Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 24 058
  • 761
  •   2
Отговори
# 315
Не слуша, защото любов, нали... Аз пак питам, какво ще прави, като се събуди след две години, вече няма и помен от любовта, а тя е забита в някое село, без собствен дом и някое бебе на ръце?

# 316
  • пустинята Гоби
Без дом и работа, обаче със свекъри на главата Scream .

# 317
Хорър. Кралят одобрява.
А то се оказва - след 3 дни нова тема на същата тема.

# 318
  • Обран бостан ;)
Аз още не съм разбрал какво толкова предлага момата, че толкова държи да живее в града. От малкото, което прочетох едни 10 кокошки ще и дойдат добре.

Бънди, това не е тропване по масата, а е евтинджос манипулация. Мъж на място, като види, че не става, я разкарва той, а не чака тя да си тръгне. Ама такъв нямаше и да търчи с подвита опашка обратно под полата на мама, уплашен от големия лош град, та изначално този вариант е изключен.

И всичко това разбра от 10-20 думи, които една капризетка е написала тук ?

Смени си ника на МАГ Лъвица. Wink

# 319
Явно минимумът, който предлага, е да положи нужните усилия, за да остане да живее там, където иска. Този, който не предлага нищо е мъжът й, в смисъл, живот при мама му и тати му на село, не е баш неустоимо предложение.

# 320
Хайде на пуканките, нова тема има, вдъхновена от тази Simple Smile))

# 321
Явно минимумът, който предлага, е да положи нужните усилия, за да остане да живее там, където иска. Този, който не предлага нищо е мъжът й, в смисъл, живот при мама му и тати му на село, не е баш неустоимо предложение.
Е, технически мъжът също полага усилия да живее там, където иска. Просто неговите усилия са по-малко Simple Smile

# 322
  • France
Хайде на пуканките, нова тема има, вдъхновена от тази Simple Smile))
Бъди добро другарче, дай линк.

# 323
Аз даже писах 🍿

# 324
Е, технически мъжът също полага усилия да живее там, където иска. Просто неговите усилия са по-малко Simple Smile

Да, и той полага усилия... да отиде обратно при мама :Д

# 325
Аз всъщност не мога да разбера защо е цялата галимация с безкрайните теми на една и съща тема. Поне да бяха различни.

# 326
Троловете си имат репертоар - виждат кои драми вървят и залагат на сигурното. По едно време вървеше жалбата "аз съм мъж на 23, печеля петцифрена сума на месец, приятелката ми е студентка и не мие чиниите" Simple Smile След това дълго време беше безкрайната поредица "жена ми е с ОКР, непрекъснато чисти". И т.н. Мъжът от село с прости и алчни родители явно е някакъв евъргрийн, никога не отпада от програмата.

# 327
Наистина има схема Simple Smile

# 328
  • Обран бостан ;)
Троловете си имат репертоар - виждат кои драми вървят и залагат на сигурното. По едно време вървеше жалбата "аз съм мъж на 23, печеля петцифрена сума на месец, приятелката ми е студентка и не мие чиниите" Simple Smile След това дълго време беше безкрайната поредица "жена ми е с ОКР, непрекъснато чисти". И т.н. Мъжът от село с прости и алчни родители явно е някакъв евъргрийн, никога не отпада от програмата.

И аз написах, ако не е изтрито де, че ни мятат, ама потребителките побързаха да оплюят мъжете. Wink

Не им връзвам косур. Ако това ги кефи да плюят. Wink

# 329
Само мъжете, които не са точно мъже, Алчо.. само тях Wink

Общи условия

Активация на акаунт