Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 914
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, момичета, аз имам въпрос относно администрацията на Афродита: след първия преглед при Станулов, подадох документи през регистратура на МЦ за смяна на клиниката по фонда на ЦАР. Имате ли наблюдение колко бързо носят документите към ЦАР? Не искам да ги притеснявам с такива въпроси, но ми се ще да хванем февруарското заседание и да имаме новата заповед възможно най-скоро. Simple Smile Иначе определено Станулов е много, много приятен лекар ивярвам, че той ще ми помогне за сбъдване на най-милата мечта Heart
И още един въпрос: стандартно ли избягва да прави свеж трансфер след стимулация или си проследява хороминте и взима решение?
Здравейте, до 1-2 дни ги изпращат в ЦАР. Успех!

# 361
Здравейте, момичета, аз имам въпрос относно администрацията на Афродита: след първия преглед при Станулов, подадох документи през регистратура на МЦ за смяна на клиниката по фонда на ЦАР. Имате ли наблюдение колко бързо носят документите към ЦАР? Не искам да ги притеснявам с такива въпроси, но ми се ще да хванем февруарското заседание и да имаме новата заповед възможно най-скоро. Simple Smile Иначе определено Станулов е много, много приятен лекар ивярвам, че той ще ми помогне за сбъдване на най-милата мечта Heart
И още един въпрос: стандартно ли избягва да прави свеж трансфер след стимулация или си проследява хороминте и взима решение?

При мен бяха много бързи. Около три дни. След това ми звъннаха с номерчето. Току що се връщам от свеж трансфер Simple Smile Не сте се излъгали за доктора, това е Човекът. Направиха всичко в контрола им. Преценява по хормоните и общо състояние. Съвет към всички: Питайте го понякога как е, добре ли е. И той е човек. Днес изглеждаше уморен и сякаш искаше просто да си поговори с някой нормални неща.

# 362
Много благодаря на всички, които са ми отговорили. Определено ще си запазя час още на следващ цикъл при доктор Станулов. Желая ви успех и продължавам да следя!

# 363

При мен бяха много бързи. Около три дни. След това ми звъннаха с номерчето. Току що се връщам от свеж трансфер Simple Smile Не сте се излъгали за доктора, това е Човекът. Направиха всичко в контрола им. Преценява по хормоните и общо състояние. Съвет към всички: Питайте го понякога как е, добре ли е. И той е човек. Днес изглеждаше уморен и сякаш искаше просто да си поговори с някой нормални неща.

Много благодаря! И това е доста важно да не забравяме, че срещу нас стои Човек, който ни помага. Успех с трансфера и много позитивни мисли! 2022 звучи като да е на късмет! Simple Smile

# 364
Здравейте момичета. Пациентка съм на д-р Станулов от 6 год. Била съм при него в три болници( Токуда,Лозенец и сега Афродита). Винаги сме си говорили на ниво повече от пациентско, и за други неща имам предвид, когато е имал време  разбира се. Даже в Лозенец си говорихме един час преди трансфера със сина ми ( заедно със съпруга ми) в кабинета по всякакви теми. Сега в Афродита наистина има много повече пациентки и е ангажиран повече, и на мен много пъти ми изглежда уморен, което е нормално и той е човек, но гледам да не го забавям и ангажирам. Всичките тези години много  ми стана близък, както на мен , така и на моето семейство ( преди беше позволено да влизам със баща ми и мъжа ми и те много си говореха)  . Винаги съм му вярвала, доктора е страхотен, след всеки неуспех ме е успокоявал и ми е давал кураж за нов опит, бил ми е утеха. Имам още много неща да кажа, но стана вече дълго и объркано. Доктора е страхотен , мил и всеотдаен. Пожелавам на всички момичета успех. На вече бременните - лека бременност!

П.С.  Стана ми мъчно като написа, че изглежда изморен. С мойте бременни хормони се разчувстваха.

# 365
Момичета, на вас изписвали ли са ви противозачатъчни за месец или няколко месеца преди стартиране на ин-витро процедури с цел нормализиране на хормоните ви? Имате ли опит да споделите?

# 366
При първият ми опит (в друга клиника) ми изписаха да ги пия 1 месец, за изчистване на кисти по яйчниците. При мен няма някакви особени странични ефекти, може би само либидото ми намалява.

# 367
  • Пловдив
Аз бях по дълъг протокол при д-р Станулов.И даже ги пих два месеца, понеже имах задържан фоликул, който един пловдивски лекар не видя на втори ден.Всъщност той видя един по-голям Ф, но ми каза, че всичко е наред и ми пожела успех с процедурата.Аз само "всичко е наред" предадох на Станулов.После разбрах, че затова се ходи на втори ден, за да няма малки и големи Ф.Карай, било е за хубаво.Единствено си спомням, че бях емоционална повече отколкото съм.Не ми правеше впечатление дори.Друго нищо не ми е било.

# 368
Аз бях по дълъг протокол при д-р Станулов.И даже ги пих два месеца, понеже имах задържан фоликул, който един пловдивски лекар не видя на втори ден.Всъщност той видя един по-голям Ф, но ми каза, че всичко е наред и ми пожела успех с процедурата.Аз само "всичко е наред" предадох на Станулов.После разбрах, че затова се ходи на втори ден, за да няма малки и големи Ф.Карай, било е за хубаво.Единствено си спомням, че бях емоционална повече отколкото съм.Не ми правеше впечатление дори.Друго нищо не ми е било.

Много благодаря за отговорите! A как се казваха тези, които Ви изписа? Моите са Регулон. За първи път ще ги пия, преди 15 години пих Милигест в 20-те си години с цел регулиране на цикъл.

# 369
  • Пловдив
Милигест, тъкмо се чудих как бяха 😅

# 370
Милигест, тъкмо се чудих как бяха 😅

А Милигест не ги ли спряха от продажба? Иначе те бяха много приятни, без нежелани реакции и зацапвания, поне по спомен де..Sweat Smile

# 371
  • Пловдив
Аз започнах на 4.11 процедурата, значи съм ги пила септември и октомври.Имаше си ги.Но сега се сещам, че доктора каза да ги търся в София, че не навсякъде ги имало. 🤔

# 372
Здравейте,
В момента съм в процедура на ЕЦ в друга клиника. Ако не ми се получат нещата този път, обмислям да премина към доктор Станулов.
Ще съм благодарна на всички за малко информация.
Ако има момичета от вас, които са пациентки на доктора и проблема им е лошо качество на яйцеклетките, нека споделят опита си.
Иска ми се да знам, доктора как процедира в такива случаи, както и дали успяхте при него. Ако искате ми пишете и на лично.
Много благодаря!

# 373
  • София
Здравейте,
В момента съм в процедура на ЕЦ в друга клиника. Ако не ми се получат нещата този път, обмислям да премина към доктор Станулов.
Ще съм благодарна на всички за малко информация.
Ако има момичета от вас, които са пациентки на доктора и проблема им е лошо качество на яйцеклетките, нека споделят опита си.
Иска ми се да знам, доктора как процедира в такива случаи, както и дали успяхте при него. Ако искате ми пишете и на лично.
Много благодаря!
Мен ме взе Joy Въпреки, че в друга клиника ме насочиха за донорска яйцеклетка. Според него ще стане, и не е проблема в моите Я.

# 374
Здравейте ! Пациент съм на доктор Станулов изписа ми лекарства каза, само една опаковка(по спомен) да изпия, но фармацевта ми каза, че на рецептата писало две.
Бихте ли ми казали как се свързвате с него за въпроси, по вайбър или? И бихте ли споделили на лично телефон, на който поддържате комуникация, защото от скоро съм му пациент и нямам?
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт