Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 651
  • 349
  •   1
Отговори
# 30
Ако знаете как ми липсва това, от което ви се опитвате да отучите децата си ConfusedПресил се буди напоследък пак към 3 и до 6 будува ShockedНакаря вече доста му се спи, но не заспива а хленчи.Толкова пъти се опитвах да му дам да суче, ама той не иска SadЧувствам се в безисходица, тогава ми идва да крещя и да си искам пак старите времена, когато се успокояваше на гърдата Cry

# 31
  • 2 етажа над тавана
О, нуни, много хубава забавачница си има малката писанка. Как не съм се сетила да надуя нашия басейн и да си се търкальондри малката вътре с играчките. Супер идея! Ще изплагиатствам, ако може Wink Mr. Green

# 32
  • София
Ако знаете как ми липсва това, от което ви се опитвате да отучите децата си ConfusedПресил се буди напоследък пак към 3 и до 6 будува ShockedНакаря вече доста му се спи, но не заспива а хленчи.Толкова пъти се опитвах да му дам да суче, ама той не иска SadЧувствам се в безисходица, тогава ми идва да крещя и да си искам пак старите времена, когато се успокояваше на гърдата Cry
Пу, да му се не види! spoko

# 33
Филипка,  Hug, съжалявам, че Преско така не иска да засуче отново Sad Но според мен не се отказвай Wink

Бюти, в Метро го има, 20 и няколко лв струваше. Не е басейн, а си е баш кошара за игра Peace А и тук www.comsed.net при надуваемите неща можеш да го разгледаш. Много е удобно и можеш спокойно да си оставиш бебето да се търкаля вътре на мекото.

buble, плагиатствай на воля Laughing

Татянка, ето точно сега пак я оставих да поплаче и си заспа сама. Давах цица - не иска , гуших я - не иска, играхме си -  Naughty, е най-накрая я сложих в кревата и я оставих. Сега гледам, че сладко сладко спи. Ти покрай зъбите наистина няма да можеш да я отучиш, но след време опитай, че колкото по-късно, толкова по-трудно Wink

# 34
Иначе харесваме и Иван на Адито - тъкмо да си бъдат Иванчо и Марийка  hahaha.

А...Зарка, няма проблем, щом се харесват младите да се вземат  smile3521, ний на пътя им няма да заставаме  newsm10
Що се отнася за заспиването,  Ванко често заспива на гърда, но не винаги, понякога се налага да го гушкам, но на мен това, не ми тежи. Смятам, че след време, когато започне повече да си играе сам ще се уморява и ще се научи да заспива и самичък. Още повече, като порастне сигурно изобщо няма да ми дава да го гушкам, така, че смятам да използвам момента  максимално loveuuu
Така че... гушкам и мачкам, докат`мога  newsm53

# 35
  • 2 етажа над тавана
Я да побутна малко темичката, къде е изпаднала, човек не може да я види!

По въпроса за гушкането - не мога да я оставя да си реве, а и сега ми е паднало, пък и тя на гушкането като порасне още малко и хич няма да му се радва - те отсега колко хора се точат да я мачкат и гушкат като отрасне още малко, ама са сбъркали - ако е като майка си, ще има да им бяга при опитите им да бъде нацелувана и намачкана. Mr. Green Така че - да обобщя - сега ще си я гушкам, целувам и мачкам, че после нито ще дава, нито пък ще мога от гаджетата да се вредя Joy

# 36
Здравейте пак.
Всички имате поздрави от Дея ,утре живот и здраве или довечера ще пише.

# 37
ЗДРАВЕЙТЕ,
ЗА бУЛГУРА ЗНАМ ,ЧЕ Е КАТО ОРИЗА,АМА НЕЗНАМ ОТ КОГА СЕ ДАВА.ЩОМ ИМА ГЛУТЕН ,ЗНАЧИ СЛЕД 9ТИЯ МЕСЕЦ.
зА ЗАСПИВАНЕТОІвинаги НА ГЪРДА!!!Само ако сме навън с количката заспива без цица.Сам заспа онзи ден.Седнал в майка ми(даже го снимах).Прицедент!На мен обаче за сега не ми пречи да заспиваме така.Повече се дразня ,че е започнал да с елиготи(покрай баби и дядовци)и иска да го носят.Днес ми рева 10минути по пътя и накрая не издържах и го взех.Той не се отказва!Рев,сълзи и сополи #Crazy

Днес бяхме на консултация-10.400 и 74,5 newsm78Педи каза,че сме за дете над годинка.Спрямо това колко се е родил ,трябвало да сме 9.200 и 75см на 1 година hahahaА ние бяхме на 6 месеца.Амаааа ген!

А аз съм 47 кила hahaha

Вашите децата заиграват ли се със сянката си?

И не разбрах за киноата....Може ли да се дава на 7 месечно бебе

# 38
ние ли сме на първо място със най много зъби досега 5 Stop

# 39
  • София
Здравейте пак.
Всички имате поздрави от Дея ,утре живот и здраве или довечера ще пише.
Бравооо! newsm44
Чакаме ги с нетърпение! Дея сигурно се е поуспокоила вече. Praynig

ние ли сме на първо място със най много зъби досега 5 Stop
Пете, май да!

# 40
Лeлелее,Петя,
Много зъби  бе #Crazy.На нас и другия долен ще избива и скоро ще станат 2 ThinkingДа са ви здрави и красиви Hug
Мисти ще ти пратя адресче за снимката на Хрис

# 41
[color=burlywoodДнес бяхме на консултация-10.400 и 74,5 newsm78Педи каза,че сме за дете над годинка.Спрямо това колко се е родил ,трябвало да сме 9.200 и 75см на 1 година hahahaА ние бяхме на 6 месеца.Амаааа ген!

А аз съм 47 кила hahaha
[/color]

Е ще трябва да е антиген тогава  Mr. Green  Mr. Green

Иво не яде, не спи, вкъщи само реве, а навън иска само да седи седнал в количката (и нашето време дойде най-накрая!) и да клюкари.

Днес му направихме изследванията и за всеобщо учудване не каза "гък", само седеше и зяпаше умислено.

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 19:54 от юл4е

# 42
А ето какво прави Иво нощем (много тихичко обаче):

http://snimka.bg/album.php?album_id=64640&view=1&photo=32
http://snimka.bg/album.php?album_id=64640&view=1&photo=33

# 43
  • 2 етажа над тавана
Колко хубаво, че Деичка ще се върне - надявам се с отлични новини Hug

Ей, Пете, първенци сте в зъбната атака! tooth

Цвети, за киноата мисля, че може да се дава - нали не съдържа глутен newsm78

Юлче, нощна птица детето,а! Да не би да се е пробвал да се измъкне на дискотека Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 20:25 от buble

# 44
Може би, ама беше объркал пътя - изходът е на другата страна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт