Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами- част 9

• 19 375
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
4естита ти рождени4ка!желая и предимно да расте здрави4ка и да е много щастливо и усмихнато дете!

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЛКА ПРИНЦЕСКА СОФИ Hug

Не ме бива по пожеланията и за това само искренно ще кажа:
Бъди много щастлива мило дете Heart Eyes

Poupon-че, да ви е жива и здрава и да ви радва дълги годи  bouquet

Мама на Криси, как е венчето на синчето? Аз си мисля, че причината е бяло зъбче като гъбче

Краси, малчуганите са ви невероятно сладки Heart Eyes HugА ти беше ли се пременила WinkНе се и съмнявам, че празникът ви е минал разкошно, като знам как перфектно беше направила организацията му  bouquet

Калид-ка, верно ли имате сняг #CrazyДаничка, радва ли се? Да й намокриш бузките от мен, за първия сняг. Да е румена и здрава Heart Eyes

Как сте Наде?

Мадами, аз си тръгвам от работа, защото довечера ще идват свекърите. Ще готвя шкембе и капама. Дано да стане нещо.

Лек следобяд  bouquet

# 92
  • Торонто/Сливен
Привет и от мен!

Нищо не стана с прегледа ми днес, защото сутринта ми дойде изненадващо Embarassed, но мерси за името. То близо до ума, наистина, нали резултатите са са РАР еди каква си група, ама кой да се сети. ooooh!

Снежи
, току що случайно прочетох в един постинг на Кристина (Мoon Walk), че в дома в Перник трябвали проходилки. Ние имаме тук, и ако може, поинтересувай се дали тези деца ще могат да я вземат. Rolling Eyes

Аз предлагам среща някоя събота - домъчня ми вече за вас. Казвайте кога и къде. Grinning

Чочо, биваме засега, нищо ново или интересно. Laughing От тези неща дето ще ги готвиш, нито едното знам как се прави, нито другото. ooooh! Горкият ми мъж, затова не може един грам да качи. Mr. Green

# 93
Здравейте мами, днес имахме малко пройзшествие Sad Sad. Криси по някакьв начин си поряза венеца, точно там кьдето му беше синьото, отпред и взе да му кьрви. Аз бях с грьб кьм него като се случи и така и не ми стана ясно как стана, но много се уплаших, защото устата му беше с крьв. Веднага го заведох на доктор, който за кьсмет има кабинет на партера в блока ни. Той го погледна, и кза че има малко порязано, но не е сериозно и каза да му дам таланол, защото може като яде да го боли. Така че всичко завьрши добре. Но е страшно като си помисля как бьрзо и ненадейно стават тези неща. Вероятно ( така поне доктора мисли), Криси се е набол на долното си зьбче.
Poupon Тази торта за Софи, купена ли е или си я правила? Тя специална за бебета ли е, или е обилновенна- в смисьл с ядки и всичко което се слага на торта. Питам, защото започнах да гледам за торта на Криси за неговия рд. Намерих сайт в Торонто, кьдето правят торти без ядки, яйца и мляко, но са скьпи.
cho4o Много сериозен готварски проект си захванала, трябва да си много изкусна готвачка за да можеше да сготвиш всичко това за няколко часа. Дано да стане вечерята много вкусна. Междодругото, моя сьпруг прави шкембе в тези бавните тенджьри slow cooker, които готвят за 7-8 часа.
СнежеАз прочетох от другата тема за Коледа, че те таксуват за чековете и се плаща такси на тях и много се учидих и не ми хареса. Ако найстина ще плащат такси, тогава тези пари, които сьбираме се таксуват два пьти и това не редно. По добре следващия пьт, когато се сьбираме отново да се видим ( поне мамите в Торонто) и да ти дадем парите в каш.

Приятен уйкенд от нас Heart Eyes

# 94
Мамита,

много благодаря за пожеланията и съм трогната найстина от вниманието, което всяка от вас ни оказа. Супер сте!!!  bouquet Heart Eyes

Крисмами, тортата е обикновена, така да се каже, купена е. Ние не правихме детско парти в къщи и просто си избрахме за нас торта. Малката я пробва с пръстче докато я снимаме, както и личи от снимката, тортата е малко очукана. Но после не съм й давала да я опитва, много е сладка и не е полезно за нея. Поздрави на малкия Heart Eyes

# 95
Здравейте момичета!  Hug
Най-накрая и аз да се включа в любимия форум. И то се включвам с предложение за среща в неделя. Ако някой има идея къде можем да се съберем - да казва, защото Хай Парк вече малко ни е скучен.
Гаргамелчо имаше идея да отидем някъде,, където дечковците могат да се забавляват, ама не можем да измислим къде да е това място. Казвайте какво мислите по въпроса. Знам, че вече повечето от вас имат планове за уикенда, но все пак ... утре имате цял ден за мислене.
Ще се радвам да се организираме /макар и в последния момент/ и да се видим.   bouquet

# 96
  • Canada
Снежи, току що случайно прочетох в един постинг на Кристина (Мoon Walk), че в дома в Перник трябвали проходилки. Ние имаме тук, и ако може, поинтересувай се дали тези деца ще могат да я вземат. Rolling Eyes
Наде, съмнявам се да я вземат. Децата са малки и ще пътуват сами към БГ. Надявам се поне един сак с багаж от нас да вземат. Има доста време до тогава де.

