💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 028
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 665
  • London
Това промо го пуснаха да отместят ропота от Честната победа на Паулина. Smiley До понеделник не може само кукички да броим, я! Сега трябва да гадаем хванали ли са сом Жълтите с пръта на знамето и изяли ли са го тайно!
Ми какъв е проблема  да са хванали сом със знамето и изяли?

# 1 666
Това промо го пуснаха да отместят ропота от Честната победа на Паулина. Smiley До понеделник не може само кукички да броим, я! Сега трябва да гадаем хванали ли са сом Жълтите с пръта на знамето и изяли ли са го тайно!

Осквернили са знамето, например. Все едно трикольора са им дали Laughing

# 1 667
  • Испания
Участниците нямат полезен ход /като във вицовете/. Каквото и да направят, продукцията може да им скрои шапката.

# 1 668
  • Варна
Стискам палци Мани да спечели формата. Това ще бъде един достоен завършек на сезон 3, олицетворение на цялата творческа немощ на Тупарев и сие.

Да кажа, че съм възмутена е малко. В първи сезон приех победата на Добрин, за мен беше приемлив победител. Не подкрепях  Юлиян поради лични причини.
Във втори сезон спечели Милен, отново да кажем донякъде бива. Сега да дадат наградата на Мани и да свършва тази мъка.
Съжалявам хората които отиват на кастинг за продукция на Тупарев.

# 1 669
Съжалявам хората които отиват на кастинг за продукция на Тупарев.
Не трябва.
Всички знаят къде отиват и в какво вероятно ще участват.
Разменят достойнството си и шанса да ги направят на маймуни срещу малко популярност в социалните мрежи и временна слава.

# 1 670
На лап топа до водещите се виждат снимки  и героите на тях са с червини екипи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Това идвам и аз да пиша

# 1 671
Много мъчно ми стана за Мартин. На незнамсикоя грешна поредна кука как наивно поглеждаше към Димо и казваше "Пак е червена".. Confused   И си продължаваше като едно послушно дете да играе нахъсано. А идея си нямам как не са изрязали думите му, че всички били червени. Е да, не са ги изрязали сигурно защото като на магия след това започна да вади само зелени. Огромна гавра с момчето. Да, не се представяше много добре в предишните битки, не говореше много, но пък бе един добър и наивен човечец, на никого не направил лошо. Ама така е, забравих, че по-слабите биват мачкани от комплексарите. Единственото хубаво е че всички видяхме за какво става на въпрос и надявам се, че е усетил подкрепата..

# 1 672
  • Берлин
А някой видя ли някъде по социалните мрежи реакция от останалите участници след снощната пародия?

# 1 673
На мен това ми излезе от профила на Морунов.

# 1 674

E, проблем сега. Шегувам се -  достатъчно конспиративно ми се струва за да се хилят жълтите като зелки, докато Ралица патетично ги назидава.

Аз като си представя Мартин в играта, все го виждам как се връща и подава ръка на Мани, че завалийката и от рова не можеше да излезе. А после и трупата носеше и Манка дърпаше.

# 1 675
Не разбрах в какво се състои "гаврата". Ми като си извадил 9 червени от 10 тегления и си направил 9 излишни курса, такъв ти бил късмета. Като го гледам колко му е акъла, няма да се учудя, ако е теглил 2-3 пъти една и съща торбичка..

# 1 676
  • София
Да,изобщо не се постара да си ги сортира по някакъв начин,още повече че и Поли беше надалеч.
Отделно не спря да ги нарича червени,а те бяха розови.Димо няколко пъти се опита да поправи Simple Smile
Още на кубчетата с цветовете трябваше да сложи розов,а той постави червен -там можеше да се спаси Simple Smile

# 1 677
Момчето не блести с ум, но това, което му спретнаха, беше отвратително.
Жалко, че съм физически подготвена, колкото Мани и никога няма да участвам в реалити, но си представям аз да бях на негово място, какво щяха да чуят ушите на екипа. Даже не знам как биха си монтирали епизода...

# 1 678
Паулина прекарва уикенда си в триене на коментари Joy

# 1 679
  • London

Осквернили са знамето, например. Все едно трикольора са им дали Laughing

Това е тъпотия. Навремето и хора са убивали със знаме при нужда. Щом  е за благото на племето  не следва да е проблем.....; но да продукцията може всичко да си измисли.....

Общи условия

Активация на акаунт