Професионални серии за коса- тема 150

• 57 232
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
VanessaDE
Благодаря за мнението, честно казано доста се обърках четах че се комбинира протеинов шампоан и хидрстораща маска. Съдейки по мнението ти май не ми е нужно такова нещо.. Тогава ще можеш ли ти или някой друг да ми сподели комбинации от шампоан и маска подходящо за нетретирана коса. Подходящи и за бременни.

# 391
Нещо ново мернах в Златна рибка.Или може би ново за мен 🤔
Хубаво описание на продукта
https://www.zlatnaribka.com/intenzivno-hidratirashti-kapsuli-sas … ve-ceramide-shots

# 392
biology girl55 имах предвид марките към които си се насочила.
Филип Кингсли,Мароканойл и Керастаз са за коси с нужди,На теб такива силни продукти не са ти нужни, козметиката на Милк шейк би ти била достатъчна,според мен.Имат различни серии,можеш да си комбинираш хидратация и баланс с превес на протеина.От тежки протеинови продукти нямаш нужда.
Шампоаните на Орайт и Биосилк са подходящи за теб,маските на Олиосета,балсамите на Милк шейк...Наблягай на балсамите,маска веднъж в седмицата най-много.

# 393
VanessaDE Благодаря ти за насоките. Аз като цяло не държа нито на Керастаз нито Кинскли и прочие, просто за тях само бях чувала. Разгледах обстойно Милкшейк, Олиосета, Биосилк и Орайт. Продуктите на които съм спряла в момента са.
https://www.zlatnaribka.com/biosilk/silk-therapy-original/shampo … py-shampoo-355-ml
https://www.zlatnaribka.com/milkshake/integrity-system/podhranva … onditioner-300-ml
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … ro-di-luce-200-ml
Това кято комбинация добре ли е или не особено, не сън особено запозната
Остава да си избера хубава термозашита но се чудя каква.
Сметаните, млякото на МШ подходящи ли са за мен?
А коприната на Биосилк
Охх май много питам но съвсем се обърках.

# 394
  • Варна
Бихте ли споделили мнение за марката Montibello?
И един въпрос към Принцеса,ако може да отправя.
Какъв шампоан и маска трябва за да придобие косата ,,лигава"ефект както се казва,хидратиращ ли?И какъв бихте препоръчали вие?
Благодаря много

Лигава коса човек може да докара с много неща Grinning,но дали те са подходящи за твоята е тема на друг разговор.
 Коментираните от мен напоследък Ш и Б за боядисана коса на Кингсли със сигурност го постигат без да са тежки и да залепват косата за скалпа. Едно време когато косата ми беше зле тоя ефект го постигах с Ш архитект и маската с кафявата капачка на Марокан/хард протеин и след него хард хидратация/.

# 395
Принцесата ме подсети да питам нещо.
Тази сутрин попаднах на предложение от ЗР за шампоан и маска на Маракеш.
Има избор, но аз си мисля за тази комбинация:
Класическия шампоан и маската чудо.
Може ли да дадете отзиви за тях?
Трябва ми някакво подхранване/протеин защото започнах да ползвам преса 2 пъти в седмицата и усещам "ефекта" вече.

# 396
  • на земята
Бихте ли споделили мнение за марката Montibello?
И един въпрос към Принцеса,ако може да отправя.
Какъв шампоан и маска трябва за да придобие косата ,,лигава"ефект както се казва,хидратиращ ли?И какъв бихте препоръчали вие?
Благодаря много

Лигава коса човек може да докара с много неща Grinning,но дали те са подходящи за твоята е тема на друг разговор.
 Коментираните от мен напоследък Ш и Б за боядисана коса на Кингсли със сигурност го постигат без да са тежки и да залепват косата за скалпа. Едно време когато косата ми беше зле тоя ефект го постигах с Ш архитект и маската с кафявата капачка на Марокан/хард протеин и след него хард хидратация/.
Много благодаря

# 397
Здравейте, поръчах си боя от 2 различни сайта, оксидантите дойдоха в такъв вид, според вас с тая лепенка не ви ли изглежда все едно е "гаражно"напълнен така може да е която марка си поискаш. Дали мога да му се доверя се чудя,  вие как мислите?

# 398
На Пермес и Олиосета също са така.Не се бях замисляла.

# 399
На Пермес и Олиосета също са така.Не се бях замисляла.
Благодаря ти.
И аз нямаше да се замисля ако не бях получила 2те тубички в 1 и също време.😁

# 400
biology girl55 комбинацията ти е добра на първо време.По-натам, като видиш как действат на косата ти ще прецениш какво трябва да добавиш за да балансираш.Може би,в един момент шампоана ще ти дойде твърде протеинов,а може би не,но това ще се проследява в движение.
Финишите които си изброила не познавам,но според мен спокойно можеш да заложиш на Нектар Термика на Керастаз,Лиз на Лореал,блондинските на същите марки...те не са тежки и твърде силиконови.
Коприната на Биосилк не съм сигурна че е достатъчна термозащита,но както казах, не съм я ползвала

# 401
Здравейте! Някой ползвал ли е тези продукти на Филип Кинсли? Имат 20% върху цената.

# 402
VanessaDe
Благодаря ти, поръчах шампоана и балсама на първо време, ще видя по натам живот и здраве за маската.
За термотота които ми предлагаш, не знам на Лореал И Керастаз блондинската дали е подходяща за мен тъй като съм естествено червенокоса.

# 403
Arlen имат намаления, Oway са с -20%, за който се интересува.

# 404
  • Пловдив
Момичета, ако някоя от вас има излишен ко за ЗР, може ли да ми го прати на съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт