Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 33

• 35 966
  • 488
  •   1
Отговори
# 240
  • Вестерос
Онзи ден си мислех за теб къде изчезна 😁

# 241
Е, как помним си те😃

Имаше и Бумът, която също изчезна.
Дано все пак се стигне до нещо и пак да започнем да нищим теории.

# 242
Миналата седмица прочетох пролога от "Игра на Тронове" и ми домъчня. Blush Реших да погледна какво се случва, и се обнадеждих. Дано има зрънце истина. Ако е вярно, и давам още 5години докато излезе. Joy
https://www.townandcountrymag.com/leisure/arts-and-culture/a4070 … r-martin-updates/
https://mezha.media/en/2022/10/26/george-r-r-martin-says-the-win … -be-not-accurate/

Едит: Дезидерата ми беше стария ник, ако ме помни някой.

Стига бе Дейзи! Що си сменила стария ник, така готин ти беше? Забравила си паролата?
Е карай да върви - нов ник - нов късмет. Дано все пак излезе шести том, макар че аз го отписах.

П.С. В интерес на истината доста хора си смениха никовете.  Появиха се някакви нови модераторски изисквания, да не бъдеше с име едноименно на това на герой от книга. Така от  Джон Сняг, станах на Лорд Сняг. Колежката Болежкова гледам някъде от половин-една година се е прекръстила от Tifany Aching само на Тифани А.  R;d и други.  (само Хексе е вечна Stuck Out Tongue Winking Eye)Но не си представям каквd е причината от deziderata да станеш само dez

ИЗказани предложения - Deziderata: Джендри - лорд на Бурен край.
П.П.С. някои "стари пушки" като Сомниатор изчезнаха и от по-дълго време. Тук във форумиет от старата компания се "вихрим" Хексе, Тифани, Маскара, gigi-gagi, Коронис, Дяволо и Аз. Ще ме прощава някой ако съм го изпуснал.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 15:16 от Лорд Сняг

# 243
Да се надяваме, че всичко и всички ще се възродим при появата на нова книга.

# 244
П.С. В интерес на истината доста хора си смениха никовете. Появиха се някакви нови модераторски изисквания, да не бъдеше с име едноименно на това на герой от книга. Така от  Джон Сняг, станах на Лорд Сняг. Колежката Болежкова гледам някъде от половин-една година се е прекръстила от Tifany Aching само на Тифани А.  R;d и други.  (само Хексе е вечна Stuck Out Tongue Winking Eye)Но не си представям каквd е причината от deziderata да станеш само dez

лорде, какви са тези измислици, които си написал?
мартин тълкуваш както си искаш и той няма как да те обори, щото не чете темата, но не забравяй, че аз я чета и няма никакъв начин да пропусна да оборя подобна глупост - няма такива изисквания в бг-мамма

(обикновено не се занимавам с оборването на това или онова, което са били направили модераторите и което обикновено не е вярно, но това някак ми идва свръх)

# 245
Лорд Сняг, Дезидерата е една от вещиците на Пратчет. Само го съкратих, за да е близо до истинското ми име. Z беше/е за благозвучие и звънливост. Simple Smile
https://wiki.lspace.org/Desiderata_Hollow

Липсва ми огъня на Песента. Two Hearts Отдавна нищо не ме е повличало така. Излезе нова книга на Ериксън, но бързо я прочетох и чакам следващата. Нова трилогия ще има, за сина на Карса.

# 246
П.С. В интерес на истината доста хора си смениха никовете. Появиха се някакви нови модераторски изисквания, да не бъдеше с име едноименно на това на герой от книга. Така от  Джон Сняг, станах на Лорд Сняг. Колежката Болежкова гледам някъде от половин-една година се е прекръстила от Tifany Aching само на Тифани А.  R;d и други.  (само Хексе е вечна Stuck Out Tongue Winking Eye)Но не си представям каквd е причината от deziderata да станеш само dez

лорде, какви са тези измислици, които си написал?
мартин тълкуваш както си искаш и той няма как да те обори, щото не чете темата, но не забравяй, че аз я чета и няма никакъв начин да пропусна да оборя подобна глупост - няма такива изисквания в бг-мамма

(обикновено не се занимавам с оборването на това или онова, което са били направили модераторите и което обикновено не е вярно, но това някак ми идва свръх)

Преди време получих специално подканяне от модератор да си сменя ника (Джон Сняг), че някои хора можели да асоциират героя с личността ми. Даже специално коемнтирах, че има хора с псевдоними от книги и филми и получих отговор,, че такива псевдоними били малко. Забравил съм кой беше, но аз не общувам  с чак толкова много модератори.
Съжалявам, че не си запазих съобщението, но бе преди доста време.
Ако има начин да се види кога точно съм си сменил ника ще потърся дали нямам запазено ЛС в рамките една седмица преди този момент

# 247
тази година съм била много послушна

# 248
Художникът, рисувал за The rise of the dragon, е пуснал корица за "Ветровете на зимата"  в Туитър. Сложил е хаштаг Джордж Мартин. https://twitter.com/ertacaltinoz/status/1636408817293606912
Използвал е хаштаг фенарт, но потребител пита дали Winds наистина идва и художниктът му отговаря: „Идва“. Друг потребител е измърморал, че тази корица може да е единствената версия на книгата, която някога ще получим, а художникът му е отговорил: „Ветровете духат силно, не се притеснявайте!“.Rolling EyesThinking
Някой знае ли нещо повече?

# 249
И аз от скептиците,докато не видя самата книга не вярвам на нищо вече,толкова пъти бяхме лъгани.Иначе ми харесва корицата,пазя и място до другите 😁

# 250
Драконово стъкло.. Дано довеят книга тези ветрове, че има да чакаме и за лятото..

# 251
  • София
Видяхме и уж официална корица с рог, потвърдена от Мартин през 2016 г.

# 252
Аз на такива бабини деветини се не ловя. Преди години бяха пуснали една корица с Рог, обаче Ветровете още ги няма.

Тази корица е още отпреди години

# 253
  • Варна
Дам, помня преди някакви си 10-11 години как обсъждахме, че Ветровете ей ся, ако не тая година - другата - и ще излезе. Аз бях едно лятно дете тогава Simple Smile

# 254
Всички бяхме деца на лятото тогава.
Аз ги изчетох след като излезе "Пир за врани" и помня с какво нетърпение чаках "Танц с дракони" и се ядосвах, че се бави.  След това се надявах да не чакам пак 5 гонини за следващата, а ето вече станаха 12 😀. Представям си какво им е на хората почнали да четат още с излизането на "Игра на тронове"

Общи условия

Активация на акаунт