Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 865
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!
Пациент съм на друг доктор, но реших да го сменя с д-р Станулов. Имам неуспешна инсемицания миналия месец и исках да продължа веднага с опитите, но вече при него. Днес е първи ден от МЦ, но утре е 3ти март и е неработен ден за клиниката. По това, което чета тук в темата той извиквал на 2ри ден винаги. Ако отида на 3ти ден (петък) това вече късно ли се води? Искам да ме прегледа, да види цялата ми документация и да види дали случайно съм със задържан фоликул, ако ли не - да продължаваме с опит 2 инсеминация, ако прецени. 
Освен това може ли да ми дадете списък с изследванията на хормоните, които иска и на кои дни от МЦ ви ги е искал, за да мога да реагирам веднага и да ида малко по-подготвена.
Благодаря!

# 421
Mecha,
Не се притеснявай! Имам вече 4 инсеминации там и знам какво следва (ние сме с мъжки фактор, затова трудно се получават нещата).
Първия път отидох на 10ти ден и видя доминантен фоликул, насрочихме инсеминация за 14-15 ден, без стимулация, имах 1 фоликул.
Другите 3 пъти бях на преглед в 3 ден от МЦ, като започвах стимулация с Фемара след прегледа. После ме викаше на 10 ден, за да видим доминантен фоликул и да насрочим час за инсе. Т.е. запази час за 3-ти ден, на 4.03. Ако от рецепция ти кажат, че няма за тогава, помоли да те вмъкнат някъде, защото ти е 3-ти ден от цикъла и е важно да е тогава. Ще стане. Пожелавам ти успех!

# 422
So close, много ти благодаря! Запазих Simple Smile А след 10ти ден всеки ден ли ходеше да ти следят овулацията?
Ще дам отзив и аз след петък Simple Smile

# 423
  • София
Честита баба Марта! Към кой специалист андролог са ви насочвали лекарите от клиниката? За мъжки фактор.

Към д-р Велев- част е от екипа на Афродита.

# 424
Благодаря, а имате ли отзиви за проф Филип Куманов андролог?

# 425
# 426
So close, много ти благодаря! Запазих Simple Smile А след 10ти ден всеки ден ли ходеше да ти следят овулацията?
Ще дам отзив и аз след петък Simple Smile
Не, не ходих всеки ден. Отидох на 10 ден, имах фоликул 16 мм и ми казаха след 1-2 дни да си бия инжекция таймираща, т.е. на 10 ден уговорихме час за инсе. Принципно овулацията ми е на 15 ден, но когато има таймираща инжекция и стимулация, ми е по-рано - на 13 ден. Така на 10-тия ден на преглед директно си се уговаряме за инсеминация. Точно преди инсеминацията се гледат фоликулите - дали е настъпила овулация, или не.

# 427
Здравейте момичета,
На 15 март имам час за първичен преглед при д-р Станулов. Имам едно неуспешно инвитро в друга клиника. Тъй като не сме от София и пътуваме, ми се иска с едно ходене да подадем документите за втори опит. Трябва да направим спермограма. Въпросът ми е, по всяко време на деня ли може да се даде материал за СГ или да речем само сутрин, обед?

# 428
По всяко време можете да я направите, просто трябва мъжът ти да има 3-5 дни въздържание. Те май спермограмите са със записан час така или иначе, в Надежда примерно се взимат проби само следобяд доколкото знам.

# 429
Здравейте момичета,
На 15 март имам час за първичен преглед при д-р Станулов. Имам едно неуспешно инвитро в друга клиника. Тъй като не сме от София и пътуваме, ми се иска с едно ходене да подадем документите за втори опит. Трябва да направим спермограма. Въпросът ми е, по всяко време на деня ли може да се даде материал за СГ или да речем само сутрин, обед?
Обадете се , зада си запазите час за спермограма за същия ден  и кажете , че искате да е готова за часа. Ние така направихме. ММ мина на спермограма в 10ч, а моя час беше за 14ч. Като ме регистрираха на регистратурата помолих да ми я разпечатат и това е .

# 430
Здравейте, момичета,

Извинявам се за малко безумния въпрос- към колко часа излиза прогестерона ако е взета кръв в Афродита сутринта в 9?
За първи път ми е при тях и още няма резултат на техния сайт, а доктора иска до 18ч да му се обадя и се напрягам вече. Звънях на регистратура, казаха да си го чакам..

# 431
Здравейте, момичета,

Извинявам се за малко безумния въпрос- към колко часа излиза прогестерона ако е взета кръв в Афродита сутринта в 9?
За първи път ми е при тях и още няма резултат на техния сайт, а доктора иска до 18ч да му се обадя и се напрягам вече. Звънях на регистратура, казаха да си го чакам..

Обикновено излиза към 18. Веднъж излезе в 18.30. Веднъж излезе на другия ден! Но това с на другия ден сигурно трябва да е зверско изключение. Проверете към 18.30 най-късно, ще излезе.

Между другото, и на вас да ви кажа, видяхте ли по-предните теми, къдено обсъждаме портала, където излизат изследванията на Афродита? Не е нужно да им звъните по сто пъти, просто следващия път си поискате потребителско име и парола и може да проверявате портала просто, като излезе резултата веднага се ъпдейтва.

# 432
Здравейте, момичета,

Може да се обадите на лабораторията. Помолете ги да погледнат защо още не ви е излязал резултатът. Успех!

# 433
Благодаря Ви, излезе към 18:15ч. Дадоха ми парола и потребителско име за техния сайт. Всичко е наред и в сряда ще си прибирам снежинките! 🥰
Здравейте, момичета,

Обикновено излиза към 18. Веднъж излезе в 18.30. Веднъж излезе на другия ден! Но това с на другия ден сигурно трябва да е зверско изключение. Проверете към 18.30 най-късно, ще излезе.

Между другото, и на вас да ви кажа, видяхте ли по-предните теми, къдено обсъждаме портала, където излизат изследванията на Афродита? Не е нужно да им звъните по сто пъти, просто следващия път си поискате потребителско име и парола и може да проверявате портала просто, като излезе резултата веднага се ъпдейтва.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 09:38 от annybee

# 434
Дами, моля за мнение относно втора спермограма, Станулов ни препоръча да направим още една, но получавам много противоречиви мнения къде. Първата е в Малинов. Може ли мнения къде да отидем за втора, трябва да я направим идната седмица и да запазим час?

Общи условия

Активация на акаунт