На ръба на полудяването

• 9 710
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Лио, не мога много да помогна, но ако беше синузит (аз страдам от това чудо от време на време) щяха да го диагностицират досега и не е нужна снимка. Много ми е мъчно за теб и Ади и ви пожелавам много бързо оздравяване  Hug.  На мен третата сливица ми е извадена някъде на 4 и 1/2 - 5 години и имам доста живи спомени от операцията, която беше с местна упойка. За щастие не се появи отново, въпреки че има такъв риск по принцип и оттогава свършиха проблемите. Дано всичко бъде наред скоро  Heart Eyes

# 31
  • Букурещ
Да, и с такова огледалце я гледа почти всеки лекар,

и да кажа на Кики,благодаря за пожеланията първо, дано, и на мен на 5 и половина ми е вадена трета сливица и повярвай ми имам не живи спомени, ами все едно е било вчера, а не преди 25 години близо, с местна упойка, помня абсолютно всичко до последния детайл ми се запечатало всичко в главата. просто отврат.

сега спи спокойно Ади в момента, дори не я чувам как диша, но това е защото Клацид-а започна да действа, но е временно положение, след края на Клацид-а ще добре около 10-12 дни и после всичко ще се повтори, това е цикъл от година и малко повече.

затова след АБ действам по план.

А да не говорим, че ми предстои на мен влизане в Онкологията за операция съвсем скоро вече, защото твърде дълго отлагах и може и много скъпо за да заплатя.

абе заглавието на темата отговаря съвсем точно на състоянието ми в момента.

за щастие имах прекрасен week-end Simple Smile

# 32
Лиорена, прочетох цялата тема... не мога да ти дам съвет, но искам да ти пиша, че стискам палци детето да се оправи... по-скоро да му назначат адекватно лечение. Дано му помогнат, колкото се може по-скоро Praynig.

# 33
  • София
Хей Лио, да отиваш да оправяш проблема!!! Не отлагай! За теб говоря! И за Ади ще се намери решение, но не оставяй и себе си!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 34
  • Букурещ
Хей Лио, да отиваш да оправяш проблема!!! Не отлагай! За теб говоря! И за Ади ще се намери решение, но не оставяй и себе си!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Оф, не знаеш колко си права. Говори ми.
Утре звъня на хирурга ми в Онкологията и сряда отивам да говорим.
Страшно го отложих, много ме е страх, да не съм направила непоправимото.
За Ади правя всичко, в към себе си съм ужасно немърлива.

Благодаря ти много  bouquet
много ме е страх Sad

# 35
Лио, непременно отиди и ти на лекар.Често ние сме много немърливи към собственото си здраве, като това важи и за мен с пълна сила.А за Транспортна болница, преди месец там оперираха Мария и аз съм много доволна.Както вече ти писах и ние се борихме със стрептококова инфекция близо 6 м, Мария изпи купища антибиотица и направи алергични реакции към почти всички, и резултата беше пак положителен секрет. #CrazyМисля че ще останеш доволна от Транспортна болница, и от лекарите там.

# 36
  • София
Лио, напълно разбирам как се чувстваш!
Със Жоро имах същите притеснения ,тревоги и тичане по УНГ лекари , когато беше на 3,5 - 4 години.На 4 г. махнахме 3-тата сливица/ при позната лекарка в Окръжна б-ца/.  Оттогава , Слава Богу, детето се стабилизира и мноооого рядко ми е боледувало.
Няма да навлизам в подробности , но исках да ви пожелая успех  в борбата !

Стискам палци за  теб  - всичко да е наред!
Аз съм същата като теб - за децата света ще преобърна ,но на себе си не обръщам внимание.Това е много лошо....От страх и аз не съм отишла ,все  още при един специалист, защото съм си поставила сама диагноза/много тъпо ,но факт/ .

Ако мога да ти помогна с инфо или др., казвай Hug

# 37
  • Букурещ
Da ne mu se nevidiat typite frenski laptopi Close Kredor-a tu go ima tu go niama

Iskam samo da vi blagodaria i da vi kaja, che mi deistvate ujasno dobre  :bouquet:niamam dumi prosto.

Blagodaria bezkraino za podkrepata i dano skoro pisha pak s dobri novini.
obeshtavam da pisha, pak v sashtata tema
 Hug

# 38
  • Добрич
Лио, имаш и от мен една голяма прегръдка. Не мога да помогна по друг начин, но  мислено съм с теб.  Hug
Не забравяй и ТВОЯ проблем.   bouquet

