Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами- част 9

• 19 373
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Майчета и бъдещи мами  bouquet

Влизам на бързо само, за да честитя макар и със закъснение, празнуващите

Габи, Честит Рожден Ден!
Бъди много обичана мама и съпруга
Heart Eyes

Шеметче, на теб също желая много здраве. щастие и любов Hug

Croco, а на теб успех с практиката Wink

# 121
Снежни привети, Канадски Момичета!

...Аз бях уж баба яга без метла...оба4е догодина ще се направя на фея,...
Краси, ами аз бих казала че поне веднъж годишно би трябвало да Се промениш, а Ти Си си фея- красива и добра за Раян и Тати целогодишно. Но и аз като Крисимам мисля че беше много привлекателна в одеянията на лошата баба. Hug
Мимката, много са Ти хубави и принцеската- кака Марчели и пчеличката- Дими. Справила Си се прекрасно със снимките! Hug
Кроко, поздравления за теорията и успех с кормуването. Ти каква кола се учиш- с ръчна или автоматична скор. кутия? Hug
Кивито, какво е толкова специално в тоз парк на Леикшор? Има хубави играчки ли и люлки ли? Hug
Чочка, казвай как стана капамата и шкембе чорбата, харесаха ли ги домашните Ти? С телешко ли я прави? Hug
Йонка, тортата е страхотна, много красива и бяла и празнична! Hug
Пупонка, лека учебна седмичка Ви желая с Твоята малка ученичка- Софи! Hug
Щастливче, завърна ли се вече? Hug
Крисимам, Писанката, малко Ви завиждам за хубавото време, и есенната разходка и тук е красиво, но в снежно- бяли цветове. Hug
Дензъл, завърна ли се във Ванкувър, как мина командировката?
Гери, Нади, Росист, Тути Фрути, МИНЕрВА, Гаргамелчо, Каролинка, Мамамаша, Дидолинка, Радостче,  СуйтиП, Холи, Силви, Ниара, Ели===, Шеметче, Hug
Снежи, как мина неделята? А за парите, Ти добре Си го решила за памперси и плодовете. Hug
Силвия- Алексис, Ти да не Си решила да започваш учене, явно доста е трудно съчетаването на на тез нещица след като и Силви и МИНЕрВА, нямат време дори да влезат тук! Успех Ти желая! Hug

Лека и спорна нова седмичка Ви желая!

# 122
Шеметче, ЧРД и от мен  Hug
Да си жива и здрава и да ти върви като по вода  Hug

Днес Кроко и Мая ми бяха на гости. Изкарахме си страхотно. Това за всички, които не дойдоха  smile3533
Аз всъщност се включвам да се похваля, че вече имаме тоалет за Коледа  newsm62 Не можах да се стърпя пред миловидната рокличка. Ама ако знаете как й отива, до сега сме се хилили пред огледалото. И тя се харесва  bowuu

# 123
ЗДравейте момичета,

и аз да се отчета днес, че ме отняма тези дни. Първо да поздравя Шеметчето с рождения й ден и да й пожелая само хубави неща да я преследват - за начало здраво и хубаво бебче, а след това - каквото тя си пожелае Heart Eyes  bouquet

Новината при нас е, че Софийка-Филийка днес се пуска сама много пъти да ходи и прави по 5-6 крачки без да сбърка.  Mr. GreenТоест май скоро ще трябва да черпим за прохождането Mr. Green

Мимче, много хубава кака имате - синеочка, истинска принцеска. Момченцето е страшен сладур - пчеличка!!!
 Hug
Кроко, и мене ме е страх да шофирам, а до февруари 2007 най-късно трябва да взема практическия изпит. О, ужас!!! #Crazy

Вярно е, че Пост Канада имат препоръчителни срокове за колети и писма, но аз от години пращам електронни картички и се обаждам по телефона.

