КГБ = Клуб на Готините Баби - 206

• 56 575
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • Кубрат/ Пишурка
Днес ми е най - тъжния ден в годината - 9 години от смъртта на Мариела! Кога минаха толкова! Като че вчера беше. Cry

# 586
Здравейте, момичета!
Честит празник на Диди! Измислен или не , трябва си поводи да има. Да си здрава и много щастлива!
Фло, да ти е жива и здрава внучката! Много радост, весело детство и гордост на баба!
 Благодаря за палчетата! Моята луда дъщеря си купи апартамент. Нямам идея как ще го изплаща. Знаете, че е самичка с Малчо и не ми се мисли, какво и предстои. Дано има сили за това предизвикателство.
 При нас е зимна приказка. Сняг около 80 см. и не спира да трупа. Тока спря към 5:00 и преди малко ни го пуснаха.
Не можем да слезем до магазина. Аз съм се запасила с доста продукти и зимнина, така, че съм спокойна.
Съседите си сложиха климатици. И ММ искаше, но аз не дадох. Балкан е, трябва да имаме вариант" Б". Купихме си дърва и сега ни е уютно. Към 8:00 поканихме съседките, а те се свили под юрганите и не смеят да мръднат. Вече организирах какво да готвя и коя къде ще спи и тока дойде.
Такива ти му работи при нас в Родопите.
Красотата е неописуема.
Жела я ви Бял и Чист  ден.

# 587
Привет момичета- кокичета!
Янче, времето лети. Остават ни мъката и спомените.
  Честита да е Радичка със здраве и щастливи детски игри.
 Бабет стискахме палци и резултата е налице-жилище! Нека с късмет да са в новата къща. Всичко ще се нареди-бъди спокойна.Майчино сърце все е свито.А къде сте в Родопите-можеш на лични да ми пишеш.Питам защото снахичката ни е от там.
   Приятен ден мили дружки и Алфея продължавай с писането в темата.

# 588
Бабет, честит дом на дъщеря ти и детенцето ѝ! Да го ползват със здраве!  Колкото до изплащането, баба Бабет едва ли ще остане без  да даде едно яко рамо.

Яне, светла ѝ памет на дъщеричката ти! Моят брат си отиде на този ден, но преди 21 г.Светла му памет и на него!

Спокоен ден на всички!

# 589
Съжалявам за загубата ви, Яне и КАГ. Вие сте силни жени!!!

# 590
Благодаря, Марулетка! Не знам до сила ли е след толкова много загуби, които преживях или до някакво приемане на случилото се  и  примирение.

# 591
Сила е - да ставаш сутрин и да намираш смисъл във всеки нов ден.Сила е да не занимаваш света със себе си и мъката си ежеминутно!Сила е да се радваш на хубавите моменти на другите, това е много сила!
   Четейки тук,без да ви познавам лично,и съвсем отскоро, намирам вдъхновение във всяка от вас, във всички малки неща,които споделяте.

# 592
  • София
Светла и памет на Мима.
Flowers RoseFlowers Rose
Иаз сутринта се сетих за Мариела беше прекрасна спомних си я от Търново. Прегръщам те Яне няма по голяма мъка от майчината. Cry

# 593
  • Варна
Привет-мривет, девойки!  Hands Wave
При нас времето си е направо гадничко! Припръсква дъждец, подухва ветрец.......
Телефона показва +4 градуса, усещало се като +1 градус.......
Блазе ви на тия, които имате сняг! Не че обичам зимата, то и при вас студено, но поне ви е красиво!
Вдетенявам ли се, изчанчвам ли се, но от вчера ми се прави снежен човек, ама ядец- сняг няма!!!  Nature Snowman

Бабет, честит нов дом на дъщеря ти!   Key
Здраве, късмет и щастливи изживявания в новото жилище!  Flowers Four Leaf Clover
Моята малка дъщеря през лятото също си купи апартамант в курортната зона на Варна. Да са живи и здрави с внука, ще има да изплащат дълги години заема, ама като искат да са самостоятелни..... Живот и здраве да е!   Flowers Four Leaf Clover

Янушка, Бог да прости Мелчето!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Знаеш какво беше тя за мен!!!  Disappointed Relieved

# 594
Привет девойки Two Hearts
Днес се сетих , че тези дни е годишнината на Мелчето, а то било днес. Милото дете.Спомням си как два дни преди това си писахме и тя ми каза как на всяка цена ще излезе от болницата за рождения ден на Анджи и как с ужас след два дни прочетохме вестта от Янчето.Да е светла паметта и.
Бабет честит дом на дъщеричката ти. Ние се притесняваме за децата май повече отколкото трябва, но то са млади , ентусиазирани и се оправят.
Фло, да е здрава,успешна  и много щастлива Радичка-сладичка. Още ли е активна спортистка или е намаляло вече желанието.
При нас обещават че през късния следобед ще дойде зимата. Миналата седмица дойде за два и половина дни. Сега май пак ще е за толкова. Но поне да полее хубаво растителността. Аз по рано все излизах да поливам, но след като констатирах, че а съм излязла , а всички комари де що ги има в Близкия Изток, се надпреварват да ме ожилят, съм оставила градината  почти на самотек:sob:
Девойки, не съм чела назад, но все си спомням за хубавите срещи, та сте ми в мислите. А и тези които "ме посещават" редовно във фейса, не ми дават да ви забравя.
Да имате хубав остатък от деня, топъл, уюутен, вкусен Heartpulse

# 595
Бабет,честит да е домът на твоето момиче,да има много уют и спокойни дни в него!
   Моите и те обмислят да предприемат стъпки за купуване на жилище.Зет ми има наследствен апартамент,но искат нещо друго.Сега живеят в нашата къща,на отделен етаж,отделно домакинство.
  Така ни е добре,защото хем сме близо,хем всеки си влиза у тях си.Но това е временно решение,аз по принцип не искам никой от двамата да живее в една къща с нас.

# 596
  • София
Янке,  Бог да прости Мелчето!
Дано от някъде пази хубавата Анжелка.
Как е тя, ще си идват ли с тати за ваканцията?
Днес е имало прИмоция на Уиз ер - билети по 2 Е в посока за януари.
Бабет, честит нов дом на дъщерята!  Ще си го изплатят, няма страшно. Ако трябва ще помагате - нали сме и за това.
Кари, колко градуса ще е вашата зима? Ако е под 10 - признавам я.
Сняг в София почти не се задържа вчера и днес. Топи се, локви навсякъде, неприятно.
При нас нищо интересно - мрънчовците болни, сополиви, подкашлят. ЛЛ запразнила, другите лекари - или не работят, или претоварени.  Вчера са намерили детски лекар в друг град поне да ги преслуша. Баткото не е на градина, но пак през 20 дни изкарва по 1 болест. От къде идва това чудо, като си седи в къщи и с никого не се среща?

# 597
  • София
ЯНЕ, Бог да прости твоето момиче! Прегръщам те, миличка! Flowers RoseFlowers Rose
ГРЕТИ, Бог да прости и твоето братче. Гушкам те! Flowers RoseFlowers Rose

Днес ми е много мързеливо. Имахме храна за дояждане, нямам нищо за пране и гладене. Е, можеше да пусна една прахосмукачка, но си казах - И утре е ден! Пълен релакс с книжка на диванчето, под юрганчето.
ГРЕТИ, получих известие от Еконт, че имам пратка, но понеже и утре чакам едни книги на щерката, та оставих ходенето за утре.
КАРИ, Радичка сладичка спря да тренира гимнастика, от както заминаха за Варна, въпреки, че тук казваха, че има много потенциал и може да излезе нещо добро от нея. Тренираше по 6 пъти седмично, даже с по-големи от нея. От скоро ходят с батко си на тренировки по плуване. Казва, че й харесва. Приготвила ли си си кожух за зимата? Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, нали знаеш. че докато си изработят имунитет, малчовците често боледуват. Все пак, контактуват с мама, с тате, а те ходят на пазар, на работа и ето ти контакт с вирусите.
БАБЕТ, значи палчетата са помогнали. Честит им нов дом на щерката и внука. Много щастливи да са там.
ТАНЧЕ, като отида утре до Еконт да ти пратя два буркана сняг, да му се порадваш или да замеряш ДС със снежни топки. Grinning
МАРУЛЕТКА, щом всяка си има своята кухня, какъв ти е проблема, че сте под един покрив? Ако се изнесат ще видиш как ще тичаш при тях, за да си играеш с Кате пате.
И отново да ви благодаря за пожеланията към Рада. Hug

# 598
  • Кубрат/ Пишурка
Току що говорих с Анжела. Стана ми много мъчно като ми каза, че всъщност не помни майка си. Има снимки и няколко клипа, но не помнела какъв човек е била. Всъщност е нормално - тя след 3 дена навърши 6-тогава. Беше прекалено малка. Благодаря ви за съпричастността! Танче, особени благодарности за теб! За тези, които не знаят тя беше част от нашата тема под името Мел. Айша, няма да си идват.
Грети, Бог да прости и твоя брат!
Бабет, честит нов дом на щерката ти! Да са щастливи в него!

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 18:51 от Янче-то

# 599
Яне, КАГ, мойте съболезнования! Hands Pray
Загубих моя брат , когато бях на 16 години. Виждах мъката на мама, но не можех да и помогна. Правех всичко по силите си. Когато я направих баба, живота и започна отначало.
Благодаря за пожеланията, дано всичко да се получи. Сега трябва да живея още 30 години за да съм спокойна за изплащането на апартамента. JoyJoyJoy
 Диди, от две години живеем в с. Гълъбово. На 12 км. от Пловдив.
Браниполе, Белащица и след тях с. Гълъбово, следват Цар Калоян и хижа Здравец.
Вече вали по-леко.
Борянка, трябва да видиш тази красота. Само ти можеш да я опишеш в стих. Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake

Общи условия

Активация на акаунт