Отговори
# 465
Е, тук специално си имаше правило, щом и аз го чух Wink
Изрично им казаха само с помнене да е и да не използват помощни средства.
А и тази игра е известна по целия свят и в нея няма елемент на записване.
За да започнеш да го правиш, значи вече знаеш, че лъготиш нещо.

# 466
  • Sofia
Аз говоря като цяло за формАта.
Колко пъти гледахме смяна на правила в движение,неясни правила,правила,които важат за едни,за други-не...А тези неща правят впечатление и дразнят .
Иначе съм абсолютно за спазване на правилата. Simple Smile

# 467
Проблемът на продукцията е липсата на мозъчен тръст.

Имат адвокати, имат финансисти, психоложка и др,  но как се прави интересно състезание  - нямат такива хора. Затова и се налага да се измислят правила, изключения и наказания в движение.
Правилното е да се обяснят ясно правилата (това този път по изключение беше спазено), да се обясни какво се прави ако някой не може да мине някое препятствие (помним примери с предишни елементи когато това не беше направено) и трето - да се заяви ПРЕДВАРИТЕЛНО какви точно са наказанията при такова и такова провинение.
Естествено никъде не е обявено какво е наказанието за ядене, когато са те натирили да гладуваш, какво е наказанието за намерени пари в чорап, какво е наказанието за изядени кокошки които не бива да се ядат, за изтървани кози, за сведен поглед кога държиш три топчета (измислиха го в движение) и сега за записване. АКо бяха казали - пишете ли нещо по дъската - директно губите и другия отбор печели - Борис нямаше да рискува. Абсолютно съм сигурна.
Ако бяха им казали - пред вас има сандъче с пясък (примерно 30х40см широко). Имате право да изполвате само  пръстите си и пясъка, но без да излиза от сандъчето. Щеше да стане много по-интересно. Защо - защото на Неделчо и Борис щеше да им се наложи да мислят, сиреч да правят тактика в движение - дали е по-добре да се мъчиш да запишеш нещо в толкова малко пясък с пръсти и после да го разчетеш и как да стане това най-надеждно или въобще да не се занимаваш с това. Предаването не дава почти никакви шансове на участниците да мислят, тъй като за да се направи нещо такова трябва някой по-умен да го измисли. А с такива хора  продукцията не разполага.

Морализаторските опявания на водещите при подобни издънки са всъщност ялов опит да се запуши дупката "липса на мозъчен тръст по игри" с наличния (скромен) набор от психолози.

Ама ние не пасем трева.

# 468
И на мен ми е много криво да го гледам това предаване без правила. Имаше петминутни наказания ако не можеш да си минеш препятствието, докато не изчезнаха внезапно и Валентин си отвися на онези халки.

# 469
Кога ще ги обединяват тези племена, защото стана изключително скучно за гледане това ШООЛ с тези неравностойни откъм физика отбори. 😉🙂 Довечера отново битка с предизвестен край. Очаквам другата седмица битките за номинации да са: 1) с металните сфери; 2)  изблъскването от платформа във водата посредством щит. 🤪🤭 Стратимир обясняваше, че втората половина от ИВ 3 била много интересна, ама за момента хич не е. Поне на мене не ми е.
Неделчо обеща да направи 3-4 епизода преди да  дойде в София. "Бонус"-ът го бил направил много набързо... ами личеше си. 🤪

Да ви разходя в ИГ. 😉
3

2

1

# 470
Е, така си е, де - на Стратимир му е интересно Sunglasses
И на мен вече не ми се гледат битки за нацепени батки. Типажът Стратимир-Рабухчиев-Стоян-Борис не ми е интересен нито на живо, нито на телевизора. Голяма скука снощи, въпреки че уж играта трябваше да е интересна и за ловкост. Нищо подобно, щом смених канала.

# 471
Да почерпя с едно гифче собствено производство.
Поли се чуди къде е попаднала. Joy

# 472
Нищо няма да кажа за гифчето, ни-що. Само ще си го помисля Joy

# 473
  • София
Айде бе, кога ще качват тов видео от 'скуит гейм' изчаках си чакането.
То бива, бива, ама 2 часа не могат да монтират 10 дена.

Започнах новия сезон на ''Декстър''
Много любим мой сериал. Simple Smile

# 474
Айде бе, кога ще качват тов видео от 'скуит гейм' изчаках си чакането.
То бива, бива, ама 2 часа не могат да монтират 10 дена.

Да монтираш материал, насниман за няколко дни, не е лесно всъщност Wink
По-добре да го направят като хората, отколкото като някои известни родни продуценти.

# 475
Дано ги направят като хората монтажа, озвучаването, коментарите и синхроните. Защото за възприемането на продукта са от много голяма важност.

# 476
Юлиян в стори в инстаграм сега обаснява за съдебната ситуация с него и Игрите.
Ако някой знае как да свали стори да го запази или да го пусне тук...
Прави ми впечатление, че е изключително внимателен в избора на думи, даже е качил уточняваща последна част.

# 477
  • Другата България
Разкажете, че съм на работа.

# 478
  • София
Мери, казва само, че е изискал да му покажат смс-ите, за да е сигурен, че наистина Добрин е спечелил. Отказвали са му още тогава и е решил да заведе дело. Делото е само за показване на гласуването от финала. Допълва, че не обвинява никого в нищо, но иска да знае.

# 479
  • София
директен линк, но трябва да имате инстаграм акаунт

https://www.instagram.com/stories/ulizlatev/2704694041229185397/

Завел е дело, чакат се резултатите от 'смс' гласуването, което беше ясно за всички, че е яко манипулирано. Само че не виждам как ще се докаже това, защото има специални бот машинки, които симулират уникално изпращане на 'смс' от несъществуващ потребител.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 21:13 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт