Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами- част 9

• 19 374
  • 283
  •   1
Отговори
# 105

Честит рожден ден Йони Бонбони!

Много любов, здраве и успех вьв всяко ново начинание.

Пожелавам ти страхотно изкарване на празника

Снеже Пращай кремчета и не се тревожи, дори те са по малко обемисти от пьзели. А за парите по пощата да се пратят, не мисля че ще има проблем, така и ти да на се натоварваш с разходи.

Кроко Намерихте ли си място за срещата. Исках да ти кажа, че място кьдето бебоците могат да играят са или комюнити центрове или Ontario Early Years Centers, или програмите на парк и рекрйейшьнс. Вероятноста в неделя са намерите отворено масто е много малка, но сьбота става. Ето сайта на Ontario Early Years, http://www.ontarioearlyyears.ca/oeyc/en/Location/Hubpage.htm?regCentre=toronto. Тук може да видиш адресите и програмите им по дни, гледай за drop-in. Сьщо проверете в комюните центьр около вас.

лека вечер на всички

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 04:13 от Chrisimommy

# 106
Е-хее, още една скорпионка.
Йони Бонбони, Честит Рожден Ден !
Пожелаваме ти изобилието на човешкото щастие никога да не пресъхва за теб,
любовта и благоденствието да те заливат и оставят без дъх,
а здравето и късмета да са твои спътници.
Бъди много обичана !

# 107

Честит Рожден Ден Йони Бонбони!

Пожелавам ти много щастие и любов.

Мисля, че в неделя никой от центровете на Ontario early years не работи. Нали нашите занимания в близката библиотека приключиха, та сега и ние ходим там през седмицата. Незнам по другите центрове как е, но в нашият петъците са French и се пеят песнички на френски. Та този петък набързо си припомних някои думи  Crazy  и ми направи впечатление различие при произнасянето на други.
   Снеже, успех утре и чакаме да се похвалиш с добри новини.   bouquet

# 108
  • Canada
Е-хей, колко е приятно да  отвориш, нищо неподозираща любимия форум в неделя сутрин и да про4етеш толкова мили пожелания ......

smile3525   Благодаря Ви от все сърце моми4ета! Много ме трогнахте....smile3525
 Искам специално да благодаря на добрата ми приятелка Джони, която провокира теми4ката!!! newsm51
Цял ден сте писали за мен, а аз си 4истя къщата и хабер си нямам...
Черпя вси4ки по едно пар4е  торта
Весел беше празника, Йоанка цяла ве4ер ми пя (както тя си може ) Happy Birthday с музикален съпровод пеещата свещи4ка....

С голямо закъснение искам да честитя:
 newsm59 Първият Рожден Ден на малкото Пупон4е- Софи! newsm59
    Tada Да е жива и здрава!Радост и безгрижие! Tada

Gift Gift Gift Gift  Gift Gift Gift Gift  Gift Gift Gift Gift  Gift Gift Gift Gift  Gift Gift Gift Gift  Gift Gift Gift Gift  Gift Gift Gift Gift

# 109
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на малката Софи и Честито на мама Пупонка и тати. Да ви е живо и здраво детенцето да се радва на щастливо детство и да внася много щастие и усмивки в живота ви. 

Честит Рожден Ден на  Yoni bonboni.
Много успехи, усмивки и късмет в живота, а в семейството много щастие и любов.

А по повод на зодията понеже и аз бях рожденичка в петък да почерпя както си му е реда Simple Smile

# 110
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН shemet_neveroiaten! на патерица
 БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,  МНОГО щАСТИЕ И ЛюБОВ ДА ТЕ СЪПЪТСТВАТ ЦЯЛ
ЖИВОТbouquet bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 111
Ах Ти потайно бременно Скорпионче такова,

Честит Рожден Ден, макар и със закъснение, Шеметно Невероятна Бременелке!