Забравих един важен делови въпрос да питам - какви сайтове за писане на резюме на английски ползвате newsm78 Ще си търся почасова работа - поне за начало Sunglasses

# 124
здравейте,мамита!седмицата запо4на с един усмихнат понеделник!!дано цялата седмица да е успешна за вси4ки малки и големи,кра4ещи,некра4ещи!
КАЛИДА благодаря 4е пита6,надявах се да 4уя пове4ко мнения по въпроса,но разбирам колко ангажирани са този тип мами,ако мога така да ги обобщя.
аз миналата година по това време карах една стажантска програма,след което запо4нах работа,сега се регистрирах в един институт и смятам да взема няколко курса задо4но..но 4естно казано въпреки огромното ми желание и мобилизираност ще си призная 4е ми е трудни4ко  Embarassed  не 4е се плаша от преумората или от не оставащото ли4но време..просто исках да 4уя как другите майки се справят в такива ситуации,наред със вси4ките им останали май4ини,съпружески и ... задължения  newsm78
Снежи,как върви търсенето на къщи, към коя ерия сте се ориентирали?!
късмет на бъдещите шофьорки  Laughing
лека и успешна седмица на вси4ки мами

лека и успешна седмица на вси4ки мами
 Hug

# 125
Добро утро,

да ви подсетя, на 19 ноември има парад на дядо Коледа в Торонто. Започва в 12 на обяд. Ето и сайта с маршрута. http://www.thesantaclausparade.com/TTCMAP.html. Започва от Bloor W and Christие и манава през центьра. Сигорно ще е интересен на малките.
Poupon Поздравления за пьрвите стьпки на Софи, сигорно скоро ще тича дори.
silvia_alexis И аз в момента взимам един курс, който е част от една програма в колеж. Надявам се че това е последния ми курс и след това се дипломирам. Курса не е труден, така че не мога да се оплача че сам претоварена. Отделям по 3-4 часа на седмица за подготовка и ходя един пьт в седмицата на училище вечер. Ти си права че е много трудно да се учи и вьрши всичко останало. Оригинално, трябваше да взема два курса през деня и трябваше да ходя 4 дена на училище. Отказах се защото, не можех да намеря кой да гледа Криси, но сега знам че и дори да бях намерила, щеше да ми е адски трудно и изморително. Така че се радвам че не се получи.
Писанка Леле колко се е променило малкото писанче. На предишните снимка изглеждаше с тьмна коса, а сега и е русолява, цвета ли се промени или така е излязла на снимките. Кажи ми каква е тази работа с плащане на мито за колет и 5о евро. Аз единствено знам че канадските пощи дават застраховка до $100 ако багажа се загуби и сьм описвала стойност до $100.
Kalida Сигорна сьм че снега ви е много красив, ама най добре е да си го даржите при вас и да му се радвате. Ние хич не бьрзаме Wink

Лек ден ви желая. Днес не е сльнчево в Торонто Sad

# 126
Здравейте Канадски сладуранки Heart Eyes

Шеметче, ЧРД и от мен на голяма патерица, но от сърце newsm51 nbirthday

croco ще свикнеш мила, не се шашкаи и аз бях така в самото на4ало, но ве4е след толкова години каране и ТИР да хвана ще го карам Grinning

...Аз бях уж баба яга без метла...оба4е догодина ще се направя на фея,...
Краси, а Ти Си си фея- красива и добра за Раян и Тати целогодишно. Но и аз като Крисимам мисля че беше много привлекателна в одеянията на лошата баба. Hug

...ако питаме мъжа ми няма да е на същото мнение Laughing Laughing Laughing

Лек ден на всички   Heart Eyes

# 127

Честит рожден ден, Шеметке !!!
Много усмивки, много щастие, лека бременност докрая и най-прекрасното бебе ти желая от сърце.

Ама тук много скорпионки сме се събрали. Има ли още?