СнежеАз прочетох от другата тема за Коледа, че те таксуват за чековете и се плаща такси на тях и много се учидих и не ми хареса. Ако найстина ще плащат такси, тогава тези пари, които сьбираме се таксуват два пьти и това не редно. По добре следващия пьт, когато се сьбираме отново да се видим ( поне мамите в Торонто) и да ти дадем парите в каш.
Chrisimommy и аз бях изненадана, че трябва да плащам комисионна за чековете, но това е защото внесох повече от 10 наведнъж и всеки се води като отделна транзакция, а на повече от 5 месечно се удържа комисионна. Другият сюрприз е, че тези пари ми се водят приход и трябвало да ги впиша в данъчната декларация догодина. Все пак сумата е много малка и не е проблем. От друга страна няколко момичета ми изпратиха пари в брой (главно от Монреал) и получих всички, така че догодина като събираме пак, можем да минем на вариянта кеш.
Кроко, много съм виновна Embarassed Днес сложиха поредните ваксини на Слава, в резултат на което все мрънкаше и ми висеше по ръцете. Мислех, като я приспя да ти звънна, но така я приспах (на 3 пъти, защото като стана от леглото и тя се ококорва), че съм заспала преди нея. Преди малко осъмнах, но вече е доста късно за телефон Embarassed
Аз не мога за неделя, имаме среща с риъл естейт агентка. Стискайте палци скоро да се похваля с придобивка.

Много важно!
ДБМ пак спешно събират кремчета против подсичане за дома в Перик и Света Праскева. Това е постинг на едно от момичетата от ДБМ към мен:
Sneji, кремчетата са разпределени между двата бебешки дома ,в които ходим Св.Параскева и Перник.Има винаги нужда от кремчета, памперси , мокри кърпички и другите консумативи, които най-бързо свършват.Когато решите да пратите  ще се свържем пак и ще се разберем да ги взема аз или някоя друга мама. БЛАГОДАРИМ ВИ!!!  bouquet
Сега говорих с лекарката в дома и помоли като ходим в неделя, ако може да занесем и малко плодове- банани или ябълки Hug
Момичета, какво ще кажете вместо пъзелите да купя и изпратим пак няколко кутии крем против подсичане? Пъзелите да останат за януари?

# 97
  • Пловдив
Искам да ви се намеся в темичката и да ви подшушна:

Вашата и наша мама Yoni bonboni има днес рожден ден!!!

Да си жива и здрава Габи  bouquet  bouquet  bouquet
Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

# 98
Честит рожден ден, Yoni bonboni !!!

Бъди мноооого обичана съпруга и майка!

smile3525  smile3525  smile3525

# 99
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАБИ! bdbaloni lovekiss  party023
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ОБИчАНА МАЙКА И СЪПРУГА, ЛюБОВ, ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  bouquet

# 100
честит рожден ден мамо на Йони!!!! Heart Eyes
Много късмет, семейно щастие и само приятни мигове!!!

Поздрави от нас със Софи
  bouquet    bouquet Heart Eyes

# 101
Честито на Софи и Йони!!! Надявам се, че сте имали много хубави празници!

Как е времето там, момичета? Тук зимата дойде с пълна сила и направо не можем да се окопитим. Днес цял ден е под 0, около -4  cold Как да не се сещам за Канада в такъв ден  Hug

# 102
Искам първо да поздравя на патерица (за което се извинявам) малката, сладка Софи.
Да е здрава, весела, щастлива и много подаръци да има nbirthday

Честит Рожден Ден Габи
Бъди здрава, щастлива и безумно оби4ана съпруга и майка

Снежи аз съм "ЗА" каквото и да решиш. Ти се интересуваш и 4етеш какво ще е по-добре да се купи  Peace

Чо4и казвай как мина гостито. Харесаха ли ве4ерята? Аз изобщо не се съмнявам в теб, но нали свекито е била на гости Wink
Халуйн мина 4удесно, децата много се забавляваха и ние покрай тях. Аз бях уж вещица или баба яга без метла Wink Laughing затова явно никой неможа да разбере какво съм Laughing оба4е догодина ще се направя на фея, та най-после да съм нещо разли4но поне веднъж годишно Laughing

# 103
Честит Рожден Ден, Йонка Бонбонка!

Обичай истински и силно, и бъди най- обичаната Мама и Съпруга! Здраве и късмет, много любов и усмивки Ти желая. Весел празник! Hug

# 104
  • Canada

baloni bdbaloni baloni

Честит Рожден Ден и от нас Йони Бонбони!
Много здраве щастие и любов!

baloni bdbaloni baloni

Снежи пиши с какво можем да помогнем? Трябват ли ти още купончета за шампоани или нещо друго с което можем да бъдем полезни?
Стискаме палци за другото fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт