Абитуриентски страсти 2022г

• 71 507
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
И ние бяхме днес пред СУ. Закарах го, пък ми каза да не слизам, аз обаче съм напориста, намерих си място, паркирах и отидох да ги подкрепям, то като видях колко родители има, викам си ще ги разсейвам децата поне Simple Smile Иначе моето дете вчера пак беше на изпит и направи 39 от 40 точки на изпита в ТУ. Гордея се с него, но няма да ви казвам как изглежда - страшно уморен.

# 316
Здравейте, не знам дали въпросът ми е точно за тук,но искам да попитам когато сте ходили за абитуриентски рокли в Пловдив и Асеновград,случайно в някой магазин да сте забелязали и шаферски рокли?Сватбата наближава, а нямам представа къде трябва да търся.

# 317
Асеновград се слави с булченските си салони, та със сигурност ще откриеш. Не, че виждам разлика, между роклите за бал и шаферка.
Имаш ли идея за визия, откриваш търсеното!

# 318
Ако ходиш в Асеновград сподели, и ние ще ходим в края на месеца

# 319
  • гр.Варна
Въпрос към мъжките майки- знаете ли как се нарича синджир който се закача на джоба и ревера на сакото.? Изобщо има ли си някакво специално наименование.Само това търсим вече за абитуриента,и се измъчих да обяснявам какво ми трябва по магазините.

# 320
Плами, нямам идея за името. Ако покажеш снимка от телефона, дали няма да се подсетят по- лесно? И дали го търсиш на правилното място?

# 321
  • Варна
Ако става въпрос за нещо такова е ланец на джобен часовник. Той си върви с джобния часовник.
 Много шик ми се струва тази идея..
Скрит текст:

# 322
  • София
Кюстек било😂научих нова дума. Сиреч, джобен ланец.
https://m.olx.bg/d/ad/kyustek-lanets-za-dzhoben-chasovnik-CID618-ID7ftN7.html

# 323
Може би това се търси? Вид брошка?
Скрит текст:

# 324
Аз даже не знаех, че има такова нещо. Записвам го в списъка с аксесоарите, макар че точно този аксесоар изисква супер класическа визия, не ги знам моите на какъв акъл ще са, като им дойде времето.
Ха, на последната снимка виждам, че и на яката има? Ама на мен ми се вижда вече твърде много.

# 325
  • София
И аз мисля, че става въпрос за мъжка брошка, а не за верижка за джобен часовник. Ако имате магазин за арт материали за творци на бижута, там със сигурност могат да ви изработят нещо по ваш избор.
В пънк времената си закачахме едни такива безопасни и на тези "бримки" провесвахме синджири, но тук става въпрос за нещо по-изяшно.
Но като цяло ви трябва магазин подобен на този във Варна и там ще ви я направят.

# 326
  • гр.Варна
Може би това се търси? Вид брошка?
Скрит текст:
Точно това търся.Брошка е значи.Благодаря.

# 327
  • Бургас
На нас в Одрин ни го дадоха като бонус към костюма, но не е нашето нещо Ill.

# 328
  • София
Здравейте😊 Мислили ли сте какво ще подарите на децата си абитуриенти? Търся идеи, не ми се е избистрило още.😊

# 329
  • София
Не съм мислила. Или по-точно, нищо специално или скъпо. Много дълго за писане е, но си имам моите съображения и до сега почти не са имали някакви значими вещни подаръци от мама и тате за РД. Обичайно им организираме избрания от тях начин за празнуване, семейно (без роднини) отбелязване на празника, торта, в чието изпълнение са въвлечени всички. За 18-тия РД бъдещата абитуриентка получи много много емоционални подаръци, скъпи за сърцето, и накрая полет с парапланер.
Сега за бала - кандидат-студентска подготовка и изпити, празник със широкия семеен кръг и може би море с приятели, яко успеят да се организират.

Общи условия

Активация на акаунт