Скоро не съм писала, че ми беше нещо криво тия дни. Изкарах някаква лактационна криза. Много ми намаля кърмата, бебето на всеки 2 ч беше гладно и на всяко ядене ми изскукваше 2-те гърди. Още малко и щях да посегна към АМ, но слава богу не се стигна дотам. За 4 дни всичко се нормализира.
croco, честито за листовките. Хайде пак така от раз да вземеш и шофьорския изпит.
Gery R., тая рокличка дето си купила на Ивонка да не би да е една такава червена от Sears? Гледам, че и за момчетата има дрешки като на малък Дядо Коледа. Много са сладурски.
Kalida, както ти е писала Chrisimommy дръжте си снега при вас. Хич не ми се иска да е снежно.
Писанке, я кажи нещо повече за тия 50 Евро. Вчера Мони получи колет от Бг с много подаръци от роднините и аз направо се чувствам задължена да отвърна на жеста и мисля и аз да изпратя един колет за Коледа.

Поздрави на всички останали. Щях да пиша още, но бебока иска да яде и трябва да ставам.

# 128
 Момичета, в момента нямам време да пиша повече, но на следващото включване ще разясня. Само пускам линк ако искате да го разгледате(колетите са първи в таблицата):

http://www.customs.bg/mt_2006/chapters/99.htm

# 129
  • Vaudreuil Canada
Много благодаря за поздравленията - аз напоследък съм толкова заспала, че ако нямаше кой да ме подсети сигурно щях да си забравя сама рождения ден Simple Smile Вярно че има доста скорпиончета в групата Simple Smile
Каролина много се радвам, че сте преодолели временните проблеми с папането - все пак колкото по-дълго толкова по-добре Simple Smile
Croco ще се шашкаме колективно от шофирането - аз имам книжка от малко преди забременяването, ама нямам почти никаква практика, а след като забременях ме беше страх да се опитвам да карам - все пак съм начинаещ шофьор та скоро съвсем ще забравя Simple Smile но пък съм се навила докато съм по майчинство да се усъвършенствам и после да ходя на работа с кола - мразя градския транспорт - дори и тукашния - може да е много редовен, но точно когато най-ти трябва ще пропусне да мине ... обикновено в най-гадното време или когато най-много бързаш.
Снежи къде се изгуби - какво забъркахте тихомълком - признавай бързо.
А в Монреал няма ли парад на дядо Коледа?
Kalida ти както съм разбрала имаш поглед върху зимата в Монреал - какви са разликите с вашата зима, която май вече си е факт. На Дана как и понася? По-студено ли е от Монреал - въобще до какви температури стигате през зимата и задържат ли се за дълго най-ниските такива?
cho4o в събота навестявахме вашия регион, ако правилно съм разбрала къде се подвизаваш - е не съвсем до вас - по-към 40 магистрала - много ми харесаха едни къщички ама ... очи пълни - ръце празни .... Така че ако разкажеш повече за вашата къща ще ми е много интересно.
Изчезвам да спя докато и бебунчето спи, иначе ще видя сън през крив макарон. Както става напоследък ...
И с това си изчерпвам оплакванията - не знам дали ви се похвалих, че ще имаме дебеееееееееело бебе Simple Smile в 33-та седмица е 2 кила и половина шишкавелчето. Да му мисли майка му как ще го ражда  Mr. Green

# 130
Здравейте мои мили Приятелки  bouquet

Имам почивка и веднага се вмъкнах да си побърборя с вас.
Около нас няма нищо интересно тези дни. Дани е на работа до-късно вечер и на мен ми е криво, ама и днес да мине и край.
Аз вчера намерих един нов магазин за кухненски аксесоари и там изкарах 2 часа и 10 мин -  Joy
Има страхотни неща, ама е доста скъпо ooooh!

Кали, правихте ли вече снежен човек? Heart Eyes Петъчната вечеря мина добре. Казаха, че гозбите, много им харесали, но май само от учтивост, защото капамата ми стана толкова суха, че моята порция замина в боклука. Шкембето не беше лошо. Правя го с телешко. Обещах им, че другия път ще се постарая повече Wink

Гери, Ивонка е толкова красива(пу-пу), че няма начин, новогодишния тоалет да не й седи добре Hug

Честити ходещи крачета на Софи. Мамо Poupon, а на твоите крака пожелавам  добра издръжливост Wink

Силве дано цялата ти седмица е толкова усмихната  bouquet

Мама на Крис и при нас ще идва ама незнам на коя дата. Ако имате възможност отидете. Невероятно ще се забавлявате.

