Отговори
# 495
Явно пак ще има неучастващи в битката приключенци, ама не са ли множко... (Стратимир показва, че не той е бутнал емблемата на бойците, нали?)

Абе то и аз години наред гласувах за Светльо Витков, докато не ми се наложи цяла година да обикалям километри наред софийските улици и да реша, че трябва да съм малко по-сериозна. 😁😁😁

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 12:56 от Bilyana14.

# 496
А от червените колко човека не играят? Те не останаха ли петима? Нещо ми се виждат двама да клечат там.

# 497
Май всички играят, няма никого зад табелата Бойци, а Неделчо пълзи до някакъв червен елемент.

Извинявам се за задните части на Мани... 🤪

# 498
Мери, твоя човек отново Simple Smile

# 499
Ама какви са тези всенародни тържества! Да не изпращаме Мани днес Joy

# 500
Днешната битка ще бъде подобна на тази с близначките, където висяха и подаваха на Юли нещо си, а Пламен едвам смогваше, беше останал без сили да им носи предмет ли беше, май плочки и после ги реди Венца. Близначките бяха уникални просто, признавам им го, трудно е това, ще видим довечера.

# 501
MAXIMAL “Предел на ОЦЕЛЯВАНЕ
72 часа битки, игри, ориентация, приключения, адаптация, глад, воля, психика, умора, безсъние, адреналин, емоции и приятелство.

Дяволче :
Запиши се за “Предел на ОЦЕЛЯВАНЕ” 2 през декември

# 502
Добре, ай' да ми е честито - тушево-тупаревата продукция ми преля чашата на търпението и на мен. Дълги седмици успявах да си внуша, че гледам индийски сериал и да се опитвам да внасям спокойствие в другите гледащи, но днес ми дойде байгън и на мен.
Да сложиш Симеон срещу Милена на силов пост вече е върхът на всичко! И то подредени от продукцията. Не знам защо не ги вържат да теглят един камион - Симеон срещу Милена, а ние да тръпнем, кой ще победи.

---------------------

И в "Братя" прекалиха. Този сезон трябваше да свърши преди десет серии. Сега Драго излиза най-глупавия човек в София и околните села. Един му казва да гледа наляво и той гледа наляво. Друг му казва да гледа надясно и той - натам. Как пък не го провери този телефон на Сандо, къде изчезна Юлия в цялата история, въобще какво стана - нищо не стана. Ако махнат Никсъна, гася телевизора и се отказвам.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 00:19 от Врабец

# 503
Тази
Елизабет днес ми скъса нервите. Как може гимнастичка уж, медалистка, пък не знам какво си и не можела да се люлее или как беше там. Толкова ограничена ми се видя, а като започне да говори какви схеми имала и не знам какво си не я издържам значи. Беше ми симпатична в началото, харесвах я, ама сега дори Манка ми е цвете. Тя пък наистина ли се контузи или какво не разбрах, ама май излиза почетно от сериала. Един вид не е загубила, ами контузена, като Братоев примерно. Направо преляха отвсякъде този сезон , така ми се гледаше нещо спортно, драматично, бе ... И тази Елизабет провали племето, какво вкарва и Андрей в сметките, тя обърка всичко, ако беше Миленка щяха да забравят за играта, ама това не може и да тича май...бе изобщо съм и набрала.
Харесва ми Андрей много, не само с подготовката си, но и характера.
Утре ще съм за него. Този Симеон и него не го понасям. Капитанската утре ще е с елиминация, много жалко, дано Андрей спечели, че онзи...

# 504
И аз й се чудя на Елизабет... голяма трагедия беше вчера. Въобще не можеше да се залюлее, през повече време просто висеше и се поклащаше. Твърде лека ли е за тази люлка?
Миленка ме кефи с какъв хъс играе. 🙂

И малко показ на мускули... и още нещо. Стоян и Русал. Слагам в скрит "текст":
Скрит текст:

# 505
Ех, тези славяни, бе! И в гората да ги сложиш, пак ще те удавят със сексапил Laughing

И аз й се чудя на Елизабет... голяма трагедия беше вчера. Въобще не можеше да се залюлее, през повече време просто висеше и се поклащаше. Твърде лека ли е за тази люлка?

Еми да, като сложиш на края на еднакво дълго въже един дълъг и тежък човек и един къс и лек, кой ще се залюлее по-силно, по-лесно и по-надалеч? Физика за шести клас. Ама нали Елизабет отнася хейта този сезон. Какъв шанс имаше срещу Стратимир, който е на същия пост като нея.

# 506
  • Другата България
Ех, тези славяни, бе! И в гората да ги сложиш, пак ще те удавят със сексапил Laughing

Скрит текст:

Еми да, като сложиш на края на еднакво дълго въже един дълъг и тежък човек и един къс и лек, кой ще се залюлее по-силно, по-лесно и по-надалеч? Физика за шести клас. Ама нали Елизабет отнася хейта този сезон. Какъв шанс имаше срещу Стратимир, който е на същия пост като нея.
Шегуваш се, нали?
На Стоян това с крачето, изнесено кифленски настрани му е станало като втора природа.
Ако не навит крачол на същото краче, то изнасяне на крачето.
Толкова се е напомпал, че на мен ми е грозен.
А Гошо с тази ръка "небрежно" върху "пакета" ми е брутално противен.

# 507
Шегуваш се, нали?

Напротив, обмислям развод Joy

# 508
Мери, аз затова в скрит текст ги сложих.

Току-виж довечера Андрей победи Манка в капитанската битка и я плени... без да иска... 🤪🤣🤣🤣

# 509
  • София
Подвеждат ни нещо.
Не знам какво ще стане. Това предаване не става за прогнозиране, защото няма логика или справедливост. Отказах се отдавна.
Мога да кажа само, че според мен няма да има отпаднал участник днес, а само пленен, но дори и за това не съм сигурен.

Общи условия

Активация на акаунт