Неочаквана бременност

• 18 153
  • 631
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Точно - сама. А не някое от децата й да я носи с нея.

# 91
Децата ще са и в помощ ако искат. Ако не искат- университет, купони и тя ще си опъва каиша сама. За другите и деца ще има помощ от бащата.

# 92

Ако е вярно - защо аджеба си вири краците без предпазни средства

Тук си права.

[Отделно на неговия бал ти ще си към пенсия.

А относно пенсията - никога не се знае... То и на 25 може да се окажеш в нетрудоспособно положение и в пенсия... Така, че да не бъдем лоши пророци.

Добре че не си решила да се жениш за грък Grinning.
Като ти предлага брак, защо те кара да правиш аборт?
Според мен това с брака е кьор фишек.

Просто не можеш да кажеш на някой колко голяма любов ти е  и да го повтаряш цяло лято и в следващия момент коренна разлика. В момента сме на етап да ме убеждава, че ако имам чувства към него ще направя аборта.

Този нито е бил влюбен в теб, нито пък те е обичал дори мъничко. Тия приказки за 'голямата любов" и колко си прекрасна и как няма на света друга като теб... ги зарежи. Нарочно ти ги е говорил, за да му пускаш.
Ако те обичаше щеше да иска детето даже повече от теб. Този сега си умира от страх... А може и да няма никаква жена и никакво дете, а нарочно да ти го е казал.
Ако махнеш бебето, на твое място ако бях ще продължа нарочно да го лъжа, че не съм го махнала... Такива ще му ги сервирам, че свят ще му се завие. Даже може да го излъжеш, че са близнаци. Кажи му, че пазиш негов кичур коса или нокът за ДНК теста после да докажеш, че той е бащата след като ги родиш... Да го видим при следващата пак ли така ще смее да лъже и да манипулира.

Много е трудно да се дава съвет за/против задържане на бебе. Но гърка трябва да го разкараш. А разкараш ли го него детето ти наистина ще расте без баща и нещастно, пък и ти ще страдаш. Не е въпросът само финансов, напротив! Помисли си дали това бебе няма да ви донесе повече негативи отколкото позитиви.
Мисли трезво, наистина.
В момента така хубаво се опитва да ме обработва, че почна да ми става смешно. Казва, че иска да подпиша документи някакви, с които съм щяла да отглеждам "копелето" сама. Аз му казах, че такива документи нямат правна стойност (не съм сигурна за Гърция) и го попитах дали така нарича другото си дете. Каквото и да реша заслужава да не му казвам какво ще правя.

# 93
Много си сбъркала с този човек. Започни на чисто, каквото и да решиш за бебето, без него. А това, че ще носи наполовина неговите гени, ако ти харесва... Rolling Eyes

# 94
Децата ще са и в помощ ако искат. Ако не искат- университет, купони и тя ще си опъва каиша сама. За другите и деца ще има помощ от бащата.
Бащата не е в картината, нали?
Женен грък - пълен боклук, както се очакваше.

Ако се роди, детето ще пита за баща си. Не е най-желателната ситуация.

# 95
Върнах се да прочета и никъде не пише, че бащата не дава издръжка за децата.

# 96
Върнах се да прочета и никъде не пише, че бащата не дава издръжка за децата.
Пише, че не се разбират. Едното е на 18, другото - почти на 18. Каква издръжка?

# 97
Ти сериозно ли? Издръжка се дължи докато децата учат. До 25 години максимална възраст.

# 98
Въпросът ти е некоректен, извини ме - абортът е решение със сериозни емоционални, а понякога и физически последици, и като такова, това решение е дълбоко лично. Има жени, които са махали дете от любим мъж, защото не му е времето. Други, които са раждали и плодове на кръвосмешение и изнасилване, защото това е било желанието им. Не смятам, че има кой да ти даде отговор за нещо, което до края на живота ти ще има огромно, първостепенно значение за живота ти, финансите ти и отношенията ти с настоящите ти деца.

PS. Мис Чичи, да караш 18 годишно момиче да не си продължава плановете за работа или образование, за да гледа бебето на майка си, заченато от случайна връзка без предпазни средства, е дъно.

# 99
В коя г. с. си?
Аз щях да го махна.
Много си лекомислена- две седмици аху иху лятото... Че и се надяваш тоя да ти обърне внимание.
Жалка картинка, с извинение.

# 100
На твое място не бих контактувала с бащата. Вземи си решението сама, без да разчиташ на него. Послушай сърцето си!

# 101
Това, което знам е,че не искам  бащата не за друго, а защото бях омъжена 18г и не мисля да си го причинявам отново в скоро време.
Единственият проблем е финансовият за някакъв период от време и мисля в тази насока.  В България няма финансова подкрепа в такива ситуации. Приемам това дете като дар по-скоро, не като бреме. Но за съжаление,  трябва да мисля по-скоро прагматично. Знам само, че цял живот ще си нося тежестта на това решение.
Брак да си причиниш не можеш, ама можеш да ходиш по мъже в чужбина да правиш необезопасен секс , да натресеш бебе на два тийна от мъжки пол и единственият ти проблем да е, че нямаш стабилна работа и пари.
А като си без пари, как стигна в ковид до този грък? Риторичен въпрос е.
Това няма как да е жена с две деца на 40. Темата е пързалка. А съм едва в началото на втора страница.

П.п. опс, извинете! Децата били момичета, моя грешка. Я да видя дали някъде вече има мотив да помагат на мама...

# 102
Момичета са. Не, че има значение.

# 103
В коя г. с. си?
Аз щях да го махна.
Много си лекомислена- две седмици аху иху лятото... Че и се надяваш тоя да ти обърне внимание.
Жалка картинка, с извинение.
Никъде не съм казала това. Цяло лято означава, 4-5 месеца, от който цял месец ми сваляш, останалите месеци почти всяка седмица сме  спали заедно поне три пъти по цяла нощ и сме ходили на разни места. Не съм си загубила ума по него, но даваше достатъчно индикации, че ме иска с действия и думи. Не сме говорили за сериозни взаимоотношения, защото аз излязох от един брак скоро, а и смятам, че нещата се случват без да ги притискаш и да говориш "хайде сега да имаме сериозни взаимоотношения".
Бащата на другите деца е с нерегулярни доходи и помага, когато може. Няма да тръгна да му правя проблем за това.
Просто обичам бебето вече незнам защо и аз, но трябва да се мисли рационално.

ПП. Някой беше писал, че аз съм ходила в Гърция. Не, той работи тук по един проект, не че това има значение.

# 104
Момичета са. Не, че има значение.
Да, видях... Нещо съм кьор тази седмица.
И да, има значение като са момичета. Че и пораснали. Могат да 'помагат' с бебето.

Общи условия

Активация на акаунт