Неочаквана бременност

• 18 092
  • 631
  •   2
Отговори
# 600
Авторке, тъй като почти се сбихме, влез поне от уважение към пишещите и кажи реши ли нещо?

# 601
  • Paris, France
С ясни уговорки и срок на годност.
Виж, бебето не е така.

Че и рекламация не може да направи човек, тюх, тюх 😇

# 602
Какво общо има любовта и самотно майчинство с три деца от двама бащи? Като й се ходи по любов да изтърпи децата да заминат за университета и да се хвърля. То вашите съвети точно я връщат в изходна позиция, ако ви послуша. Аз имам приятелки на 35-37 редовно ходят по срещи и то с цел задомяване, а авторката като не гони влакове буквално може да се влюбва в който си иска.

# 603
С ясни уговорки и срок на годност.
Виж, бебето не е така.

Че и рекламация не може да направи човек, тюх, тюх 😇
Вие да ме уморите ли искате? Задавих се с вечерята като пуйче.

# 604
Ти какво предлагаш на авторката да направи?
Не съм казала да ражда или не. Казах даже, че при нейните условия ще бъде почти невъзможно. За друго започнах да пиша защо е нужно такова отношение към авторката, едно надсмиване, едно набиване на канчето. Тея неща можеше да бъдат казани една идея по-обрано, с доза подкрепа. Ако така общувате и на вън не ми се мисли.
Могат и много по-обрано да се кажат тия неща, но някои ползват точно форума, та да излетя всичката гадост, на която са способни. Голям квик настава, когато ги почне човек с техните камъни по техните глави.

# 605
Ми и аз съм състрадателна в случая. Жаля трите деца, дето ще живеят с цепеща стотинката майка, която за каквото и да я питат, все ще няма пари. Сигурно и в дългове ще влезе, после да имат да изплащат.
А ако види зор, разбере, че е сбъркала и даде бебето за осиновяване, ок ли е?

# 606
Детето ми е инвитро след пет години опити. След като е родено 32 гс. Кило и канче. Та за какво не съм преживяла, та ми викаш разгонена кучка.

# 607
Самата авторка може да поиска заключване на темата, ако прецени.

# 608
А как състрадателните не ви е грях да навивате объркана жена да си сложи въжето с бебе от случаен мъж? За което пак отбелязвам, че освен на съвети, на друго не сте щедри. За мен това е много по-жестоко от някакви реплики разменени във форум. И аз съм с репродуктивни проблеми и го знам без да съм пробвала за бебе. Какво общо обаче имат нашите истории с този казус?

# 609
  • София
Поне стана ясно кой и защо.
С много по- малко от 200 думи речников запас.

# 610
  • Пловдив
Една от които 200 май е "тормози", обозначаваща всякакъв вид общуване на други хора с нея.

# 611
То грозното е, че хората искат на всяка цена тяхното мнение да е единственото правилно и не приемат, че другите имат друго мнение.

# 612
А как състрадателните не ви е грях да навивате объркана жена да си сложи въжето с бебе от случаен мъж? За което пак отбелязвам, че освен на съвети, на друго не сте щедри. За мен това е много по-жестоко от някакви реплики разменени във форум. И аз съм с репродуктивни проблеми и го знам без да съм пробвала за бебе. Какво общо обаче имат нашите истории с този казус?
Никой не е казал да го ражда!!! За кой път го казвам, не знам. Идеята ми е, че има далеч по-добри начини да се изкажат тея неща, които се казаха до сега. Какво пречи да се добави и малко съчувствие и подкрепа. Относно подкрепата, в толкова каузи съм се включвала, защо не и на нея да не помогна? Относно репродуктивните проблеми, прочети няколко коментара по-нагоре и ще разбереш.
+-123 За съжаление мислих, че всичко съм виждала в този форум, ама от обменяне на реплики до такива грозни думи... Разочарована съм!

# 613
Може да си състрадателна, но си не по-малко злобна в омразата си към жените, които са забременели спонтанно (вероятно незаслужено според теб), квалификациите им като лигли и нисък родителски капацитет и злобните клетви към децата им. Пък имай ако искаш 100 000 думи речников запас.

# 614
  • София
Петък вечер е! Наместо да си сипете по едно и да си говорите за секс, вие се хванахте за косите.

Общи условия

Активация на акаунт