Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 23 918
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Зодия беглец. Авторката е по-закъсала. Готова е да се заточи на село, с леки форумни колебания.😁

# 346
  • София

Лъвче,
Ако му е по-добре при нея, няма да търчи при мама.

По-просто не мога да го кажа.

Мамините дечица, които са свикнали само на примък и отмък, не са щастливи на места, където от тях се очаква нещо повече от това да бъдат "на мама прекрасното детенце".

Като му е по-добре при мама, да се връща при мама сам. Ама с мама секс не може да прави, и затова му трябва жена. И да направят внуци на мама, които мама да гледа.

Бънди, ако тезите ти бяха верни, той просто щеше да си тръгне от авторката. Не напременно обратно при мама, и не с опцията авторката да остане, но ако са при мама.

# 347
  • София
Мама да надцакваш, любовницата, колежката….еее, мира няма, няма! Wink

# 348
Явно не са малко мъжете, които съзнателно насъскват мама срещу жената и обратното - да се борят за него, да се доказват, да живеят в непрекъснато напрежение, че другата може да го спечели обратно Simple Smile

# 349
Ааа, много моля, аз съм градско еснафче. Прибирам се в къща от списание в центъра на градо.
При кокошките на село да се прибира оня, дето си е тръгнал от тях.

# 350
...
Правила съм доста компромиси от моя страна ,той също има и добри качества,но иска винаги да е на неговото и това решение се взима от двамата партьори ,а не от един.
Не се страхувам,че няма да си намеря друг.Не съм човек ,който си сменя партьорите често. Просто обичам мъжа си,държа на него и искам всичко да се оправи.
Предлагам три начина да се оправи всичко:
1) Твоята любов го прооменя генерално, той става мил, съветва се за всяко нещо с теб и те слуша.
2) Твоята любов променя теб, зариваш си мнението в задния двор, отиваш на село и ти го слушаш за всяко нещо.
3) И двамата се променяте и най-вече си променяте посоките: центробежно.

# 351
  • Обран бостан ;)
Има доста голяма вероятност да е от тях, или най-малкото, червена лампа е, млад мъж, който би трябвало да гради връзка, семейство, кариера, живот, да иска да си ходи обратно при мама и тати.

Ама разбира се.

Слуша мама и тати - червена лампичка.
Слуша някаква "лам-пичка", дето не му е никаква - зелена лампичка.

В този момент влизат в употреба лафове като "да гледат в една посока" , тоест там където гледа жената и "да градят общо бъдеще", разбира се каквото се харесва на жената. Прав съм, нали ?

п.п. Лъвче, още много хляб има да ядеш, докато видиш нещата такива, каквито са.
Накратко - животът е пред теб.

# 352
Каквито са , имаш предвид такива, каквито ги вижда мъжът - да не те закачат за нищо? Това само при мама става.

# 353
Обща посока, Ал, тя затова е наречена "обща", защото и двамата гледат в нея. Не само жената. Не само мъжът. Двамата. Ако я намерят, добре, ако не я намерят, най-здравословното е, всеки да си продължава по пътя и толкоз.

Винаги ли гледаш на връзките и отношенията мъж-жена, като на някакъв конфликт?

# 354
Когато хората нямат общи цели и поне подобни представи за бъдещето,добре е това да стане ясно отрано.Защо да се изпада в излишни конфликти,да се губят години в борба за надмощие и накрая всички да са нещастни?

# 355
  • Обран бостан ;)
Каквито са , имаш предвид такива, каквито ги вижда мъжът - да не те закачат за нищо? Това само при мама става.

Няма как женската гледна точка да е по-реална, тъй като такава реално няма.

Виж какво става тук:

В едната тема - зарежи го мъже много.
В другата - няма свестни мъже.

В едната тема - жените сме силни и независими.
В другата - мъжете вече не се отнасят с нас като с дами.

В едната тема - мъжът трябва да умее да взима решения.
В другата - какъв мъж е, ако не те слуша за всичко.

И още, и още, и още.

п.п. Защо се смята, че щом мъжа се връща при семейството, го прави за да не върши нищо. Вие като се връщате у вас така ли сте - всичко на мама, а вие крак връз крак, а ? Wink

# 356
Обикновено е всичко на мама.
Но моята мама е по-  от мама ти.
И аз се впечатлявам, и съм писала, силни жени, сами могат всичко и изведнъж той не задоволява потребности , емоционални ,подкрепа, не става за стълб.Ами равенство е , като не става той , тя е дирекът.
Нещо не е така, но няма да се оправи.
Любовта , обичта е даване.Не  е сметки.Задължително и двамата да дават без да смятат.Един не става, няма равновесие.

# 357
Е, добре, да се връща, да гледа животни, да копае нивата, да помага на родителите си и да си живеят заедно. Това какво общо има с жената, която уж е избрал за своя?

И защо тая жена трябва да зареже своето собствено развитие някъде, за да отиде да живее неговото детство, и неговата невъзможност да бъде самостоятелен?

# 358
В къщата на мама има уреди, дето татко ги е купил Trollface
Нещо не схванах това с темите, ама те са много. Дай първо да уточним онуй за общата посока и за нещата от живот - кажи защо винаги мъжът пò е наясно какви са нещата от живота и тези неща никога не включват той да поеме отговорност и да се съобрази с някого?

П.п. смята се, когато той вкъщи не пипа нищо. Когато пипа, то рядко се случва да е от бягащите при мама.

# 359
  • Варна
А защо жената е избрала селянин?

Общи условия

Активация на акаунт