Какво да Ти пожелая на Теб, бъдеща Мамо, освен приятна останала бременност, леко и безпроблемно раждане, много здраве, усмивки и хубавото Ти чувство за хумор никога да не Те напуска! Hug

# 112

Не съм сигурна дали успях да кача снимка  моите хелоинчетаhttp://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=74649
Момичета искам да ви питам някои от вас дали е боядисвал шкафчета от плоскост и ако да с каква боя.Ние сега обзавеждаме на децата стая и купихме шкафчета обаче искаме да ги боядисаме в розово.
лека нощ на всички  bouquet

# 113
                               Честит рожден ден на Йони Бонбони и на Шеметка!
                                     Момичета бъдете здрави и много щастливи! 

Момичета, да се похваля - в събота ходих да ме "изпитват" на листовки и ги взех. Ура! Имах 100% верни отговори.  Още не мога да  повярвам. А аз всъщност още предишната седмица се бях решила да ходя, но, докато се замъкнем с малката и то се събрали прекалено много хора. Казаха ми, че чакали 45 човека и  затова да съм отидела другата събота. Е така ми стана криво. Казах, че за тази събота няма да се подготвам наново. Каквото съм научила - това.
Тази събота  на път за изпитния център се сещам, че съм си забравила книжката, от която четях. Опитвах се да си припомня какви са глобите,но все не успявах. А моят съпруг все ми повтаряше, че такива въпроси нямало да се паднат, че аз доста листовки съм прегледала и вече едва ли има нещо, което да не се знае. Да ама се оказа, че някои от въпросите изобщо не ги бях срещала в листовките. Или пък имаше въпроси на които в различните листовки са с различни верни отговори. И за мой късмет такъв въпрос ми се падна.  А днес ми беше проведен първият урок по шофиране. Стори ми се доста вълнуващо, но и страшно. Най-ужасно ми се стори, че не мога да видя предната част на колата и не мога да преценя колко место заема и къде съм горе-долу. Дано следващият път е по-добре. Стискайте ми палци, че много искам да се науча да шофирам,, но и много ме е страх.

Мама на Криси, благодаря за идеята. Дано някой ден да можем да се съберем повече хора и да се организираме.
Мимче,
за боята аз бих питала някой в Хоум Дипо. Там все пак има различни мателиали и като им покажеш хората ще те насочат.

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 05:25 от croco1

# 114
Здравейте моми4ета и от мен, искам пьрво да 4еститя рожденните дни на малката СОФИ newsm38  на  ЙОНИ БОНБОНИ и ШЕМЕТКА newsm59  много здаве и кьсмет им пожелавам.
Днес решихме да се разходим до Лейкшор и открихме 4е са направили страхотна детска площадка,не бях виждала друга подобна в Мисисага направо е супер другата седмица ако е хубаво времето пак ще отидем.Близо е до Новрилс, но от другата страна на пьтя кьдето има един паркинг влизаш от Лейкшор и няма на4ин да не се види площадката ,защото е доста голяма.Ако не сте ходили ви я препорь4вам.Това е засега от нас, няма друго интересно.
Искам да ви попитам някой знае ли цените на колетите до Бг, мисля ,4е някой беше дал линк кьм пощата/там може да се из4исли колко щте ти стува пратката/но не си го спомням ако се сетите моля да ми го напишете.
Лека ве4ер на вси4ки.

# 115
  • Canada
Честити Рожденни Дни на Шеметката и Йони Бонбони!
Много щастие и любов момичета!

Кроко, Браво на теб! И практическия така лесно да го вземеш!
Мимче, много са ти сладки дечицата Hug
Момичета, тази седмица ще купя пак 10 кутии крем против подсичане - 34$. Предлагам в резултат на тази промяна, да изпратим 100$ за памперси + 50$ за плодове, а с останалите пари да почнем да набавяме неща, които ще заминат Януари. Минева предлага да пратим малко багаж по свекърва й, така, че ще ни трябват пари, за закупуването им. След като купя кремовете, пак ще направя отчет, за да знаем с какво разполагаме.

