ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 2

• 42 846
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
mira70, честити, здрави и успешни млади хора да растат вашите деца! Много приятна изненада, особено от клас, който е сформиран преди две седмици - попаднали са в прекрасна среда.

Дискусията за девойческите прически и интереси ми беше много полезна за ориентир, защото нашата девойка, макар и на 11, също залита по същите тенденции и я водих да я подстрижат по този начин - не се получи същото, въпреки показаната снимка, защото косата ѝ е много гъста, но пък тя си се харесва...аз съм със смесени чувства!

# 256
  • България, София
Futfut, бързо да оздравява младежа 🤗

Бебчо,  книгата не е адаптирана. Поне така мисля. Но мога да снимам и пратя на лични 3 - та глава.

# 257
  • София
Futfut, бързо да се възстанови младежът Kissing Heart

velina_v, не се тормозя да я снимаш - от една книжарница са се свързали с класната ни и май ще намерим изход. Благодаря ти за готовността за съдействие  - както и на всички, постнали информация Kissing Heart Златни сте ми Kissing Heart

# 258
  • София
Мира, ЧРД на рожденниците! Да е здрава здрава и успешна. Страхотна изненада, пожелавам ѝ да има още много в бъдеще !

Futfut, бързо да оздравява младежът.

Марти, и аз ще имам същия успех на старта Joy

Страхотни изненади и преживявания описвате.
Дано добрите новини в темата да продължават.

# 259
  • В светлината на слънцето
Мира, честити рожденици! Страхотна изненада! Heart
FutFut, бързо да се оправя младежът! Hug

И при нас имаше затрогващо преживяване. Наборът си пожела за РД да отиде с гаджето в ресторант на някой от шефовете. И понеже с Токев се познавам, го насочих към неговото бистро. То е много приятно и е точно за млади хора. Настаниха ги на специална маса и на десерта ги изненадаха със свещички (тайно ги бях дала и предупредила да не пеят, че ще умре от срам). Върна се почти раплакан от щастие. И даде заявка за догодина - при Ангелов (“Щото ти нали и с него се познаваш”). Grinning

В училище текат входни едно след друго. След 5 по БЕЛ, вече има и 3 по немски. Почти целият клас е с тройки, само училите преди езика имат 5. Обаче немкините били много доволни от него, защото много участвал в час и все вярно отговарял. Сестра му го подхваща от следващата седмица, че аз и да го препитвам, нищо няма да разбера. Казах й, ако е нужно, да бъде лоша. Joy

Часовете по мат били 3, така си и знаех - няма как да са 2.

# 260
Еее, Лу, страхотно изкарване!
Пропуснете Ангелов, пращай го при Михалчев в безистена, там е чудо на чудесата и не се забравя никога.

# 261
  • на Мелмак
Лу, чудно! Simple Smile

# 262
Добро утро,

честито на порасналите рожденици! Живи и здрави да бъдат и много успешни. Страхотна изненада в училище, дано всички деца се чустват така добре и сплотени в клас.
Много съкровени са такива моменти, които споделяте. Забравяме често кои са най- важните и ценни неща в живота. Желая на всички ви да се чуствате по- често така- изпълнени с вълнение, с радост, с щастие...
Оздравяване на младежа желая, Futfut!
Вдъхнових се и аз от литературата на beb4o_fb, ще разгледам за нещо подобно по испански...
Желая ви щастлив и ползотворен ден! Simple Smile

# 263
  • Пловдив
https://nova.bg/news/view/2021/09/30/341336/%D0%B0%D0%B3%D1%80%D … 0%BD%D0%B8%D0%BA/

Направо съм разтреперена от сутринта и очите ми се пълнят постоянно със сълзи!
Синът ми беше 1-4 клас с това дете в един клас, след това 5-7 момчето беше в съседен.
Познавам добре семейството. Чакано дете...
Писах на майката.

CryCryCry

# 264
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
успя ли да си свалиш от сайта?
... тъкмо щях да сейвна сайта - защото ми се видя супер полезен и на някакъв етап от свалянето на *.rar- а ми иска парола...
Angry
дописвам се - сига видях инструкциите за получаване на парола и чета ....

Пак се дописвам.
Не е за мен - харесайте видеата, абонирайте за канала ми .... напишете "прекрасно"....
Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

за стейдж 3 е качена "Коледна песен" Simple Smile Simple Smile
https://jennyluu.net/oxford-bookworms-quick-starter/

Simple Smile Simple Smile Simple Smile и се стига до повече Simple Smile

коледна песен

франкенщайн

и повечко. не само за трети етап
https://www.youtube.com/channel/UCAIPPdwWsB790GCIulEjYAA/videos

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 09:50 от st. Dobri

# 265
  • София
JID, дано детето да се възстанови напълно и да няма последици.
Ужасно е това поведение всеки да се чувства безнаказан в нашата държава...

# 266
Почвам от рожденниците - на всички здраве, успехи, ведро настроение. На  учениците - незабравими спомени от гимназиалния курс, а на майките - отпускане на хватката след седми клас.
За агресията. За бога, това е ежедневие. Просто не знаеш за нея не я забелязваш ако не си засегнат. Имам приятелка чието дете беше жертва на агресия в училище от страна на съученик, син на спонсор на училището. Това според мен описва достатъчно красноречиво ситуацията. След един удар в областта на черния дроб детето беше седмица в болница ( в пети клас се случи това) . Няколко месеца  по- късно отключи диабет. Приятелката ми е много мил неконфликтен човек, опита да реши нещата с директора класната, стигнаха до фарса на срещата с родителите на двамата ученика, самите ученици и директора, удареното дете да се извинява солидарно на другото че го било предизвикало. Моля се детето от Пловдив да се оправи, милите родители какво ли преживяват.
Днес сутринта съобщение от Школо - синковеца има 6 по физическо. Това е равносилно на откритие че на луната има живот. Моят грамадан е голямо дърво и учителя по физическо миналата година го попиля с ниски оценки като все пак му остави за годината 5 да му разваля хармонията в бележника. Явно тази година госпожата по физическо може да прави разлика между желание и възможности.

# 267
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не искам да коментирам агресията. имам личен опит. Sad Sad Sad
дано бързо се оправи детето и да няма последствия.

# 268
  • София
JID, ужасно е това! Ужасен е фактът, че изобщо дете си помисля да стори това на друго! Аз имам едно наум, бях ви разказала случая с малките. Вчера дъщеря ми сподели, че седмокласничка се е държала агресивно спрямо нея, веднага звъннах на класната и съм в бойна готовност. Всичко тръгнало от това, че въпросната п*кла/извинявам се за определението/ явно харесва набора и така ще го впечатлява.. жалка работа

# 269
  • София
JID, опитвам да напиша нещо тук за детето но не се получава. Да се молим жертвата и агресорът да получат адекватно лечение!

Общи условия

Активация на акаунт