Магията на изтока - тема 66

• 27 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • вятърничава
В епизод 10 на Now, We’re Breaking Up трима родители  "изплюха" де що сме слушали от цялата им тъпа логорея/словесна помия на собствените си деца и кандидат половинките им. Tired и Mr. Green E поне този път издържаха до епизод 9...
Шош,права си за това.С  такива родители,дет се вика, врагове не ти трябват...
И за това също си права:
Konin Todoke а ние с bb6 сме на 6-и...Ясно че го "добутваме" това заглавие. 
Надявам се на коледно чудо,дано преводачът да се смили Hands Pray

# 511
Drive My Car - филм

Не разбрах, защо този японски филм беше отличен с награда за най-добър сценарий на кинофестивала в Кан тази година?!?
Помня, когато излезе новината, споделих я тук и се надявах на един добър/ качествен японски филм, но това е за хора, които сериозно са се напушили и са решили, че всяка глупост, която заснемат, могат да я нарекат "изкуство".
Като продукция на дипломанти в НАТФИЗ. Гледаш и се чудиш какво точно иска да ни покаже обърканата глава, душа на създателя на тази "гениална" творба.
Третият съпруг на Товако Омамеда и синоптикът учител на Момоне Нагаура ги ожалих в тази продукция.

Японците пуснаха днес постера на втория поред новогодишен спешъл на Gibo to Musume no Blues.
Такеру и Анемия, хаха, май най-после ще ги съберат.
TBS ще излъчат втория тв филм на 2 януари, както и тази година. Надявам се с това вече окончателно да завършат историята, че дори и най-хубавото нещо може да бъде окепазено с не-знам-колко на брой продължения.
Такеру отново ще пече кифли, хаха.

# 512
  • MJF
Хайде Такеру да пече, аз съм готова. Пак ще ме карат да ровя като се зададе моето гледане на това продължение до къде бяхме стигнали в предишното. Mr. Green . Време е да спрат.

Нещо което почти не мога да гледам , освен Ф , екшън, спортни и музикални са и филми - за актьори, режисьори, театрали, сценаристи и сие. Ей тоз целия жанр. Както и да е името му.

Смятам днес да се запътя към предпоследния епизод на Потъването. Май до някакъв взрив бях стигнала на финала на 8 , мда Thinking

# 513
Първият спешъл свърши с това, че тя се съгласи да се върне в пекарната при Такеру, отново като мениджър, а в същото време трябваше да напусне Осака и работата си там и когато отиде да приключи всичко се оказа, че компанията ѝ е купена от бизнесмен, в чиято роля беше Ютака Такеночи, т.е. той се появи отново в историята, но като двойник на починалия ѝ съпруг, а тя изгуби ума и дума.
Сега вече трябва да разберем кой ще я спечели най-после? Такеру или Ютака. Аз залагам на Такеру, хаха, както винаги.

# 514
  • MJF
Хм, от де пък ги намират тез еднояйчни близнаци ?! Сега като чета за този двойник на съпруга ѝ се сетих автоматично за тази на снахата на сенсея в Konin Todoke . Щото в края на 6-и вчера видях превюто на 7-и и следва точно таз история с двойничката ooooh! Не бих казала че тези сценаристки измислици ми харесват, мне.

# 515
Drive My Car - филм

Не разбрах, защо този японски филм беше отличен с награда за най-добър сценарий на кинофестивала в Кан тази година?!?
Помня, когато излезе новината, споделих я тук и се надявах на един добър/ качествен японски филм, но това е за хора, които сериозно са се напушили и са решили, че всяка глупост, която заснемат, могат да я нарекат "изкуство".
Като продукция на дипломанти в НАТФИЗ. Гледаш и се чудиш какво точно иска да ни покаже обърканата глава, душа на създателя на тази "гениална" творба.
Третият съпруг на Товако Омамеда и синоптикът учител на Момоне Нагаура ги ожалих в тази продукция.

Жалко. И аз имах очаквания, вълнувах се, когато научих, че филмът е отличен в Кан. Не съм го гледала още, но не ми звучи обнадеждаващо.

# 516
Макнето на 2 РМ и любимец на Гостчето - Чансунг, обяви за предстояща сватба и бебе на път. Бъдещата съпруга не е знаменитост и са заедно от няколко години. Също така съобщи, че няма да подновява договора си с агенцията, но в същото време ще остане част от групата.
Преди време и Тек напусна агенцията, но остана в 2 РМ.

И нещо, което взех от Компроматната тема.

Джейн Сиймур на сватбата на сина си. Булката е корейка и свекито е облякла ханбок.

# 517
  • BG
Еха, това се казва новина. Има ли снимки на избраницата?

# 518
Няма снимки на девойката. Не е селебрити, обикновено момиче е, така че вероятно ще пазят, до колкото е възможно, самоличността ѝ.

# 519
  • BG
Няма снимки на девойката. Не е селебрити, обикновено момиче е, така че вероятно ще пазят, до колкото е възможно, самоличността ѝ.
ОК, мерси. Дано поне от сватбата да има.

# 520
  • MJF
Видях Потъването 9.
Скрит текст:
Брей как от един катаклизъм логично, особено в светлината на настоящето , минаха към друг катаклизъм. Остана да събера ентусиазъм за да изгледам и последния епизод. Понеже разбрах че автора на романа - Комацу е написал и роман Вирус , се загледах в биото му и забелязах, че е починал малко след голямото цунами 2011.

# 521
Изгледах Antique Birthday Cake Cookie Custard Icecream
Тай адабтация не ми допадна,то и филма не ми хареса повече,но поне е по-кратък. Колкото и да е сладък Lee Тhanat,както и факра,че мога да простя почти всичко на Pluem,защото участва в любимия ми  Happy Birthday...сериала не ми хареса.Вчера не успях да изгледам 9 епизод и тотално се отказах да го финиширам.Да,знам,че  е по японска манга,което обяснява много неща,но съвкупността на комедия, абсурдни ситуации,странни герои,крими елемент,торти ...не е моето нещо.Освен сладкишите Heart Eyes обаче те са враг.
Филмът е по-добре.Действието се развива по-бързо,историята е разказана по-интересно и героите не изпадат в лирични отклонения.Пак е хаотична бъркотия,но някак си беше по-приятен за гледане,вероятно,защото кастът е великолепен.

# 522
  • вятърничава
Ким Дже Ук мога да го "консумирам" във всякаква форма.Много ми е любимо това момче.
Скрит текст:

Петък ли е днес Wink

# 523
Петък е,ама се отбелязва така Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

# 524
Saiai - ФИНАЛ

Най-добрият японски сериал тази есен. Във всички големи японски сайтове за кино и телевизия - Saiai бе избран на първо място от феновете.
Убиецът ме изненада, честно казано, не очаквах такъв обрат, но имаше обяснение за действията му.
Тази снимка на финала описва много точно всичко показано. Ръка за ръка, рамо до рамо.
И двамата извървяха своя път, макар и разделени 15 години (по независещи и от двамата причини), но на финал бяха заедно и на любимото място в префектура Гифу.
И да похваля отново Кохей Мацушита и Юрико Йошитака. Страхотна екранна двойка.

Серийни убийци, разследвания, човешки падения, мрачно, кърваво, адаптация по книга и толкова... корейско. Айгууу, Ким Нам Гил-ши!
Добре, че ще е само 12 епизода.

А сега е време за финалните два епизода на китайския The Psychologist.
Още една добра история приключва днес за мен.

Общи условия

Активация на акаунт