Борба с рака- духовно оцеляване, физическо преодоляване-73

• 55 467
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Cengiz Emin, мисля, че всичко е наред.
Но все пак не съм доктор.
Няма данни за туморни лезии предполагам, че е това ту.🤗

Лейди, викаш дан си капо си имаш и проблем със сърцето 🙄 Не ти стигат другите неща на главата....

# 271
  • София /Абсурдистан
А, мен нищо не ме подминава.

# 272
Лейди, а досега прегледите при кардиолог давали ли са индикации за проблем? Имала ли си оплаквания? И какво се прави сега, при констатирана исхемична болест? Успех!

# 273
Cengiz Emin, мисля, че всичко е наред.
Но все пак не съм доктор.
Няма данни за туморни лезии предполагам, че е това ту.🤗

Лейди, викаш дан си капо си имаш и проблем със сърцето 🙄 Не ти стигат другите неща на главата....
DZ мен ме претеснява това че пише аксилни инвуолитивни промени в паранхима.Какво означава това незнам

# 274
  • София
Cengiz Emin, инволутивни промени означава промени, свързани с климактериума, в резултат на хормоналните пренагласи.
Разбира се, трябва да се коментира с лекаря й това разчитане.

# 275
Давай смело, Хули!! Няма да се даваш!
PeacockLove, стискам палци да е нещо безобидно Hands Pray
При кого ходиш на преглед?
Бях на преглед при доктор Александрова в Медика.
Предстои ми консултация с доктор Илиева също в Медика

И аз бях на преглед при Александрова. След това направих биопсия при Илиева. Но до там. После продължих в София. Simple Smile Впечатленията ми от Александрова са добри.

# 276
  • София /Абсурдистан
Лейди, а досега прегледите при кардиолог давали ли са индикации за проблем? Имала ли си оплаквания? И какво се прави сега, при констатирана исхемична болест? Успех!
Имам от години високо кръвно, овладяно с лекарства. Кардиолога смята категорично, че исхемичната болест  е от терапиите. Вземам бетаблокер за това. Имах проблеми още при вливките с Херцептин.  Сега трябва да ходя на ямр, после ще се види какво точно. Но изчаквам малко, не ми се ходи точно сега в пика на епидемията. То само това ми липсваше.

# 277
Момичета прекрасни, минавам да се отчита с добър скенер😁
       Този път беше скенер с контраст в Надежда. Положението е под контрол. Тук  - там по някоя киста, но без данни за мети - общо взето все неща, които си ги знам от първия скенер преди три години. Туморът в гърдата трайно е зачезнал (въпреки че не е опериран), а лезийката, която ми беше останала след лъчетерапията продължава да намалява. Чернодробните показатели са перфектни. Доволна съм, много даже и ще дишам спокойно в следващите четири месеца до следващия скенер. Бъдете здрави и горе главите ❤

# 278
  • София /Абсурдистан
Честито, Нуше! Все такива добри новини да има!

# 279
Чудни новини, Нушка! Все така! 🍀

# 280
Здравейте, нова съм и съм с диагноза от 2 седмици. Оперирах фиброаденом, който следях 6 год. и който нарастна до 2 см., на хистологията обаче се оказа, че 1 см от него е инванзивен дуктален карцином. Очаквам второ мнение от хистологията утре. Много се страхувам.

# 281
  • Русе
Далия, тази диагноза не означава непременно смърт.  Не бързай да си пишеш завещанието. Тук има достатъчно примери. Спокойно, дишай дълбоко, тегли една майна на говедото и се стегни (едно голямо питие също може да помогне).  Нареви се, ако това ще помогне, оправяй прическата, вирвай нос и редом с нас. Ние сме страхотна компания за този път Simple Smile До една сме хубави, умни и забавни Simple Smile

1 см. е малко говедо и ако ЛВ са чисти даже и терапии може да няма. Понавам такава мацка. Пък и дори да имаш, химията не е чак толкова страшна.  Нека да излезе и другата хистология, за по-голяма сигурност, и ще стане ясно какво, що.

# 282
  • София
Нушка, браво! Страхотни новини!

Лейди, изчакай с ходенето, всичко е пламнало.

Аз съм с Ковид също от миналата седмица, детето ме зарази, имам ваксина, но пак не е приятно, засега като обикновен вирус го боря, ще видя накъде ще отиде.

# 283
  • Русе
Ох, че съм... забравих да честитя на Нушето хубави резултат.

Лейди, стискам палци и това да пребориш, или поне да държиш сърцето под контрол.

Олив, бързо да минава. И ние сме под карантина, заради едното дете, ама от днес нещо гърлото ми взе да се оабжда... Друга посестрима и тя се оплака, че всички у тях били болни....   Sad

# 284
Олив, леко и бързо да минава🤗
Нуше, радвам се за добрите резултати😍.

Далия, не се страхувай🤗. Ще се справиш.

Общи условия

Активация на акаунт