Магията на изтока - тема 66

• 27 035
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • вятърничава

Весела Коледа и много подаръци!
И най-важното - бъдете здрави!

Любими коледни японски, корейски, китайски 🤔, тайски филми?

# 556
Любими не са,но се сещам само за два японски - Miracle: Devil Claus' Love and Magic и It All Began When I Met You
Tokyo Godfathers е хубав,но е аниме.
Предполагам,че нещо корейско може да изскочи.Ще се учудя ако тайландците имат филм на коледна тематика.Те са будисти,а втората най-разпостранена религия е мюсюлманство.На китайците също им е все тая,защото си имат Партията и Си Дзин Пин.

# 557
Започнах Saiai и неусетно изгледах първите 3 епизода. Интригуващ сценарий и чудесни актьори, какво повече може да се желае. Удоволствие е да гледам Арата. Разбира се, останалите също се справят страхотно с ролите си, но той ми е слабост.

Сега видях, че в dramacool сериалът също е преведен. Май ще се прехвърля там да гледам, не съм толкова добра с руския език колкото с английския.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 20:31 от bell_87

# 558
Почитателките на Джони и Сяо Джан получиха коледен подарък. Днес е започнало излъчването на Ace Troops. За гледане онлайн с английски субтитри - тук.

И още един сериал с Джони е започнал - Lucky With You. На някакъв английски тук.

# 559
Бюти ли е инфлуенсърката?

Е, как? Избрали са и подходящата айдъл-кифла за ролята.
То в Корея, ако не е това, ще е мукбанг (за ядене). Как да станем "красиви" по корейски и как да се натъпчем. Двете пътеводни светлини в живота им.

Излезе постерът на новия сериал на Кахоко и малката Мацуда - Muchaburi. Тя не прилича на нищо в главата, милата, а е толкова симпатична. Шота и Джун са супер.
Малката Мацуда ще радва окото за пореден път.

Ето, най-после ще я оженят Анемия в Gibo to Musume no Blues и ако не е за Такеру, ще напиша гневно писмо до TBS, хаха.
Вярвам, че най-после ще я съберат с любимия пекар, но двойникът на починалия съпруг и връщането на Ютака Такеночи в историята, е нужно за малката финална интрига, а и за да може Такеру да бъде по-настоятелен този път.

# 560
Saiai 7 изгледан. Изобщо не мога да предположа какво предстои. Във всеки епизод има нов обрат и става по-заплетено. Наистина добър сериал.

И 8 епизод изгледах. Все още нямам идея какво следва, но имам някакво лошо предчувствие за героя на Арата... Наближава да разбера дали съм права.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 15:40 от bell_87

# 561
  • Там, където мечтите се сбъдват
За първи път пиша в темата, защото отскоро започнах да гледам азиатските филми и сериали:) Вчера изгледах Pipeline https://www.imdb.com/title/tt14716932/ - добре направен, бърз, екшън, без драма и любов.

# 562
Здравей, estelliana Simple Smile. Настанявай се удобно при нас и споделяй какво гледаш/си гледала, какво те е заинтригувало, какво харесваш или те дразни в азиатските продукции, какви сюжети предпочиташ...Hands V.

# 563
  • Разпиляна във въображението
Преди пет минути изгледах "Планината Джирисан". Мисля, че тук ме окуражихте да го догледамес ММ. Стана ми пределно ясно, че не успяваме да хванем спатиите на лошите в корейските сериали Simple Smile Много съм доволна от сериала. Ще е супер да го пуснат по нашите телевизии. Впечатлена съм от цялата организация и осигуреност на рейнджърите.

# 564
  • Там, където мечтите се сбъдват
Само три сериала съм изгледала. Започнах с Alice in borderland, който тръгна добре, в един момент обаче ми се стори че сценаристите са се ударили по главата с идеята да има втори сезон и започна едно изсмукване от пръстите. После реших да мина в романтичните драми с Crash landing on you и да прощавам им наивитета заради химията между главните актьори, иронията с к-драмите и страхотната игра на една от жените в Северна Корея, не ѝ знам името. Последният, който гледах е Doom at your service, основната сюжетна линия - добре, паралелната любовна история не ми допадна, ни играта на онзи младеж, определено симпатизирах на другия чаровник с прекрасната усмивка. Щеше ми се да има история с брата на главната героиня, имаше потенциал в него. Мисля, че си взех достатъчно от романтиката и сега ми се гледа нещо криминално, трилър. Някакви препоръки?

# 565
  • вятърничава
One Ordinary Day
D.P.

# 566
Освен споменатите Jirisan и One Ordinary Day, ето още няколко корейски заглавия. Дано си харесаш нещо.
Филми:
The Thieves
The Berlin File
The Terror Live
Confidential Assignment

Сериали:
Signal
Secret Forest
Bad Guys
My Name
Chimera
Mad Dog
Special Affairs Team TEN
Designated Survivor: 60 Days
Defendant
Heartless City

# 567
  • вятърничава
The Negotiation с главните от Crash landing on you.

# 568
Според класациите на TC Candler...

Най-красивите мъже

Скрит текст:
Победителят, Paing Takhon, в момента излежава 3-годишна присъда в затвора, заради откритите му критики и участия в демонстрации против военния режим в страната му.

и жени за 2021

# 569
Saiai - ФИНАЛ

Най-добрият японски сериал тази есен. Във всички големи японски сайтове за кино и телевизия - Saiai бе избран на първо място от феновете.
Убиецът ме изненада, честно казано, не очаквах такъв обрат, но имаше обяснение за действията му.
Тази снимка на финала описва много точно всичко показано. Ръка за ръка, рамо до рамо.
И двамата извървяха своя път, макар и разделени 15 години (по независещи и от двамата причини), но на финал бяха заедно и на любимото място в префектура Гифу.
И да похваля отново Кохей Мацушита и Юрико Йошитака. Страхотна екранна двойка.

Рос, позволявам си да те цитирам, защото и моето мнение до голяма степен съвпада с твоето. Много добър сериал. Мисля, че бих могла още няколко пъти да го изгледам без да ми омръзне, толкова ми хареса. Ще има още дълго време да ме държи, така ми се струва. Беше истинско удоволствие да го гледам.
Скрит текст:
Относно убиеца, мен не ме изненада, подозирах го последните 2-3 епизода. Отделен въпрос е, че не ми се искаше да е той...

Общи условия

Активация на акаунт