# 116
  • Пловдив
Е-хей, колко е приятно да  отвориш, нищо неподозираща любимия форум в неделя сутрин и да про4етеш толкова мили пожелания ......

smile3525   Благодаря Ви от все сърце моми4ета! Много ме трогнахте....smile3525
 Искам специално да благодаря на добрата ми приятелка Джони, която провокира теми4ката!!! newsm51
Цял ден сте писали за мен, а аз си 4истя къщата и хабер си нямам...
Yoni bonboni - радвам се, че те изненадах приятно Heart Eyes
Ще чакам да се обадиш на Кю-то и да споделиш преживяването   bouquet

# 117
Е-хе, колко много рожденички сте се сьбрали тук. Направо е страхотно, да ни повдигне настроението за идващите празници

шеметче, желая ти много щастие, безпроблеменна бременност и прекрасни изживявания след няколко седмици. Предполагам че си имала страхотно изкарване на празника, щом не ти остана време да го споделиш с нас.                                     

КрокоПоздравления за изпита, ти реш и го направи. Аз още не сьм се наканила, голям мьрзел ме гони. А ти защо веднага взимаш шофьорски курсове, нали трябва да чакаш доста докато може да се явиш на изпит. Кажи какво ти предлагат от курса, защото и аз гледам за тях.
kivito Кьде се пада тази площадка, аз сьм до този булевард, близо до CN Tower. А това е сайта на пощите www.canadapost.com. Аз сьм пращала няколко пьти колет и откривам, че ако е до 1 кг. не е много скьпо, над кг. скача доста цената. Сьщо има разлика дали е по вьздух или кораб. Последния пьт като пращах, имах кьм 800-900 гр. колет и за вьздух ми искаха кьм $27, а по земя, $12. Пратих го земя, но проблема е че може да вземе до 2 месеца да се получи. Все пак пристига, което е по важно, така че ако не ти е спешно, прати го бавно. О да, и да кажа, че мерят размерите, така че направи колета по сплескан.
Mimcheto Много са ти сладки малките човечета, направо куклички и двамата.
мама на РаянЗабравих да ти кажа, аз мислих че ти си била фея на хелойн, но ако си била вещица, пак много хубава вещица изглеждаше

Лек ден , днес е сльнчево в Торонто, тала че не си стойте в кьщи

# 118
Здравейте момичета,  Hug
Аз чакам Мая да се събуди и реших да понапиша нещо.  Hug

А ти защо веднага взимаш шофьорски курсове, нали трябва да чакаш доста докато може да се явиш на изпит. Кажи какво ти предлагат от курса, защото и аз гледам за тях.

Ани, първите уроци по шофиране ми ги преподава моята скъпоценна половинка. А аз все още не съм се записала на курс. Казаха ми, че е добре да се запиша на курс преди да дойде време да се явявам на изпит. Та има време. А аз разглеждах сайтове на различни фирми, предлагащи шоф. курсове и повечето предлагат едно и също - 25 часа лекции + 10 часа кормуване. Или поне е така при тези, които досега съм намерила. Цените обаче са различни.

Снежи, видях, че във фууд Бейсик са намалили бебешката каша. Това също е вариант да бъде изпратено. Стига разбира се да има кой да го пренесе. Аз не знам каква е цената на кашата в БГ, но ако е изгодно защо пък не.

Хайде лек ден от мен! Отивам да проверя дали Мая не се е събудила, защото вече е време да излизаме.   bouquet

# 119
 Здравейте момичета!

И аз да се включа набързо. Току-що се прибрахме от разходка. Времето навън е приказка. Какъв хубав есенен ден!
 Кивито, ако мислиш да пращаш колет за Коледа, опасявам се, че си малко закъсняла за по-евтината тарифа. Срокът за наи-евтината тарифа беше до 26-27 октомври.  Та по този повод момичета да ви подсетя, че срокът за поздравителните картички до Европа, за да пристигнат навреме за празниците  е 5 декември. Във всеки клон на Canadapost има листовка със сроковете. Иначе за колетите, аз реших, че по-евтино излиза или много малък (до 500 гр) или много голям около и над 5 кг. Кивито, можеш да разцъкаш сайта, който мама на Крис е дала и да се убедиш сама. Да те подсетя да пишеш, че колета е на стойност до 50 евро (тука служителите не даржат да го отбелязваш, но ти по-добре го направи;по-добре да го има отколкото да липсва) , за да не се наложи получателя да плаща мито или най-малкото да си има разправии. На разписката, която ти дават има номер и можеш да проследяваш пратката on-line.

Общи условия

Активация на акаунт