КГБ = Клуб на Готините Баби - 206

• 56 573
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А добър ви ден! Днес ми е толкова мързелив ден, отдавна не е бил такъв. До късно и аз четох, после едвам заспах, сутринта станах рано и сега главата ми клюма. Май ще се хоризонтирам скоро. Хич ме няма като не си доспя, ама не е от ЕГН, от младини е така. Чучулига съм си и това е. Не ща да ставам сова. Laughing

Вчера сефтахме зелето във вид на сарми, ами чудно е, имам и за днес.

Бабет, честит дом на децата ти, със здраве и любов да е пълен!

Борка, както винаги си на ниво с душата, бива те! Другите битовизми са подробности. Я си помисли само в тях да си потънала. А ти извисена душица, прозата не ти е достатъчна. Даваш ми тонус!

Добре, че са стиховете и хубавите романи, че както ми липсват театрите и концертите... Не че няма на запис, но друго си е в зала.

Фло, видях ти плетените шедьоври за красавиците. Чудни са, а като ги облекат момичета съвсем ще грейнат.

Гъбке, спри се малко! И аз като теб обичам всичко натюр  - нито аспирин, нито разни други химически съединения използвам. Каквото стане - и се получава!

Хайде, днес за вас, любимата ми Маргарита Петкова, за всички, които имат сетивата. И провокирана от чародейката Фло.  Останете си със здраве!

CON AMORE

Маргарита Петкова

Пръснах си луничките
върху раменете ти,
като слънчев прах поръсиха те целия.
С устни ги догонвах -
бягаха, проклетите,
и не ги събрах от вторник до неделя.
А снегът в косите ти
ме засипа грешно
първо до колене,
после до очите.
С устни го ловеше,
с устни го топеше -
нищичко от мен да не остане скрито.
Имаше разсъмвания
с цвят на зряла праскова -
стичаше се сокът им сладостно по бузата ми.
Залезите ласкаво
по гърба ти драскаха,
а луната спеше на масата, до блузата ми.
После се преместваше
бавно върху джинсите ти,
искаше нахално да се свре в постелята.
Няма ми луничките,
няма ти снежинките…
Да се чуди Господ
как сме още цели!

# 616
  • Варна
Фло, разсмя ме!  Laughing
Представих си"веднагически", как два буркана тип "Омния", запечатани с жълти капачки, пътуват към Варна, а вътре две локвички вода!!! Е, нали ви писах, че се вдетенявам!!!  Money

Янушка,   Sparkling Heart  Kissing Heart 

И на мен ми е едно отпуснато, едно никакво....... Добре, че няма да готвя, имам ядене от вчера..... зор-зорна пуснах прахосмукачка, ама не защото ми се чистеше много, понеже имам излизания в събота и неделя, поне да ми е изметена къщата!  На утрешния ден през 1844 г., преди 177 години е роден Капитан Петко войвода, ще има поклонение организирано от тракийците във Варна, а в неделя на обяд с тракийците е Коледно-Новогодишния ни банкет. Дидимити и Никито също ще бъдат там.
На 30 декември Новогодишно ще празнуваме с Пенсионерския клуб.

Отивам да подремна, че ми е време!   Nerd

# 617
Айде и аз в групата  на мързелите

Нощес до 2 ч. не можах да заспя, а ММ тая сутрин се разтропа още в 6 и нещо да чисти парното

Вярно, че ми е топличко, но ми се спи и най-вероятно това ще направя.
А после се надявам да ми дойде ищах  да направя едни сладки.
https://-spam256-/ekspresni-taralezhki-s-apetiten-palnezh-domash … jqz-aKflaZgyfw8rQ

# 618
  • София
Добро утро, красавици!
Стягайте се за празнуване! Имаме рожденичка.
МИЛА ПИПИЛОТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. ЖЕЛАЯ ТИ ОКЕАН ОТ ЗДРАВЕ, МОРЕ ОТ ЛЮБОВ, РЕКА ОТ ПАРИ И ПЛАНИНА ОТ ЩАСТИЕ. НАЗДРАВЕ! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
Днес пристигат внучетата от Варна. Дали са заявка за хот дог. Баба ще запретне ръкави и ще действа. Броим с нетърпение дните до 21, да се съберем и с другите внучета.

