Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 23 966
  • 761
  •   4
Отговори
# 330
  • Обран бостан ;)
Само мъжете, които не са точно мъже, Алчо.. само тях Wink

Демек, тия дето слушкат жените си за всичко са истински мъже. Ясноооо. Wink

# 331
  • София
Демек нищо не си разбрал Relaxed

# 332
Само мъжете, които не са точно мъже, Алчо.. само тях Wink

Демек, тия дето слушкат жените си за всичко са истински мъже. Ясноооо. Wink
Тия са умните и щастливите мъже!

# 333
  • Обран бостан ;)
Тъй, тъй.

Демек нищо не си разбрал Relaxed
Сефте Wink

# 334
  • Варна
Троловете си имат репертоар - виждат кои драми вървят и залагат на сигурното. По едно време вървеше жалбата "аз съм мъж на 23, печеля петцифрена сума на месец, приятелката ми е студентка и не мие чиниите" Simple Smile След това дълго време беше безкрайната поредица "жена ми е с ОКР, непрекъснато чисти". И т.н. Мъжът от село с прости и алчни родители явно е някакъв евъргрийн, никога не отпада от програмата.

И аз написах, ако не е изтрито де, че ни мятат, ама потребителките побързаха да оплюят мъжете. Wink

Не им връзвам косур. Ако това ги кефи да плюят. Wink
Вместо да гълтат, плюят.🤣😁

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 11:31 от Viviana91

# 335
Всичко трябва да се слуша в една връзка, така е. Да се изслушат и двете страни и да се вземе решение, подходящо и за двамата. В тези отношения, едната страна отказва да спази това жизненоважно правило, и колкото и да не ти харесва, не е жената проблема.

П.С. Жената е проблема в съседната тема, ходи да се порадваш малко Grinning

# 336
П.С. Жената е проблема в съседната тема, ходи да се порадваш малко Grinning
Таман идвах с писмена покана с дантелки в цвят пепел от рози и напарфюмирана хартия. Пък ти си ме изпреварила.

Албумът с жената с ОКР май беше краткосвиреща плоча, не се сещам за песни от него.

# 337
  • София
Скрит текст:
Аз още не съм разбрал какво толкова предлага момата, че толкова държи да живее в града. От малкото, което прочетох едни 10 кокошки ще и дойдат добре.

Бънди, това не е тропване по масата, а е евтинджос манипулация. Мъж на място, като види, че не става, я разкарва той, а не чака тя да си тръгне. Ама такъв нямаше и да търчи с подвита опашка обратно под полата на мама, уплашен от големия лош град, та изначално този вариант е изключен.

И всичко това разбра от 10-20 думи, които една капризетка е написала тук ?

Смени си ника на МАГ Лъвица. Wink

Бънди, Бънди, въртиш и сучеш едно и също, ама не знам някой лъже ли се. Ще трябва да се повтарям, затова ще обобщавам:

Само (качественият) секс бил важен (твои думи), ама какво предлагала тя друго освен секс?

Никоя жена не може и не трябва да се бори да предложи повече на мъж, който търчи да си взима всичко от мама.

За цяла тема не разбрах той какво предлага, напротив, само налага, ама тя какво предлагала.

И все пак не й бие шута на таз нищо непредлагаща мома.

И колко още ще се опитваме да убедим момата колко нищо не струва, та да отиде с наведена глава при мамин и да търчи да го играе селско момиче за секс с опция за бъдещ инкубатор на маминото момче?

Както казах, евтинджос манипулации на килограм Joy

# 338
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз още не съм разбрал какво толкова предлага момата, че толкова държи да живее в града. От малкото, което прочетох едни 10 кокошки ще и дойдат добре.

Бънди, това не е тропване по масата, а е евтинджос манипулация. Мъж на място, като види, че не става, я разкарва той, а не чака тя да си тръгне. Ама такъв нямаше и да търчи с подвита опашка обратно под полата на мама, уплашен от големия лош град, та изначално този вариант е изключен.

И всичко това разбра от 10-20 думи, които една капризетка е написала тук ?

Смени си ника на МАГ Лъвица. Wink

Бънди, Бънди, въртиш и сучеш едно и също, ама не знам някой лъже ли се. Ще трябва да се повтарям, затова ще обобщавам:

Само (качественият) секс бил важен (твои думи), ама какво предлагала тя друго освен секс?
Никоя жена не може и не трябва да се бори да предложи повече на мъж, който търчи да си взима всичко от мама.

Скрит текст:
За цяла тема не разбрах той какво предлага, напротив, само налага, ама тя какво предлагала.

И все пак не й бие шута на таз нищо непредлагаща мома.

И колко още ще се опитваме да убедим момата колко нищо не струва, та да отиде с наведена глава при мамин и да търчи да го играе селско момиче за секс с опция за бъдещ инкубатор на маминото момче?

Както казах, евтинджос манипулации на килограм Joy

Лъвче,
Ако му е по-добре при нея, няма да търчи при мама.

По-просто не мога да го кажа.

# 339
Бънди,

Ако е с нея, само защото не може И да прави секс с мама, проблемът не е на приятелката.

# 340
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това с буболечките на село не е вярно. Освен ако не си седнал до някоя купа тор

Отгледала съм си децата по поляните

# 341
  • Обран бостан ;)
Бънди,

Ако е с нея, само защото не може И да прави секс с мама, проблемът не е на приятелката.

Напротив, тя е.

Не го признавате защото се поставяте на нейно място, а хич не ви се прибира на село при кокошките. Wink

# 342
Говорихме си вече, има мъже, които винаги ще си предпочитат мама, ако ще най-стойностната, умна, красива мацка, с най-хубавите цици да стои пред него. Това не зависи от жената, а от отношенията майка-син. Понякога те са много болни.

# 343
  • Обран бостан ;)
Говорихме си вече, има мъже, които винаги ще си предпочитат мама, ако ще най-стойностната, умна, красива мацка, с най-хубавите цици да стои пред него. Това не зависи от жената, а от отношенията майка-син. Понякога те са много болни.

И решихте, че той е от тях, а не, че примадоната му е писнала с претенциите си. Дооообре. Wink

# 344
Има доста голяма вероятност да е от тях, или най-малкото, червена лампа е, млад мъж, който би трябвало да гради връзка, семейство, кариера, живот, да иска да си ходи обратно при мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт