Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 23 786
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • София
И какво като тук са такива? Тук е малко с уклон към граничене с лекичка патология. Wink
Може снахата да се падне добро момиче, все пак всички жени първо са били снахи и после са станали злобни лелки. Wink

# 736
Ако ще най-добрата да е. Аз не съжителствам с порасналото си дете. Как пък няма да съжителствам с чужд човек.Мерси, имам си семейство и личен живот. Място за външни лица няма в него.

# 737
Анди, не го вярвам, кой какъв си е. Може и да има някое добро момиче, но при всички положения ще я дразня само с присъствието си. Не е необходимо да си тестваме границите, нито да си развеждам синовете, та цял живот да са при мен. Айде вече да живеем,а!

# 738
  • София
И тя едва ли ще иска да живее със свекърва. Досега оставам с впечатление, че повечето млади семейства не искат да живеят с родители - ни тъщи, ни свекърви. Живеят по принуда с тях, а не защото им е много изгодно.

# 739
И правилно не искат.

# 740
  • София
И тъщите и свекървите не искат да живеят с младите. Няма как две жени да се разберат в една кухня, пък дори да са майка и дъщеря. При мъжете е по-лесно - седнат зет и тъст да си пият ракията и да си гледат мача.

# 741
То с дъщеря не можеш да се разбереш в една кухня, камо ли снаха.

# 742
  • Paris, France
Ти самата си снаха.
За свека може, за теб не. Интересно.

Кристина живее до свекърва си, не у свекърва си, което е доста различно от снаха в къщата.

christina1980, ако не пушех, щях да ти предложа да дойдеш при мене. Всичко ще правя аз, докато мога, а ти само ще примигаш умно. Пари не търся, имам си. Готвя, пера, чистя, но не всичко в един ден и в деня на поставяне на гел-лак нищо не пипвам.  Само чинии не мия и маса не разтребвам. Приемам котки, кучета, кокошки, мъже 😇, само снахи не. Ако искат да те гледат - навън, че ако дойдат, току виж се пренесли и те там и какво ще ги правим тези красавици?. Пък може и да спра да пуша дотогава. Или да ме тръшне рак от това пушене 🤩, та да зарадвам някоя снаха.

Не се виждам да живея със снахи, но това тук не е прието, слава Богу.

# 743
Невена, за сина ти съм голяма, ама виж, ако ти беше мъж, щях да дотичам веднага Grinning

# 744
Не говоря френски, но при това предложение ще се запиша на курс и ще го науча, тя и Филомена е във Франция, така че ще заформяме  български вечери. Подозирам, че снахата ще се оплаква от мен в бг мама, че тая свекървата отиде да си гледа живота във Франция,върти любови и качва сторира в Инстаграм,вместо да дойде и да гледа бебето,докато аз съм на маникюр.

# 745
Невена, за сина ти съм голяма, ама виж, ако ти беше мъж, щях да дотичам веднага Grinning
Ще те спъна Joy
Темата станала баш вечеря с програма.

# 746
  • София
По-скоро свекървата в един момент иска да гледа бебето, защото е на сина й и естествено му е одрало кожата. Чувола съм доста свекърви, които са се клели, че внучето за малко само и по живота, но като се роди бебето веднага обръщат палачинката. Разбира се, те знаят по-добре как се гледа бебето на СИНА ИМ! Какво знае снахата, ще го умори това бебе от глад, докато тя си гледа маникюра!

# 747
  • Paris, France

Е, колко да си голяма? Над 45г ли си? Ако не, таман си му. Я виж президента ни и жена му! Освен сина имаме още двама мъже в къщи 😎, ама единият е кастриран. А и аз, не съм мъж в момента, ама в днешно време с тия смени на полове ....... Да, идвай и ти.

кристина, докато дойде снахата, базов арабски ще ти е предостатъчен в парижкия район. Аз ще те уча на френски. Ние няма да седим (само) тук. Ако Елунария дойде и връчвам котката и отиваме в Кенсингтън у свекърите на Нарциса. Ако снахата много се сърди, ще я поканя и нея ....... да измие прозорците, примерно. Повече няма и да помисли да идва. Като си разметнем обувките и парцалите по леглата, може и на пода да и се наложи да преспи.

# 748
Още не съм над 45, даже над 40 не съм, така че явно се класирам. И аз имам един кастриран в нас, ама не сме от един биологичен вид. И по-малки не връщам, стига да знаят какво искат Joy

# 749
Базов арабски говоря. Няма страшно. Арабите много ме харесват мен. Очертава се страхотен живот, тея снахите да не се мотат, да идват да взимат синовете, че аз имам планове, пък те да се оправят как знаят.

Общи условия

Активация на акаунт