# 619
Честито на Пипилота!Да не порества!
Фло, каква стана тя , едно време внучетата водеха при баба ,сега баба водят при внучетата!
Гласи торбата  че време не остава!
При мен май ще е  самотно посрещане,  един заминава към приятели, друг се чуди как да намине, ама каквото стане, свикнала съм сама.Сега е  тяхното време да си празнуват.

# 620
Охооо, Честит рожден ден , момиче!Тамън се чудех във фейса или тук да го направя.Бъди здрава, обичана,вдъхновяваща, с много цветни емоции и щастливи усмивки!
   Фло, супер емоции те очакват!

# 621
  • тук, на мястото си
Честит рожден ден,  Пипилота!
Желая ти здраве и много щастие!

Днес се правих на работна, тупах, бърсах, чистих.  Изморих се. До сладки не съм стигала още. Утре ще дойде малката кукла, баба трябва да е ошетала и свободна за игра.
Фло, като се съберат всички и къщата се пълни, нали!

# 622
  Пипи, ЧРД!  Пожелвам ти  здраве и  хубави години занапред! Наздраве!

# 623
  • София
Пипи, честит рожден ден с пожелания за здраве, щастие и сбъднати мечти! Flowers Hibiscus
Фло,  лек път и весело изкарване! Хапни вкусен шницел и заради нас.
Борянка, ние също на Нова година ще сме си двамата. За Коледа - не се знае още. Такова е времето, но пък нета е необятен - ще се вдигат виритуални наздравици. Може и онлайн да чупим питката на Бъдни вечер. А колко зле беше преди години - чакаш писмо, дали ако ти го позволи ДС,  няма  пък съседа да го измъкне от пощенската кутия заради марката ...

# 624
Като каза марка, имах  и трябва да са някъде ,цяла колекция заради децата.Какво ли ще е да има някоя ценна.По едно време щях да го подарявам на непознат, който събира.Не ги намерих, като всичко друго де, когато го търся, и така останаха.И руски имаше и всякакви на разменни начала от моето детство още.И календарчета за Нова година малки събирах.
Не се притеснявам, то е празник като сме заедно ,все ще наминат за подаръците поне и после всеки дето  е решил. Аз решавам тук.
Тъкмо няма сина да храни котките ,дано отвикнат ,че се събра глутница пак.И влизат вътре,  и  не искат навън.
Ще ми се катери по маси и  де ли не котак?Как пък не.
Не знам съседите ,съкварталците не си ли хранят котките, та у нас всичките.

# 625
Пипи, честит рожден ден!

# 626
Честит рожден ден, Пипи!
Щастие,любов, късмет и много успехи!

# 627
  • Варна
Пипи, честит рожден ден!  Flowers Hibiscus
Бъди здрава, обичана, дълголетна! Успешен бизнес!  Flowers Four Leaf Clover

Аз подготвям сценария за Новогодишното тържество в Пенсионерския клуб.
В момента умувам-мъдрувам около 40 броя късметчета за баницата, след това трябва да подготвя въпроси за викторината свързани с Бъдни вечер, Коледа, коледуване, Дядо Коледа, Снежанка, Нова година.....
Трябва да купя и дребни наградки за позналите верните отговори, приятни занимания, но си искат време. Simple Smile
Утре съм на Новогодишен банкет с тракийците, с Дидимити и Никито.

Лека!  Nerd

# 628

Добро утро!
Едно бързо кафе и хайде на пазар.
Успешен ден!

# 629
Добро утро и от мен! Честита бъди Пипилота със здраве и семейно щастие!
    И аз да се похваля-шетах ли шетах-децата гостуваха.Внучката ми доошета, но здраве да е. През деня пуснах домашната помощница - роботчето а то взе, че събори елхата и се изпочупиха играчките и няколкото останали и те бяха свалени, заедно с гирляндите този път от принцеската ни - нали тя украси елхата и снощи я развали.Да не се оплаквам - колко време го очаквахме това щастие. Е и лампичките останаха на елхата с 2 играчки. Нали ще ходим на купон-може от томболата нещо да спечелим.
   Вчера за десерта взех рецепта от КГБ-стана сплучлив с ябълки. За Бъдни вечер имам желание да направя баклава от тази саралии дето им казват.Някоя от Вас ако има изпитана рецепта моля да качи.
    Да пожелая приятен ден и да Ви е топло на душите, независимо от студеното време на вън.
   Фло честита радост с децата и лек път!

Общи условия

Активация на акаунт