще се случи - то се случваше. Нищо чудно от продукцията да са ѝ подшушнали нещо и да ѝ дадат наистина имунитет, че да може да ги дразни поне  още една две седмици.

Общи условия

Активация на акаунт