АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 667
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
Някоя от вас ходила ли е при доктор Кръшков има ли мнение за него?
Както и дали знаете цената на прегледа.

# 256
Здравейте, може ли някой да сподели дали наистина е вярно, че ако раждаш през уикенда цената е по-висока?

# 257
Здравей да с 50% е по висока цената Blush
Здравейте, може ли някой да сподели дали наистина е вярно, че ако раждаш през уикенда цената е по-висока?

# 258
Само ако е планово, е по-висока!

# 259

Благодаря за информацията!

# 260
Аз си бях избрала дата и се падаше почивен ден през седмицата и лекаря каза че двойно се плаща тогава

# 261
Аз си бях избрала дата и се падаше почивен ден през седмицата и лекаря каза че двойно се плаща тогава
Според мен не би трябвало да е така. Има си ценоразпис и не трябва да има значение празник ли е или почивен ден.  Най вероятно след нова година и цените ще бъдат обновени Sad

# 262
Точно така трябва да бъде.
Когато е планово секцио и си избираш сама дата е нормално да са по-високи цените, ако избереш празничен или почивен ден.
Значи цял екип ще бъде ангажиран с пациент, заради желанието да роди в почивен ден, нормално за е по-скъпо.
Друг е въпросът, когато е спешно секцио, тогава не се плаща повече.

# 263
Повтарям си въпроса от преди няколко страници. Моля, ако някой знае цената на ехограф и тонове в Селената да ми сподели.

# 264
Аз вчера бях на преглед ехограф, сърдечен ритъм, 8д снимка  -60 лв при Кръшков.

# 265
Повтарям си въпроса от преди няколко страници. Моля, ако някой знае цената на ехограф и тонове в Селената да ми сподели.
Цената на тонове е 30 лв.

# 266
Здравейте, дами! Има ли някоя от Вас, която да се следи при д-р Светлана Петрова в АГ СЕЛЕНА? Какво е мнението Ви за нея? Кой лекар бихте ми препоръчали?
Аз се записах при нея, но не съм доволна. Имам чувството , че думите с чингел трябва да и ги вадя! За всяко изследване, за което е питам, отговорът е " Още е рано". В 16 г.с. съм и единственото, което минах до тук са кръвни изследвания и БХС, не знам дали е нормално?

# 267
От сайта на ЗК
Скрит текст:

Общо взето и са малко нещата и не са.
- 12 безплатни прегледа
- Редовно проследяване на сърдечна дейност
- Прави впечатление, че за рискова бременност има 4 ехографа + още един ако се приложи тежка среда на работа, живот.

# 268
  • до най-прекрасния мъж
Ходих 2 седмици на тонове преди да родя. Не съм плащала нищо. Пациент съм на лекар от болницата. Очаквах да платя някаква сума, но нищо не ми бяха начислили и двата пъти.

# 269
Здравейте, аз също съм при д-р Петрова и бих казала че съм доволна, отговаря на всички зададени от мен въпроси. Не ми вкарва паники с недомлъвки или някакви възклицания, докато трае прегледо. Някак си спокойствието, което има ми се отразява добре. Последният път, като видя че е момче💙  ми стана много мило като каза "чакай да снимаме п*шлето за таткото".Определено не е от хората, които говорят много, но зависи кокво търсите
Здравейте, дами! Има ли някоя от Вас, която да се следи при д-р Светлана Петрова в АГ СЕЛЕНА? Какво е мнението Ви за нея? Кой лекар бихте ми препоръчали?
Аз се записах при нея, но не съм доволна. Имам чувството , че думите с чингел трябва да и ги вадя! За всяко изследване, за което е питам, отговорът е " Още е рано". В 16 г.с. съм и единственото, което минах до тук са кръвни изследвания и БХС, не знам дали е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт