Не съм се включвала скоро... Не ми остава време да ви прочета, а за писане да не говорим. Михаил вече е на осем коригирани месеца (иначе са 10) и тежи 8 кг. Много е активен, постоянно иска да подскача или да го забавляваш с нещо... Пълзенето така и не го научи, но много му харесва да го държиш за ръчичките и да ходи. С храненето и ние имаме проблем... АМ категорично отказва под всякаква форма. Иска си детето кърма, тя обаче е на издихание вече, но колкото има толкова. На пюретата също им се мръщи напоследък и направо се побърквам като стане време за хранене. Въвела съм повечето неща вече - зеленчуци, плодове, каши, месо, жълтък, глутен.. няма проблем с нищо за щастие, но когато не му хареса нещо просто стиска устата и до там. От вчера започнахме да му даваме храна от детска кухня и за сега мисля, че му харесва. Яде дори кремче с АМ.
Опитвам да го храня на стол за хранене, обаче не му харесва и сега се преместихме на проходилка с малка табла отпред. Явно се усеща по-свободен там. Относно зъбите има вече два отдолу и сега избива трети отгоре, но не преден, а кучешки мисля... Защо така не знам.

Сложиха му контактна леща на едното око, защото се оказа, че има късогледство и доста голям диоптър (около 6-7). Маха я честичко, (така и не можаха да му уцелят точния размер та да не мърда много) отначало ходихме до Варна да му я слагат, вече му я слагаме сами. Ох, много дълго стана.. извинявам се
Събъжда се, така че ви пожелавам хубав ден и прекрасен празник! 

Смятам да решим на момента кое ще е първо-кръщенката или подписването, според неговия режим. Но си ми е притеснено, дали ще плаче много, наспан ли ще е, нахранен ли ще е, кой ще го гледа по време и след празненството