Магията на изтока - тема 66

• 26 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Тайга-драма не е асадора, каквато е Моне. Тайга-драмите са исторически заглавия, които също са на националната телевизия NHK, но се излъчват в продължение на цяла година и само в неделя вечер от 20:00 ч. Тайга-драмата за 2022 г. ще е Kamakura dono no 13 nin. Шун Огури цяла година.
Асадорите са сутрешните сериали на NHK, които вървят по 15 минути, но само в работните дни.

Ето прочети повече за тайга-драмите, които се излъчват от над 50 години в Япония.
Ето и какво представляват асадорите

# 106
  • вятърничава
Yoo Ah In с фотосесия за специалното издание на Marie Claire за Международния кинофестивал в Пусан.

Скрит текст:

Новият му сериал  „Hellbound“

# 107
Сенсей ще има котка в новия си сериал. Кавайй, меча меча кавайй неко-чан.

И официалният постер на новия сериал на Норико Егучи - Super Rich, който започва на 14 октомври, четвъртък.
Ще бъде страшна бизнесдама.

# 108
  • MJF
Ясно , асадора значи. По историческите не съм пръв зрител на далекоизточния фронт.

На моята любимка Норико напоследък взеха да ѝ дават главни роли. Пак, по-добре късно от колкото никога че някои са се усетили.

Ukiwa: Tomodachi Ijo, Furin Miman 6
изгледан и  колко интересно свърши! Но епизод 7 е качен с несинхронизирани субтитри  Neutral Face направо негледаем. Ама че номер.

Мне , даже кашата е по-голяма. Вместо епизод 7 със субтитри е качен явно някой епизод  от кратката версия - 12 минути. ooooh! има и по-разсеяни от мен. Отиде ми гледането .... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 22:00 от Шошулчо

# 109
Проверих няколко сайтове и навсякъде е така. Качили са последните два епизода на Риса и симпатягата от химическото чистене, вместо главната история на Укива. Едни от други си крадат линковете и не знаят какво слагат. Некадърност.
Еми, като не сваляш, така ще е. Гледам, че преди два дни качиха и raw-видеото на Seigi no Tenbin с Каме, но няма кой от тях да види субтитрите, за да ги добави. В стрийминг сайтовете японските сериали са десета дупка, за съжаление. Жалко, че няма само един единствен сайт за японски сериали, като при аниметата. Никакви други, а само японски и да се знае, но алчността, ах, тази алчност...

The Veil - снощният епизод 5

Интересно е, не отричам, но има моменти, в които се чудя дали не гледам някакъв екшън, в който фантастиката е взела връх.
Как Намгунг Мин се измъкна от банята, когато тя се върна за хапчетата?!? Пълна мистерия. Въпрос на научни изследвания и разработки.
Тези проблеми с паметта, които има героя му, също са странни. Не вярвам обаче той да е стрелял.

Но... Не мога да отрека, че Намгунг Мин прави много силна роля. Сцената, в началото, в която притисна Пак Ха Сон до стената, беше много добра. Хареса ми изражението на лицето му, яростта.

Ким Джи Сок снощи беше гост в новия епизод на I Live Alone, хаха. Погледах го малко, но днес ще изгледам целия епизод. Отново забавен и позитивен. Споменаха и приятелчето му Ха Сок Джин, разбира се, хехе.

# 110
Дам, Япония може да бъде спасена единствено от Японския император - Огури-сама.
Тета Сугимото не е пропуснал да се запише с участие и тук, хаха. Освен в Kamakura dono no 13 nin, където отново ще играе с Шун, ще има участие и тук - в Nippon Chinbotsu.
Другата неделя започваме. Да не забравя днес да гледам Шун по TBS, да.

The Veil - епизод 6

Екшънът е на ниво, но с него и фантастичните небивалици. Корейско, няма как. Мижам на такива сцени.
От всичко останало съм доволна - игра (тук две мнения няма), напрежение, държи ме в очакване, интересни обрати, макар че тези 70 минути на епизод са му много, но... Не могат да бъде други тези пусти теханмингук-ци и няма да се научат.

Скрит текст:
Малката я подозирах, че ще прецака в даден момент Намгунг Мин и няма да пропусне своя шанс. Малко змийче, но той ще я обработи и тук няма две мнения. Пак Ха Сон не е мъртва, но отново номера, за да има интрига.
Сега ще чакам другия петък. Остават още шест епизода до финал и вървим към развръзка. Половината вече мина.

Видео как е снимана сцена от снощния епизод, когато го раниха, а малката го ши с губерката. Ахх, какви ръце има вече, станал е малък Хълк!

# 111
  • вятърничава
The Veil - и на мен ми харесва екшъна, развръзките, напрежението, играта на Намгунг Мин.Той казва повече с поглед, отколкото с думи. Ах, този поглед, ах, ах.Но на моменти ми е трудно да следя действието с толкова много агенти. Във всеки епизод има преследване с коли, почват да се повтарят. И на мен ми идват дълги тези епизоди от 70мин.
В еп. 5 ситуацията с измъкването от банята, когато Пак Ха Сон се върна  - той беше в спалнята и влезе в банята към спалнята, а след това го дадоха да излиза от банята в антрето Frowning1 На маймуни ни направиха. С тези бели петна и черни дупки в паметта му могат да ни мятат във всякакви догатки и съмнения. И малката предателка с губерката ще видим какви ще ги избродира.Тя как го качи от колата до апартамента си, едва ли го е пренесла на гръб при тази натрупана маса 😉, а той беше в несвяст в колата. Тя пък що не си заключва тайната стаичка. Но все пак със топагент си има работа.
Пак Ха Сон дали е жива, май го излъгаха, че е мъртва?

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 03:28 от bb6

# 112
По случай Националния ден на Китай (имаха цяла седмица почивка по повода) Джони Heart Eyes и някакви други пеят.

Има кадри с китайските олимпийци.
Още едно клипче,но снимано от публиката.

# 113
  • MJF
WinkОхо, цяла седмица празнуване, това е повече от "три дни яли , пили и ....." Smiley . Мярнах миналата седмица че празнуват а те цялата седмица. При дането също празник ама един един ден и то неделя. Никакъв келепир така да се каже Wink

Коригираха кашата с Ukiwa: Tomodachi Ijo, Furin Miman (2021) 7 и 8 и го изгледах това заглавие. Доволна съм. Нямам забележки. Беше интересно и добре написано. Другите плюсове с Рос ги изтъкнахме текущо. Eдни такива естествени , ненапудрени и не прости герои. Под "прости" имим предвид клиширани/ праволинейни/ немногослойни. Та тук нямаше такъв герой. И отделно нямаше силно делене на главни-второстепенни. Ей такива продукции много тача като сериали. Така и така се "точат" еди колко си серии , ами напиши дай няколко героя, за всички добре. И за актьорите и за сценаристите и за зрителите Wink Smiley
Рос,
Скрит текст:
колко бързо се разбраха двамата Накамура и двамата Футаба. И в двата семейни дуети замесените отдавна бяха напред с материала така да се каже. Тайни нямаше. И като стана ясно това, без излишни "цигании"/мелодрами и сие ...... продължиха напред всеки според своето осмислено желание. Здравословно , в мир със себе си. Какво по-голямо послание от такова заглавие ?!
Мда Satisfied

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 11:38 от Шошулчо

# 114
Шош,тове се нарича "Golden week"  и има такива 3-пъти в годината. Първо почват с Китайската нова година,после за Деня на труда и този за Националния ден.
В Япония също имат Golden week - краят на април и началото на май - имат няколко празника в много близки дати.
Аз най-много обичам Златните седмици на Малайзия,защото главно работя с тях и тогава ми е много свободно Satisfied те също имат цели 3,единият е на Китайската нова година,имат и Фестивал на светлините,който е свързан с будистите,а другият е свързан с мюсюлманите.

# 115
  • MJF
Ами и тази форма на празници има своите плюсове. Мда Thinking. Аз у нас броя че по Коледа-Нова година имаме 2 седмици. Аз поне гледам съм отпуска/почивка, едва ли не на живот и смърт Mr. Green .От Бъдни вечер до първия работен ден от следващата година  е такава каша кой работи въобще, кога работи, кой учи и прочиеее , че ... а не дай си боже пък медицинска помощ да ти се наложи в тези 2 седмици. Пиши се умрял. А така ей на всички 1 седмица и точка.

# 116
Доволна си значи от Ukiwa. А беше по манга, но добра манга, по наш вкус.

Seigi no Tenbin/ Правосъдие на кантар - епизод 2

Каме много добре откри новия сезон при японците. Увлекателен сериал, но жалко, че ще е само пет епизода. Историята е по книга. Браво и на автора, заглавието е добре подбрано.
Каме и Нао - забавна двойка. Той темерут, а тя такава емоция, толкова откровена и наивна, че изобщо не се спогажда с него. С обръщението понкoцу ポンコツ (някой, който е безполезен), с което той я дразни тази седмица, тя така се нави да се доказва, че усетих, че няма да пропусне да се прояви в добра светлина на финала на епизода.
Разкриха каква е историята на приятелката на Каме и защо е в будна кома. Много неприятен случай, но това даде и обяснение защо Каме е напуснал професията си на хирург и е станал адвокат.
Да, ワクワクしてきたぞ。 (waku waku shite kita zo или わくわくする waku waku suru) се превърна в марка на Каме. Казва го постоянно (че е развълнуван), заради криминалните случаи, които поема и разкрива.

Ча Чи Су с нова фотосесия. Добре си похапва, докато е на снимки, ммм.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 18:02 от rossonera

# 117
  • MJF
Ча Чи Су знае какво да снима.

Мда, напълно доволна. Тоз пояс жълтия всеки път като го видех се сещах за един мой любим мечок Мансур, авиомечок, ютуб- звезда. Той много обича точно същия размер пояс но червено-оранжева гама Smiley .

Seigi no Tenbin още чака да бъде забелязан от отговорниците за мен.

Видях Моне 96- първия от миналоседмичната петорка. В самия му край Моне готова да си тръгва от стаята в банята с една саксия в ръце и се включи гласа на покойната ѝ баба и каза ,че и тя с Моне се прибира на острова. И взех да  се Thinking сега аз ли не помня или "търся по вола теле". Спрях и да се вгледам в растението но .... нищо не ми говори. Нещо са ни давали назад в сериите конкретно за таз саксия или .....Thinking хм.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 17:15 от Шошулчо

# 118
Мисля, че ѝ го подариха в Томе, преди да тръгне за Токио.

Асаока-сан с Йо Йошида в нова реклама.
Новият му сериал започва тази неделя. Очертава се интересно заглавие, а и ще бъде в два сезона, един след друг.

# 119
  • MJF
Брей на тоз постер много муцуни , много нещо Smiley

На средата на 99 -и съм на Моне. Разговора на Моне с приятелите ѝ и сестра ѝ у родителите ѝ доста ме провокира. Защо? Защото нещо подобно ми се е случило и на мен  като разговор назад във времето с мои съученици няколко години след завършване на основното училище. Та и аз като Моне имах преживяване от страна на съученици. Мда.

Тоз от рибарската кооперация като се появи и мен ме стресна и реших,  че идва едва ли не да набие Моне Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 23:45 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт