"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Хубава жена е Койна, ама ако може без повече интимни сцени

Направо се погнусих от нея.

# 481
В предния сезон мрънкахме, че няма интимни сцени. Ето ни сега🤣 Угодия нямаме значи 🤣.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 13:52 от beba2

# 482
Георги Краев се казва, млад актьор, току-що е завършил НАТФИЗ. От Кърджали е, баща му и майка му приятни хора, живеят там. Всичко това научих от профила му във фейсбук.

# 483
  • Пловдив
От пет имена на снимката - две сгрешени. Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 10:02 от marzeliva

# 484
  • Велико Търново
В потрес съм! Тия хора дали наистина не си знаят имената на актьорите?
Не съм търсила във финалните надписи на другите епизоди, в които се е появявала баба Роси дали и там е Лидия Вълкова.

За Георги Краев и аз сега погледнах. От последния клас на Стефан Данаилов е. Засега най-известният от този клас е Филип Буков. На една моя приятелка дъщеря ѝ също беше в него. Прекрасно дете.

# 485
Анелия не прилича на мистър Бийн, защото той е брилянтен артист - играе без думи.
А Анелия ме уморява за я гледам. Изобщо не стои плътно в този образ.
Имах предвид чисто физически. Иначе за актьорските качества няма място за сравнение. Но пък на моменти определено ми идва да я удуша, значи все пак успява да дразни с ролята си. Thinking

# 486
Тя физиономията й е една такава лукава. Ако сте гледали "Дървото на живота" там пак беше в гаднярска роля.

# 487
Тя физиономията й е една такава лукава. Ако сте гледали "Дървото на живота" там пак беше в гаднярска роля.
Чудех се от къде познавам тази физиономия и мъжът ми, който не гледа тая "боза", в четвъртък трябваше да я изтърпи заради мира в дома ни🤣, се сети, че я е виждал там.

# 488
  • Велико Търново
Кобрети, виж на какво попаднах

Много по-вероятно е да си го гледала, де, че е старичко, от 6 август. ФБ страницата на театър "Възраждане".

# 489
Дама Пика, дори Свежо ми отговори на въпроса. Същият ден и акаунт във фейсбук си направи(за тези, които искат приятелство), но аз разбрах последна, чак не можех да повярвам. 😁🤣

# 490
Дама Пика, дори Свежо ми отговори на въпроса. Същият ден и акаунт във фейсбук си направи(за тези, които искат приятелство), но аз разбрах последна, чак не можех да повярвам. 😁🤣
Може ли линк към профила му. Само страницата му намирам.

# 491
Заповядай!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100065255678973
Иначе страницата е мое творчество. 🥰

# 492
Кобрети, благодаря! Любим актьор ми е още от "Забранена любов".
Ех, тоя сериал ЗЛ, с колко актьори ни запозна. Нямам против да го повторят.

# 493
Спомням си как ми правеше впечатление колко фалшиво играят актьорите, но ето че толкова години по-късно, положението е същото Grinning

# 494
И аз обожавам Свежо.
А, аз искам още интимни сцени  - още по-добре изиграни. На фона на всичко останало, за тази, режисьорът се беше погрижил добре.
Един добър режисьор скрива много от неумелата игра на слаби актьори.

Общи условия

Активация на акаунт