На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 415
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Torina, много добра идея даваш. И аз на мястото на Лютиче бих записала час за онлайн консултация. Ще си подготви резултатите, ще поговри с човека и ще пита всичко, което ѝ е важно.

# 616
Момичета, прекрасни. Влизам тук леко ужасена, доста щастлива и много объркана.
След 8 дни закъснение и сигурност от моя страна, че не съм бременна..
Толкова месеци и един опит няколко дни преди О. Седмица изпълнена с излизания, тичане, скачане и какво ли още не… Абсолютно бях отписала този месец, че чак исках и почивка от опити.
Надявам се само всичко да е наред. Стиснете по един палец!

# 617
Минусът е, че няма да може да направи ехографско изследване, но този вариант е по-добър отколкото да тъне в неведение и да се чуди.

Meждудругото съвсем чистосърдечно ви препоръчвам да следите д-р Джолийн Брайтън - https://drbrighten.com/, съвсем скоро издадоха и книгата ѝ на български, в инстаграм постоянно отговаря на въпроси свързани с женското здраве, дава съвети и насоки за вкарване на хормоните в баланс. На мен лично нейното мнение и представяне на сериозни теми ми харесва много и съм намерила разни неща, които работят при мен. Надявам се да ви допадне. Самата тя е с Хашимото и съвсем скоро роди второ дете на 40, след много тежко изкаран ковид преди това.

Литъл, прекрасни чертички, всичко ще е наред! Голямо гуш!

# 618
little.madness, честито! Лека бременност ти желая и щастлив, здрав и пухкав финал! Нека от чувствата, които сега се въртят в теб, остане само щастието и само хубави новини да получаваш на прегледите! Ще те чакаме отново след първия преглед, а и после да ръсиш с прашец! Nature Star2

# 619
Литълче, браво!!! Нека това е първата от серия добри новини, с които да ни радваш! Heart дръж заветната чертичка докато се превърне в ревящо малко чудо! Animal Bee

# 620
Момичета, прекрасни. Влизам тук леко ужасена, доста щастлива и много объркана.
След 8 дни закъснение и сигурност от моя страна, че не съм бременна..
Толкова месеци и един опит няколко дни преди О. Седмица изпълнена с излизания, тичане, скачане и какво ли още не… Абсолютно бях отписала този месец, че чак исках и почивка от опити.
Надявам се само всичко да е наред. Стиснете по един палец!

По-хубав тест от това,здраве му кажа! Страхотна новина! Честито и до финал! ☘

Brandywine, права си... но така или иначе,за да кандидатствам за ин витро ще трябва да мина и през заветните инсеминации.

# 621
  • София
Литълчее честито! Heart Eyes

# 622
Честито, little! Много хубави и ясни чертички, браво и успех! 🍀

# 623
Литъл,  как ме зарадва 😍😊❤
Честито! Леко бременеене,  до най-хубавия финал👼

# 624
Литъл, честито! Heart Много се зарадвах за теб, когато видях теста! Blush Супер чертички, дебелички! Имаш си точка Hug

Поръсвам ви със синичко! Blue Heart
Може да не ме помните, защото писах по-малко и за кратко, но аз си ви следя и чистосърдечно се радвам на +тестове.

# 625
Little madness, честито! Пожелавам ти щастлива, лека и успешна бременност!

# 626
  • София
Литъл, честито!!!Лека и спокойна  бременност до финал!!!!

# 627
Литъл, честита изненада.Тест като за реклама.Чудесата идват когато най-малко ги очакваме.Много се радвам за теб.Спокойствие и прекрасна бременност!

# 628
  • Замък сред облаците
Литълче, честито и до пухкав финал! Дано бебчо е борбен и неустрашим като теб!

# 629
Литъл, честито! Толкова хубави черти не съм виждала отдавна!

Общи условия

Активация на акаунт