"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 971
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Как ли ще е Ада и героя на Орлин в интимни сцени.
Хм!? (Почесване, където не сърби, ха-ха)

# 511
Не знам, не ми се гледат двете най-големи кифли в сериала заедно.

# 512
Момичета и момчета, едва снощи успях да наваксам с последните два пропуснати от мен епизода, определено има материал за "ревю", но нещо нямам вдъхновение. И все пак, няколко момента не са за пренебрегване, като този с предоставянето на записи от телефони(М. Станкова) и камери(Ада).

С Ада вече сцената заприлича на реклама за перилен препарат. Нова рокля?! Неее, прана е с Первол и бааам, вади се от чантата препарата. Че и тия двете, бааам, дръж тука едни записи. Joy

Калоян пред къщата на майка си:

Но малко по разтревожен. Joy

Вихра и Жаки пред шоурума, виждайки некролога:
Жаки: - КФо значи тфа?! Ш'ма убиват ли?!
Вихра: - Не, бе, няма, тва е просто заплаха. Стара мутренска при това.
Нема те убиват, Краса ще ти бели яйце. Joy

Вихра е наела допълнителна охрана за която не си е направила труда да уведоми шефката си, както и да покаже поне снимка на охранителя как изглежда шефката. Поне некролога да беше му показала. Joy
И ето иде шефката:
- Маани са, бе, искам да са шмугна у шоурума си.
Как да е, успява да преодолее препятствието и улазва у нещото наречено с гръмкото име диамантен шоурум и пита: Къф е тоя?!
Вихра: Е, къф?!
И ся 'ме питаш кой е той, кой е той ..
Как кой? Как кой?
Балканец! Бръмчи, гърми!
Загубил вчера, днес ще победи.
Едно по едно надали, ама дано,
вика всичко се оправа, сипвай да не сме капо!

Жака обаче повече я вълнува не дали наетия е добър охранител, а къде ще стои, че вътре няма място. Joy
Вихра го е измислила. Отвън!!! Там му е мястото щом не пере, простира, глади и не сменя маслото на колата. Така му се пада. Joy

Среща между приятелки. Жака и приятелка.
Приятелката: Търсих те, търсих те, па се отказах. Мъ ся ми дотрябва диамант на преференциална цена, та се сетих за тебе.
Разменят си реплики от рода на: "Тази вечер аз съм хубава с пръстен с диамант, изпросих го сама!"
"Да, ти си по хубава с пръстен с диамант, който аз ще ти пробутам ей сега." Joy
Но диалога не спира до любезностите за хубост на двете героини, коя от коя по хубави, а отива отвъд добрия приятелски тон и преминава във хвалби с уклон на "гледайти, завиждайти!": Намерих мъж. Бременна съм. Ш'са сгодявам. И между другото оказа се богато туй момче. Ти да видиш! Много обичам така. Жака: И аз, и аз! Приятелката: Ся, извинявай, мъж ти го застреляха, ама живота продължава. Ше дадеш ли един диамант от тия дето ти остави. Личи си, че много те е обичал. Joy

Сцената с молещата се Жаклин заприлича пък на извадка от клип на Мадона:

Как се озари лицето и от "молитвата" в стил: Ти ся ш'ми помогнеш ли или..?!
А, Вихра отстрани съдейства: Амин! и дава напътствия: Киро целуваше кръста. Joy И Жаклин целува, едва, едва, внимавайки да не вкарва прекален ентусиазъм, че да не глътне някое зрънце от броеницата. Joy

Засега това се сещам, ако ме споходи вдъхновение за още, ще допълвам. Пп Секс сцената още не ме е вдъхновила Joy, но не е късно, де. Sunglasses

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 09:33 от Джаста Праста

# 513
Ехаа 👏когато нямаш вдъхновение, а пък представям си като ти дойде! Joy

# 514
Ооо, да! Молитвата с броеницата също беше един път. Аз се чудя актьорите дали ги хваща срам като си прочетат сцената и разберат какво ще се получи 😃

# 515
  • Пловдив
Браво, Джаста. Моля те, по-често влизай в шоурума и пиши. Simple Smile

# 516
Съвсем се огелпих. Тия от Пътят на честта още повече. 😁🥴
Виждам го на снимка и веднага го разпознаваем, като кабеларчето. Поглеждам името-изненада. 😁🥴 Къде е Георги Краев, къде е Георг Киряков. Но че си приличат, да. 😁
https://m.facebook.com/profile.php?id=100000714564448
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=3967733626611301&id=10 … 425&source=11

# 517
Защо Койна пуфка като преглъща питието?
Ми да се уригне

# 518
  • Пловдив
Защо Койна пуфка като преглъща питието?
Ми да се уригне

Аз пък се чудя защо Анелия вече две серии е с този розов гащеризон 😃 Навсякъде с него ходи. 😃

# 519
Явно се харесва, а е ужасен.

# 520
Ей тази мама Марче всички престъпници познава … евала !!

# 521
Ох, исках нещо да кажа и забравих какво. Някакъв абсурд исках да изкоментирам, ама... ☺️ Нещо по тоя повод беше за мама Марче...
А, светна ми докато пиша. Тоя бар е вечно празен и само собственичката си пие и се надпушва там.
Тия па двете се договарят за продажба на холдинг, все едно картофи ще продават! 😂

# 522
Жакито много мека Мария.
Веднага се съгласи за 1 млн, с останалите 1,5млн откъде ?

# 523
Леле,не се траят тези двете !!Ужасни жени.

# 524
Аз с чудя какво стана с намеренията на Калоян да продава своя дял.
А за останалите най-логично би било да започнат да с оглеждат докато си намерят нещо подходящо,иначе не ги виждам как ще работят под такъв натикс и унижения...

Общи условия

Активация на акаунт