Каролинка, радвам се, че всичко е минало добре в крайна сметка. дано не се повтаря.

Краси, как е Раян в детската градина. Моя вече не се радва много, много като отивам да си го взимам #Crazy

Шеметче, радвай се че бебчето ти е голямо. Ерик ми се роди 4.500 и след това ми беше много по-лесно с храненето. Все едно си имах 3 месечно бебенце. Вие къде точно сте се разхождали? Защо не ми каза, че ще идвате? Ако имате път на там задължително да ми се обадиш. Ще ти дам телефона ми. НИе сме много близко до 40. Наистина квартала е много хубав, защото е нов и няма черни и индийци. Ела ми на гости и ще ти покажа всичко.  Hug

Мадами, казвам ви чао за сега, до по-късно Heart Eyes Hug  bouquet

# 131
Здравейте в този мрачен следобед. Тук има страхотна мьгла, така е от сутринта, много неприятно време.
cho4o Сега се сетих, че ти беше споменала, че се занимаваш с кетьринг.Не се учудвам, че си могла да извьртиш такива манджи за няколко часа след работа. Сигорно са станали вкусни, а ако на свекьрите не ин е харесало, да си ядьт ушите.
shemet_neveroiaten И на мен ми казаха че имам голямо бебе и Криси наистина се роди голям. Най-много да се наложи с-секшьн, но от друго страна ще се радваш на сладкобузесто, закрьглено човече.

Лека вечер ви желая.

# 132
ЗДравейте дами,

настина има не малко големи и малки скорпиони в нашата компания. Страшна порода се тези скорпиони значи Mr. Green

Моето скорпионче беше вчера на ваксина - този път не тя, а  нея "жилиха". Четири инжекции, направо чудо. За сега няма реакции, дано мине бързо. Та ни предложиха и противогрипни ваксини - в събота да ни бият на цялото семейство. Вие ползвате ли такива ваксини и знаете ли за странични ефекти върху децата newsm78

Шеметче, браво, че бебо е голямо човече. Ще си държи главата без проблем, и би трябвало да папа лесно. Но имай предвид, че често казват за по-големи кила, а после бебо излиза по-малък.

Малката продължава да се пуска смело и да ходи наляво, надясно сама.
Ами май това е  от нас днес.

# 133
  • Canada
Здравейте, моми4ета!

Ох, най--после и за мен малко временце да седна на комп-а.
Първо да по4ерпя за здравето и името на мъжа ми(казва се Ангел) по едно питие:

И после да си дойдем на думата......

Честит Рожден Ден на Шемет4ето! (на кокили Embarassed)

Да си жива и здрава!
Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам!

А за големината на Бебо  newsm78 нищо не знае. И Йонито я спрягаха за голямо бебе, но тя се роди 2 седмици по-рано и си беше едно живо мишле-2800....

Браво на малкото Пупон4е Hug Хайде скоро 4акаме и питка....
За ваксините, миналата година и сложих противогрипна, но тази година няма- реших да й спестя някоя друга препоръ4вана ваксина, след като 4етох една тема за ваксините #Crazy

Благодаря и за закъснелите ми 4еститки и пожеланията  Hug

Много са сладки вси4ки малки Хелоин4ета....Ние още 4акаме снимки от детската градина Close, но аз ще пусна няколко снимки направени от мен..... на който му е интересно моля

Калидка, ти не каза за вашият Хелоин как мина? Дана с какъв костюм беше? Имаш ли снимки?

Оф и на мен ми предстои скоро шофьорски изпит-кормуване и мноооого ме е страх Shocked

# 134
  • Пловдив
Yoni bonboni - да ти е жив и здрав Ангел!
Много да те радва, да ти помага, да носи мноооого парички в къщи и скоро да направи братче на Йонито!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Пу-пу много сладка е Йони в този оранжев костюм - тиквичка ли е?

Общи условия

Активация на акаунт