Отговори
# 480
  • София
Започнах новия сезон на ''Декстър''
Много любим мой сериал. Simple Smile

Ауууу, не знаех, много благодаря! Култов сериал е Декстър!

# 481
Много изтъпяха Игрите тази седмица Confused
На елиминации - игри за силоваци до откат. Тоест игри за сините и никакъв шанс да помиришат номинация.
И после - два часа интриги от Женския пазар.

Предлагам следващата седмица на едната елиминационна битка да цепят дърва за време, а на следващата - да носят чували с камъни.

# 482
Аз не бях гледала 3 седмици игрите, снощи пускам и какво да видя. Манка още там. Боже тоя тупарев толкова пък да е пленен от тая циганора.....

# 483
Имам най-искрена молба, само да не пренасяме в тази тема тона и епитетите, които са така популярни на други места.

# 484
Мери, подарък един пожарникар за теб Simple Smile

# 485
  • Другата България
Ауууу, Heart.
Благодаря ти!

# 486
Гуспата е започнал да следва Жорето в ИГ. 😉 Току-виж Русал се е появил в някое издание на Максимал.

Освен Морунката Максимал следва и Елизабет, и Туджаров.

Аплодисменти за Миленка:

Реакции на Андрей за стратегията на Елизабет по отношение на него:
Асото в ръкава

И един есенен гларус 🤭:

# 487
Аз имам чувството, че нарочно дадоха уж шанс на Елизабет да мести играчи, като се върна от острова.
Чудех се с каква цел, еми то вече и на слепия е ясно.
Манка така си стои със седмици в новото племе, те не губят и съответно няма отпаднали и номинирани.
Елизабет не и знам стратегията, много грозно ми прозвуча как се напъваше уж умна да се изкара защо е взела Миленка , а не някои мъж. Била имала своя стратегия уж...ми не бих казала, просто племето е наказано за мен. Първо търпяха Манка и не мисля нормален човек да беше издържал , те го направиха обаче. После я преместиха и взеха Миленка , добро и силно момиче, но бих казала, че им трябваше мъж след отпадането на Стоян и то..пак за мен съмнително (ще ме прощавате, ама... ) Та Манка е за не знам кой път спасена от самата продукция и бутана напред. Ту с жълтици за по 2 седмици (това само за нея беше направено да си купи имунитет) , то не помня всички други неща...еми.. Чак ме е яд на Елия как не я отстреля още в началото, ама и това е било уговорено.
Даже вече не им се ядосвам, нито ми смешно, нито нищо, губя си времето с това предаване, гледам го, но на инат повече. Жалко, можеше да бъде супер и дори да има висок рейтинг. Но..това са ни разбиранията на телевизионерите уж.
Гледахте ли днес Маскирания певец. Лора Караджова страхотно пееше, приятно ме изненада, все си мислех, че не е нещо..повече покрай баща си, ама си има талант. Обаче...за мен беше дрогирана, абсолютно неадекватна, дори не можеше да говори, чак се втрещих и не вярвах какво става. Първо за пияна я помислих, ама у нас ме светнаха , че май има друго... Жалко.

# 488
Ами не знам. Лора Караджова като съм я слушала да пее на живо, доста по-трагично е звучала. Но ето, извади талант от ръкава. Или от аутотюна Joy Подозирам, че с подходящата техника и аз ще бъда една съща Александра Бърк, ама на, баща ми е пропуснал да бъде изпълнител на Балкантон.
Не знам на какво се дължеше, но ми стана неудобно да я гледам днес на сцената. Да кажеш, че е на 15 години...

# 489
  • София
Аз се радвам много за Миленка.
Стискам и палци да стигне най-напред от жените.

Юлката на рожден ден и в ролята на Димо
видео

# 490
Преди години бях на концерт на Сигнал. В някакъв момент излезе да ни попее Лорчето. Толкова зле беше, че публиката започна да недоволства и баща й излезе да пее с нея. Явно се е понаучила да пее.

Туджаров чак свитък от ИВ в рамка си е закачил 🤣🤣🤣:

# 491
ЖДНБ !!!
Луна има 1.2% изборен резултат ... колко много зевзеци са гласували днес не е истина.

# 492
ЖДНБ !!!
Луна има 1.2% изборен резултат ... колко много зевзеци са гласували днес не е истина.

Аз съвсем сериозно се чудех дали да не гласоподам за нея по едно време. Така добре пасва на родната действителност.

# 493
Внимание чалга !!!

# 494
Аз като чуя Лора се сещам за Лора Владова. 

Караджова никога не съм я слушала.

Общи условия

Активация на акаунт