Пърха вече бебче сладко, през АПРИЛ ще радва мама, татко

• 18 814
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.Варна
Добро утро момичета!!!
Тази сутрин като се събудих и видях през прозореца как обилно вали сняг и над Варна:)Слава Богу,не се задържа по улиците,тъй като температурата е 2 градуса:)

Аз в понеделник съм на ЖК и да Ви кажа ме е страх да не ми се карат.Аз и без това съм си доста шишкавка cry , а досега съм качила около 6-7 кила.Кантара показва дори 8,ама навлечена съм толкова....Незнам как ще я карам до 9-ия месец.Иначе ям даже по-малко от преди....наистина си мисля да мина на диета и да ям по 2 пъти.
Другата новина е,че след 2 седмици най-късно ще ходя на ФМ при Балев и се надявам да види пола на бебето:)
Желая на всички лек,успешен и ползотворен ден  bouquet

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 09:36 от hristina_k

# 226
Айде и аз да се включа в априлските мами  Simple Smile. Терминът е определен за 26.04, но както споделих вече на Виви Ан, имам някакво предчуствие че ще се видим с бебока по-рано  Laughing. Много се изкушавам да сложа снимка при коремчетата, но......май още изглеждам по-скоро като преяла отколкото като бременна  Wink. Желая на всички един прекрасен ден  bouquet

# 227
HRISTINA K , ако не искаш да напълняваш или по- точно това да става по-умерено в никакъв случей не яж по 2 пъти на ден Naughty, напротив трябва да ядеш поне по 5 пъти на ден по малко. Примерно банан после мляко Вереята има с 0,1% масленост и не е лошо хич, оризче може и разбира се пресни плодове и зеленчуци, ако ти понасят, че аз нещо ги недолюбвам. Успех на всички и внимавайте със замръзналите локви, че аз сутринта щях да се изплющя Joy

# 228
  • Чехия
ягодка, я слагай коремчето и не се бой. Hug
Аз пък за напълненето знам от моята Бг. акушерка, че след 6-тия месец може да се спре хлаба и тестените изделия и да се похавапат повече плодове и супички и бяло месо това предпазва от драстиното напъкняване последните месеци.Ама сега от всичко трябва да се хапва. Hug

# 229
ягодка, добре дошла при нас!  bouquet
Няма какво да му мислиш - слагай снимка на коремчето. На мен тази тема ми е доста интересна, защото като ви гледам, момичета какви коремчета имате и направо си мисля " бременна ли съм, не съм ли?"
За възглавници да не говоря. Още си спя по корем, така ми е удобно.
 Честит първи сняг на всички! Чудно е навън! Обичам сняг.
Но се оказа, че трябва да си купувам други обувки, много се хлъзгам със старите.

benitta, страхотно си се справила! Голяма красота.

Илит, на мен вчера ми казаха, че на снимката бебчо приличал на възрастен човек, който има огромно шкембе , сложил си е ръцете зад гърба и се кара на някого.
Ако не ви е трудно вижте снимката да ми кажете така ли е. Мисля, че е на 4 страничка в албумчето със снимки от коремчетата.

# 230
като ви гледам, момичета какви коремчета имате и направо си мисля " бременна ли съм, не съм ли?"
За възглавници да не говоря. Още си спя по корем, така ми е удобно.
Toва все едно аз съм го писала. И аз още си спя по корем Blush
Виви_Ан, видях ти сърдитото страче Joy Наистина има нещо такова в позата му, както са ти го описали (на долната снимка)! Хаха, много сладко Heart Eyes

Ягодке, добе си дошла  bouquet

# 231
piccolina, точно за долната става въпрос.
За първи път като видях ехографска снимка доста фантазия ми трябваше да разбера кое какво е. А таткото до ден днешен гледа, гледа и после казва " и къде е бебето"? Нищо не различава. newsm78

Нямам търпение да отида на 4Д. В началото на декември ще трябва да е.
Сестра ми каза, че гледката е прекрасна, все едно се срещаш с бебчо на живо. Laughing

# 232
Извинявам се , ако вече сте коментирали, но не успях да изчета абсолютно всичко. Разбрах, че не бива с кола маска да се обезкосмява триъгълника, а нещо за крем депилатолар да знаете, дали става за целта, че до сега само с кола маска се справях и ... благодаря ви предварително  love001

# 233
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!
Най-накрая работата малко намаля и реших да се обадя и да си запиша час за фетална. Исках да е в седмицата 20-24.11, защото тогава би следвало да съм в 19г.с. Но уви! Cry Първия свободен час за д-р Димитрова в МЦ Фемина е чак за 6.12. а тогава ще съм в 21г.с. За всеки случай си го записах и сега се чудя дали да търся да отида другаде по-раничко или и 21г.с е добре?? Как мислите?
Бенитка - браво на теб! Винаги съм се възхищавала на тези които могат да направят от нищо - нещо! Много е красиво и създава настроение като погледнеш вазата!

# 234
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Дари аз в петък си записах час при д-р Марков в АГ Център Димитров, имаше свободен час за 16.11. Телефоните са 954 73 40, 953 41 36, 0888 269 838

# 235
  • Стара Загора
Благодаря, Дейзи!
Сега ще пробвам да звънна там. А това ъсщия д-р Марков ,който преглежда и във Фемина ли е?

# 236
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Не съм сигурна, знам че преглежда на две места, но нищо повече

# 237
Слънчев поздрав и от мен! Въпреки, че няма слънчице....
Чета ви с голям интерес, но сякаш не ми остава време да пиша. В нашето семейство се случи нещо лошо, моята леля, която е близначка на майка ми и за мен е втората ми майка почина преди няколко дни, трудно ми е да го приема. Не ми разрешиха да бъда на погребението и ми е ужасно мъчно, опитвам се да не мисля за това, да я запомня здрава и усмихната, но понякога без да искам започвам да плача.....надявам се само на бебо да не му се отрази емоционалното ми състояние....
Съжалявам, че ви развалям настороението. Като чета обаче за срещите ви с бебчовците и ми става едно мило,топло.... и се успокоявам. Благодаря ви,че ви има и успявате, дори и без да го знаете, да накарате някой да се чувства по-добре!
Хиляди прегръдки!

# 238
Сиси, съболезнования.Животът е това-един се ражда, друг умира...Кръговрат...
Изживей си мъката, не я подтискай, на бебето не вредиш с чувствата си, не се притеснявай!  bouquetПоплачи-олеква, макар и временно.Докато свикнете с мисълта ще ви е тежко, няма начин, та не сдържай нищо в себе си-напротив-изкарвай го навън!Така ще ти е по-лесно-гарантирам ти. Hug

# 239
sissi, знаем колко ти е тежко.
знаеш ли при нас какво се случи - вечерта ми се обади майка, че баба е починала.
В 3ч през ноща звъни сестра ми от Америка, че се е родил племенника ми.
Представяш ли си! Какво да се прави, един си отива за да се появи друг.
Заради часовата разлика се водят различни дни.  Sad

Запомни я като добра, мила и нежна жена. И мисли за бебчо и себе си сега.Кураж!

Общи условия

Активация на акаунт