# 39
  • anywhere
Лио, да кажа и аз няколко думи по темата.
Синът ми е на 5, 5 години. От тригодишен беше с абсолютно същите проблеми като Ади. Хъркане, носово говорене, непрестанни хреми, стичане на секрет, отити, пробиване на тъпанчета и т.н... Просто кошмар!  Crazy
Минахме точно по вашия път - безброй лекари (Лолов, Попов от 1-ва УНГ клиника, Исул, 5-та поликлиника, Мед. академия).
Безброй палпации на трета сливица, ренгени, микробиологични изследвания, дори изследване на компютър с лазерен сензор за проходимост на носните канали, тестове за арегии... Абе не ги помня вече.  ooooh! Детето беше адски травмирано от всичко това, аз също.  Sad
Накрая, разбира се, извадихме сливицата. Ще ми се да кажа, че стана по-добре, но не беше така. Хъркането дори се усложни, хремите не престанаха, нито нашите мъки с ходенето по лекари.
Опитахме всичко - вкл. хомеопатия, народни илачи, скъпоструващи кортикостероиди, всички възможни спрейове, капки, антибиотици, антихистамини, промивки на носа, нагревки, кво ли не...  ooooh! Нищо!!!
Изказваха се предположения за алергии, синузит, недобре отстранена трета сливица... Изследванията показваха обаче, че всичко е нормално.  Crazy
Накрая се предадох и зарязах всичко. Записах го на плуване и не знам от това ли, или просто порастването си каза думата, но в момента, да чукна на дърво, е много добре!  Praynig
Спи тихо, не гъгне при говор... Е, прави хреми като всички деца, но не нещо фатално. Абе просто се оправи!
Не знам дали ти помогнах с нещо, просто исках да ти кажа как беше при нас!  Hug
Стискам палци да вземете най-правилното решение и да се оправи Ади! Стискам палци и на теб! Грижи се за себе си!  Heart Eyes

# 40
  • Букурещ
Зъхи, благодаря ти, поне знам, че не сме сами с този проблем.
Някой ми беше споменал, че това ще отмине с възрастта, но е безумно просто и аз сега съм се хванала за тази сливица като удавник за сламка, знам ли, ще видим какво ще каже и проф. Кунев, на него ще оставя последната дума и това ще бъде.

благодаря ти Hug

виждам обаче че наистина сте минали по нашия път 1:1 са нещата

# 41
От твои постинги и от отговорите ти по тази тема съм останала с впечатлението ,  че не вярваш на хомеопатия, а аз съм убедена, че само това ще ви помогне. На моя племенник му махнаха сливицата на 3 и пол., на 7 пак му порасна и пак си има проблемите със секрета, но вече е по-голям и някакси минават по-леко.
Габи като тръгна на ясла, хвана едни такива хронични сополи-задна хрема, които лекуват няколко месеца, АБ след АБ и накрая започнах с хомеопатия (класическа) и доста дълго време мина, някъде около 3 месеа, но се изчисти нослето и оттогава е добре.
Има доста теми за хомеопатията, прочети, убеди се сама, че ще й помогне и я заведи на хомеопат.
Но, ако ти не вярваш и си скептична, няма смисъл.
Успех!

# 42
  • Букурещ
Ами не знам, ама заглавието на темата определено пасва идеално.

Преди около час се върнахме от Пирогов. За първи път попадам там и Ади също и се надявам да е за последно. Правихме снимки на черепа...разберете ме, наистина ще откача вече.

Днес Ади е поеръщала точно 10 пъти, за последно в 18ч.
Няма разтройство, Т - 37.5 сега вечерта. Не иска да яде нищо, иска само да пие, най-вече вода.

От събота вечер е на Клацид заради секретите (обаче посявките не показват наличие на гадни бактерии - нормална флора) но да ви кажа въпреки 5 взимания само (днес суринта не го броя защото го повърна) детето е доста по-добре с дишането.

И днес изведнъж се сещам, че вчера е паднала в банята на детската и си е ударила главата отзад. И за да изключа връзка с главата и днешното и напълно неадекватно състояние я водя в Пирогов в Неврохирургията, слава Богу нищо и няма на главата.

Но това което ме пртитеснява е :

1. Сънливост цял ден, цял ден и се спи.

2. 10 на брой повръщания

От 18ч не е повръщала.

Това, че отказва да яде не ме притеснява, абсолютно нормално след като е повърнала 10 пъти да не и се яде.

А и само да кажа, в Пироговне не ми се беше случвало да ходя да търся помощ, но ми направи впечатление, че бяха много любезно - от приемането ни в Детското отделение, после в 111 каб. май беше Неврохирургията, после Рентгена, навсякъде се държаха добре, може би и защото бяхме с дете, знам ли....

Днес ходих в Онкологията, моят човек беше в Операциоанната, нищо не свърших, утре заради Ади не мога да отида....абе въобще, изобщо

# 43
  • Добрич
Леле, Лио, какво става при вас Shocked.
Опитай се да се упокоиш. Важното е, че сте направили необходимите изследвания във връзка с падането. Щом казват, че всичко е наред.. дано!!!
За другите неща не мога да ти дам съвет.
Стискам палци!  Praynig  Praynig  Praynig
Пиши как е Ади днес?

# 44
Съчувствам ти и ти стискам палци да се оправите по-скоро.
Щом и няма нищо на главата, вероятно й се спи, защото се чувства много изтощена от всичкото това повръщане. То не са й останали силици. А повръщането на какво се дължи, да не би на всичкото отгоре да се е заразила от грипа дето го има сега, с повръщане. Много деца го карат в момента? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт