Юли 2021

• 29 669
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
За много години мамчета ! Да сте живи и здрави заедно със малките съкровища!Пожелавам ви много незабравими моменти с бебоците,повече спокойствие,търпение,и без повече безсънни нощи.Весели празници от мен и бебе Александър

# 181
За много години и от нас. Така става, когато объркаш размера. Ходиш, като чувалче.. 🤣🤣🤣

# 182
За много години на всички ☺️ Много са сладки всички бебоци, нека са ни здравички 🤗 Поздрави от бебе Лъчи

# 183
Честита нова година! Бъдете здрави, щастливи и усмихнати вие и вашето семейство! Как сте? Как върви захранването? Темата заглъхна доста. Има ли мами, които ще използват проходилки паяк? От кога ще ги слагате?
Мартин има заместен обяд и със зеленчуците няма проблеми. Кашите обаче са драма, особено от елда, опитвах с АМ, с плодове, по- гъста, по- рядка и не, не и не. Що годе хапва каша с ориз и банан на Тьопфер..

# 184
Честита нова година! Бъдете здрави, щастливи и усмихнати вие и вашето семейство! Как сте? Как върви захранването? Темата заглъхна доста. Има ли мами, които ще използват проходилки паяк? От кога ще ги слагате?
Мартин има заместен обяд и със зеленчуците няма проблеми. Кашите обаче са драма, особено от елда, опитвах с АМ, с плодове, по- гъста, по- рядка и не, не и не. Що годе хапва каша с ориз и банан на Тьопфер..

Лъчко е още само на зеленчукови пюрета, те първа ще заместваме хранене, през другото време е на АМ. С тези каши изобщо не знам как ще се оправяме 😃, но първо ще въведем зеленчукови и плодови пюрета и чак след това и тях ☺️

# 185
Честита Нова Година и от мен и бебе Матей! Бъдете много здрави и щастливи!  Ние със захранването не го докарваме до никъде,не иска и не иска нищо, в чудо съм се видяла,нито сладко,нито солено нищо. Ако някоя мама има идея какво да правя ше съм благодарна!

# 186
Честита Нова Година и от мен и бебе Матей! Бъдете много здрави и щастливи!  Ние със захранването не го докарваме до никъде,не иска и не иска нищо, в чудо съм се видяла,нито сладко,нито солено нищо. Ако някоя мама има идея какво да правя ше съм благодарна!

Може да му е още рано, ако е на кърма, ако е на АМ, пробвайте половин час преди хранене, докато още не е напълно огладнял, или сменете лъжичката, моето бебенце яде от силиконова и му е най удобно. В началото се мръщеше малко, но след една седмица започна да му харесва от тиква, морков и вчера и днес сладък картоф.

# 187
Честита Нова година! Бъдете здрави! Ние ще започнем след седмица захранването, тогава ще  е на 5,5м, мисля да започнем с тиква, надявам се да му хареса, но се чудя как ще стане с това захранване като е в столчето на полулегнало дали ще е удобно вие как започнахте захранването в каква поза

# 188
Ние с захранването сме пълен провал, а след 3 дни прави 6м яде по 2,3 лъжички и край. Но за сметка на това с проходилката добре борави 🤣 преди около седмица я сложих, радва се и ходи назад още незнае, че може и напред, но се опитва и да лази назад😅...

# 189
Със захранването сме и ние почти до никъде, но от гледна точка на въведени зеленчуци иначе яде, от утре ще вкарам пащърнака и после броколи и ще продължа натам. Мисля другата седмица да почна и плодовите, почнах да го захранвам на 14.12, знам че може плодовите 3 седмици след това. Покрай празниците все бяхме на някъде и давах само вече въведени зеленчуци.

# 190
  • Варна
Мари,моля те пиши после и успех😊
Баткото е с къса юздичка,само,че горна. Вече е на 4г и тази година трябва да я коригираме преди постоянните зъбки. Има малък дефект в млечните и се предполага,че е от юздичката. До колкото съм запозната само на едно място в София го правят
На мен ми я ,,цепиха,, горната на 16г с упойка

Mari92, моето бебе е с къса юздичка.
На колко месеца я коригираха, как мина?
Бебето ми е на 5+ и още не сме взели мерки , а времето тече.
Не сме все още 😣 след празниците ще се уговаряме с едни стоматолог хирург, който каза че уж го прави без упойка, ще споделя. 🍀

# 191
За много години на всички мами и бебчовци от бебе Беатрис Бети вече си хапва всичко с голям апетит, имаме заместен обяд и следобедна закуска😊 От скоро вече и месни пюрета хапва,жълтък също ❤ Другата седмица става на 6 месеца 😊 А днес пробихме и ушичките ❤

# 192
Вашите бебета, промениха ли цвета на очите и кога?

# 193
Не, синеок е и със светла коса. На 01.01 стана на 6м., мисля че до 4-5 месец променяха.

# 194
Не, синеок е и със светла коса. На 01.01 стана на 6м., мисля че до 4-5 месец променяха.

Успокойх се, колкото и да е смешно мислех, че има някъкъв проблем. Тъй като ние с баща ѝ сме с кафяви, тъмно и светли, а тя ги промени от тъмно на светло сини и мислех да я водя на лекар. 😅  Всички ми казват, че до 40 сме ги променяли.. Лошо е, като е първо и незнаеш.

Общи условия

Активация на акаунт