Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами- част 9

• 19 388
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
мал4уганите са страхотни!май халуин ще си бъде един от най-интересните и забавни детски празници,на които всъщност и възрастните могат да се позабавляват подобаващо.. Twisted Evil
ще пусна малко сним4ици към края на седмицата(дано да ми остане време..4е напоследък е кът)
калида, лекс много беше доволна от деня като цяло,единствено свалянето на роклята се оказа труден момент за нея-рев..искала да спи с нея  #Crazy
мамита имам едно въпрос4е-има ли у4ещи мами между вас и ако да какво у4ите в момента,работите ли,въобще как се справяте със вси4ките си задължения..

# 76
Здравейте и от мене,

Черпя за рождения ден на Софи, която вчера стана на годинка!!! И скоро няма да е такъв малък пупон.

Мамита, страшни са ви снимките от хелоуин.

# 77
Здравейте сладурки и сладурчета! Hug
Честит рожден ден малко -голямо Пупонче да си жива, здрава и винаги засмяна bdbaloni bdbaloni
Чочо ами аз съм ами кой друг Joy, целувки за Ерик как мина празника при вас Heart Eyes
Ryan's Mom,  Gery много хубави снимки, а малките хелоинчета са направо неутразими. Heart Eyes
И аз имам снимки но ще видим кога ще намеря време да ги кача, че и колкко разбирам да не говорим newsm78
При нас празника мина весело, но времето малко ни изигра шегичка, та си събирахме бонбони само в блока добре, че сме около 10 семейства Българи и децата се забажляваха.
Момичета имате много поздрави от Холката Hugте са добре скоро сте си имат нет и.......
приятна вечер от нас и много целувки за малките създания Hug

# 78
Пупонка, честита Ти пораснала Чаровница- Софийка!

Да Ви е жива и здрава малката Принцеска с двете опашлета. Да Я нацелуваш по сладките бузки от нас с Даничка! Hug

Дензълче, как е командировката? Радваш ли Се на хубавото време? Hug
Силвия Алексис, на Твоят въпрос може да Ти отговорят Силви, МИНЕрВА или Ниара, дано да им остане време да погледнат в темичката, но предполагам че Им е доста трудно. Целувки за малката Ти принцеска- Лекс. Hug
Мимката, благодарим за поздравите, и я чакаме! Hug

# 79
  • Canada
Пупонка, честито на Софи и от нас!
Да ти е здравичка и засмяна и да те радва много!

# 80
Честит първи рожден на Софи !

Да бъде послушна, весела и щастлива.
Пожелаваме й да бъде все така чаровна, да има безгрижно и щастливо детство.

Gery R, много ти е сладка тиквичката.
Ryan's Mom, големи сладури са тия лъвчета.
Много ми харесаха снимките ви.

# 81
Честит рожден ден на сладкото пупонче !!!

Да ви расте все така чаровно и засмяно!
Да му схрускам опашлетата
  Hug

Пупонка, и аз имам същата покривка  Joy

# 82
Вие сте направо супер бързи с пожеланията Laughing

Много благодаря, много сте мили!!!

Гери, тази покривка ми е от майка Mr. Green Не е много по темата - с петлета и яйца, но е най-веселата, която имах. Твоята да не е канадска Joy майтап

В детската градина на Софи й бяха спратнали мини купон- посрещнаха я с песни, учителката с миксера правеше торта, получи книжка подарък, аз отнесох разни лакомства и така. Добре мина деня. Ако Софи живееша в Бг, нямаше да учи на първи ноември, защото е деянат на будителите и е празник Laughing Така поне ми каза племеникът по телефона, като ни честити.

silvia_alexis  постави доста сериозен въпрос за разискване, който аз малко разводних с моята пупонка рожденичка. Силви, ти си на ход, кажи първо за себе си Mr. Green

# 83
  • Торонто/Сливен

Честит първи рожден ден на Софи и от нас!

Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

# 84
  • Торонто/Сливен
Момичета, имам един спешен въпрос - как е цитонамазка на английски? Утре ще ходя на лекар и искам такова изследване пък не знам как да му го кажа. ooooh!

Хелоуинските тиквичка и лъвче са много сладки! Hug С Дени нищо не предприехме тази година - празникът очевидно не го вълнуваше. Laughing Догодина, предполагам, ще е по-различно, тогава вече може и сам да си избере костюма. Wink

По екзистенциалните въпроси, поставени от Силвиа-алвксис ще се включа също утре, когато Дени спи. Laughing

# 85
Момичета, имам един спешен въпрос - как е цитонамазка на английски? Утре ще ходя на лекар и искам такова изследване пък не знам как да му го кажа. ooooh!

PAP TEST   Peace

# 86

Хей Poupon , горда мамо,

Да е честит рождения ден на малката Софи

Да е много щастлива и здрава и да има прекрасно детство,

а на вас да носи повече радост и по малко ядове.

Имахте ли празненство вече.

# 87
  • Canada
Честит Први Рожден Ден на Софи!
Да расте здрава и засмяна за радост на мама и тати!

Наде, казва се PAP test
Докато се натуткам да ти отговоря и Писанката ме изпреварила Embarassed

# 88

Честит Рожден Ден на малката София!

Да расте все така чаровна и жизнерадостна за радост на мама и тати!

# 89
  • Canada
Момичета, радвам се, че сте харесали покупките ми. Балоно-топките ги купувам от Доларамата, стоят до пакетите с балони и много лесно могат да бъдат объркани на външен вид. Гледайте пакета с най-малко балони вътре, само 4-и и няма да сбъркате. На самите топки има прикрепен и по един ластик, които дава по-различна възможност за игра, ще се убедите сами.
Другата седмица ще се разбера с приятеля ми, да му предам парите и дреболийките и ще уточня приемането от ДБМ на пратката.
Днес се сетих, че през януари ще пристигнат едни познати с 2 деца, но децата ще се върнат почти веднага в БГ и биха могли да вземат доста багаж за натам. Както разбирате още от сега почвам мислено да намествам остатъка от парите Embarassed Ще можем примерно да вземем чорапи от Wal Mart, бяха по 10$ + такси за 20 чифта. Днес получих и купончето, което поръчах за шампоаните на Гербер. Има време, ще помислим какво ще е най-удачно да се купи, а и можем между себе си да съберем бебешката козметика, която не използваме, а е в срок на годност (това за GTA-ки).
Предполагам сте забелязали, че пуснах тема с цел агитиране на другите чужбински мами. Ще видим какво ще излезе. Дано, дано и от другите държави се включат. Примерно да организираме едно общо събиране на парички за памперси  и да платим всичките необходими за цял месец на някой от домовете. Мечтая си де...

Общи условия

Активация на акаунт