"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 974
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Поздрав за Ситито

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 17:29 от sigma

# 496
Много зле косата на Адето за мадама от такъв клас...

# 497
Завиждаш.

# 498
Да, мислех че няма да се сетиш... Тюх!

# 499
Доктор Е! хареса снимката.

# 500
Много зле косата на Адето за мадама от такъв клас...
Освен това явно и операторът и гримьорът не са й приятели Wink

# 501
  • София
Нямам идея на колко години е актрисата, играеща Ада. Ако е на 50-52, значи корекциите са отлични и жената си е екстра. Ако е по-млада, хвърлила си е парите на вятъра.
Сити, и аз завиждам! Sunglasses

И аз в отбора на фенките на Свежен. И на Параскева Джукелова. Много хубава жена, за разлика от пластмасовото Ади. Извинявам се, но не й знам името на госпожата.

# 502
Галя Сарафова. На 45 е.

# 503
  • Пловдив
Понеже в този сезон силно са заложили на криминалния елемент Simple Smile, мисля, си, че бременната приятелка на Жаки също не се появява случайно. Сигурно и тя е пратена от някой, примерно Зарева, за да дава сведения после някъде.

Аз изпуснах няколко серии и не можах да разбера каква е жената, която пък изпрати служителката с шапката във фирмата на Калоян, за да носи информация? Някой може ли с две думи да обясни.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 00:07 от marzeliva

# 504
  • София
Галя Сарафова. На 45 е.
Упс, да е жива и здрава наборката тогава. Джукелова изглежда по-добре от нея, а май е по-възрастна.

# 505
70ти набор е Параскева Джукелова. Виж кво е хубаво да не си си правил корекции.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 21:50 от Кобрети

# 506
Ами ние ги гледаме по телевизията, с филтри, с грим... Виждали ли сте на живо от близо жена с корекции? Grinning
На Паци братовчедка ѝ ми е съседка. Тя е 67-ми набор, изглежда чудесно за годините си, само русата ѝ коса е прошарена доста. Явно им е ген.

# 507
Твърде много чалга лъха от тази Ада. Сега гледам Гласът на България, тя е съща Галена с руса коса, много си приличат.

# 508
Мен ми е симпатична, стига да не я дават в близки сцени.

# 509
Разбирам хората, които си правят корекции, заради някакъв наистина дефект, заради който са неглежирани. Но да си шибнеш в устните 10 кубика хиалуронова киселина, дотолкова, че да не можеш да говориш, това не мога да го разбера. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт