Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 876
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Tes, успех!

Фраксито - ясно. Някоя с клексан да даде мнение за иглата? Grinning Него май ще го намеря по-лесно.
Не съм имала проблеми с него.

Аз нямам проблем с клексан, няма болка, синини или обриви. Успех!

# 526
Здравейте, момичета.
Вчера приключих с утрогестан който слагах след пункцията и сега вече чакам цикъл. Някой да сподели колко време след утрогестана идва цикъл? Свеж трансфер не сме правили, чакаме цикъла и съм на преглед - да видим. Някой да е минал по същия път , да сподели.
Пункция - утрогестан -ЗЕТ?
П.С. Имаме замразени общо 6 бластоциста. 2 (на 5ти ден) са в отделни сламки и останалите 4 по двойки в сламка (2 на 5ти ден и 2 на 6ти). Знам ,че има един мн добро качество и един добро (те са отделно замразени), останалото не е първо качество. Това добре ли е според "по-опитните" (на мен ми е първа стимулация и пункция)?

# 527
Здравейте, момичета.
Вчера приключих с утрогестан който слагах след пункцията и сега вече чакам цикъл. Някой да сподели колко време след утрогестана идва цикъл? Свеж трансфер не сме правили, чакаме цикъла и съм на преглед - да видим. Някой да е минал по същия път , да сподели.
Пункция - утрогестан -ЗЕТ?
П.С. Имаме замразени общо 6 бластоциста. 2 (на 5ти ден) са в отделни сламки и останалите 4 по двойки в сламка (2 на 5ти ден и 2 на 6ти). Знам ,че има един мн добро качество и един добро (те са отделно замразени), останалото не е първо качество. Това добре ли е според "по-опитните" (на мен ми е първа стимулация и пункция)?

Не мога да дам мнение по въпроса, но от любопитство да попитам колко Я извадиха и дали правихте ИКСИ? На мен ми предстои пункция този уикенд живот и здраве. Simple Smile

# 528
Hope23, при мен също нямаше свеж трансфер. Цикълът ми дойде 3-4 дена след като спрях медикаментите, което беше по-рано от обикновенно. Също имай предвид, че вторият цикъл след стимулацията закъснява. Аз съм имала две стимулации, и двата пъти се забави с повече от седмица.

Мисля, че 6 ембриончета е много добър резултат. Стискам палци скоро да се похвалиш с успех Simple Smile

# 529
Hope23, при мен също нямаше свеж трансфер. Цикълът ми дойде 3-4 дена след като спрях медикаментите, което беше по-рано от обикновенно. Също имай предвид, че вторият цикъл след стимулацията закъснява. Аз съм имала две стимулации, и двата пъти се забави с повече от седмица.

Мисля, че 6 ембриончета е много добър резултат. Стискам палци скоро да се похвалиш с успех Simple Smile

Благодаря ти!
Да разбирам ли ,че сега като ми дойде на този цикъл не се прави трансфер или е индивидуално? Защото така го разбирам написаното от теб, че се чака и втори цикъл след този, пък аз бях останала с впечатлението ,че сега като ми додйе и отида на преглед ще се види дали ще правим транфер Thinking

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 13:35 от Hope23

# 530
Hope23, чудесен резултат. Щом са оцеляли до 5 ти, че и до 6 ти ден, би трябвало всички да са достатъчно добри. На мен цикъла не ми е закъснявал от лекарствата, но аз подозирам, че съм с нисък прогестерон. Нека по- запознатите да кажат.
 Аз днес пуснах тест, 13- ти ден от ИНСЕ. Надявам се утре да има с какво да се похваля.

# 531
Hope23, чудесен резултат. Щом са оцеляли до 5 ти, че и до 6 ти ден, би трябвало всички да са достатъчно добри. На мен цикъла не ми е закъснявал от лекарствата, но аз подозирам, че съм с нисък прогестерон. Нека по- запознатите да кажат.
 Аз днес пуснах тест, 13- ти ден от ИНСЕ. Надявам се утре да има с какво да се похваля.

Стискам палци да се похвалиш утре Flowers Four Leaf Clover

# 532

Благодаря ти!
Да разбирам ли ,че сега като ми дойде на този цикъл не се прави трансфер или е индивидуално? Защото така го разбирам написаното от теб, че се чака и втори цикъл след този, пък аз бях останала с впечатлението ,че сега като ми додйе и отида на преглед ще се види дали ще правим транфер Thinking

Извинявай, че те обърках, индивидуално е. Ако доктора е каже, че можете да направите трансфер на този цикъл - действай! При мен аз забавих нещата с един месец поради други причини.

lady25, успех!

# 533
Здравейте борбени момичета! Моята история с инвитрото е много дълга! От 2014 г съм пациентка на Болница надежда! Смених всички лекари там! Имам над 20 трансфера всички с отрицателен резултат. Правили сме всички изследвания по няколко пъти. Лапароскопия хистероскооия имунологични генетични, биопсий. Всичко е наред. И пак нищо! След един не успешен трансфер забременях нормално! Имам детенце на 4 години. Преди 2 години започнахме опит за второ дете! Пак стимулация пункций и неуспешни трансфери! Много се отчаях и обърках. Имам желание да стана пациент на доктор Станулов.чета много положителни коментари за него! Искам да попитам много ли се чака за първичен преглед. Признава ли направени изследвания от други клиники. И имали други успели при него преместили се от друга клиника!

Здравейте,
Аз след над 10 години обикаляне по лекари тровене с излишни лекарства, различни диагнози и отказ от страна на лекар от Болница Щерев за инвитро. Моя близка ми каза за д-р Станулов в МЦ Афродита и мин.година си записах първия час при него 19.08.2021. Бях без очаквания, след толкова разочарования години наред... Но от първия път някак си усетих доктора, че той ще е човека, който ще сбъдне мечтата ни за бебе. И не сгреших 😊. Октомври 2021 направихме инвитрото и вече съм в 26 г.с + 2 дни. Относно въпросите ви аз за първия час не чаках много време има няма седмица. Ако имате изследвания макар и от други клиники и болници като отидете при него ги носете, признават се! Ако имате въпроси относно д-р Станулов, прегледи, документи и т.н съм на линия да помогна. ❤️🙏

# 534
lady25, стискам палци за хубаво ЧХГ и скоро след това сърчице Heart

WannaBe, и за теб силно стиснати палци за много и хубави яйчица и да се оплодят всичките Flowers Four Leaf Clover

Hope23, при предишното ми инвитро бях с адски висок прогестерон (нереално висок 468 nmol/l, което е равно на 147 ng/mL), въпреки конските дози прогестерон, който ми бяха изписали ми дойде още преди да го спра.

Следващите няколко цикъла ми бяха абсолютно редовни, но пък задържах фоликули, а също тръгваха по няколко фоликула, все едно още съм в стимулация. Така че си трябваше малко време за нормализиране на хормоните ми. По принцип, ако всичко е наред при теб може и на следващия цикъл. При мен не беше особено наред и затова изчаках, а и имах само едно ембрионче и исках всичко да е перфектно.

6 замразени бластоциста е много добър резултат Simple Smile

# 535

Е, така приключва моя опит. Сега напред към фонда и едно хостеро, за да видим как стоят нещата от по- близо. Cry

# 536

Е, така приключва моя опит. Сега напред към фонда и едно хостеро, за да видим как стоят нещата от по- близо. Cry

Ще стане! Горе главата. Препоръчвам да заявите получаване на документи с електронен подпис или ПИК номер на НОИ- възможно е безплатнотно онлайн изкараване. Ще ви спести седмици чакане на куриер, а всяка спестена нервна клетка е от значение по нашия път. Успех!

# 537
Здравейте Мили Дами,
Има ли успели с ДЯ в Клиника "Афродита" , и в частност при д-р Станулов ? Някой има ли опит да сподели какви са процедурите и как преминава целият процес ?

# 538
Здравейте, дами. Може ли да ми кажете за болничен към доктора ли да се обърна или на рецепция или какво да направя?
На последния преглед се видя леко отлепване и доктора каза, че вече може да се дава болничен, но му казах че не ми е чак толкова натоварена работата. Обаче вече ми тежи и днес ме заболя корема имах и зацапване обадих му се де какво да правя, но забравих да му кажа за болничния.

# 539
Здравейте, дами. Може ли да ми кажете за болничен към доктора ли да се обърна или на рецепция или какво да направя?
На последния преглед се видя леко отлепване и доктора каза, че вече може да се дава болничен, но му казах че не ми е чак толкова натоварена работата. Обаче вече ми тежи и днес ме заболя корема имах и зацапване обадих му се де какво да правя, но забравих да му кажа за болничния.

Вече може да се дава болничен? Това е новост за мен. Месец февруари тази година в началото минах през такава одисея за болничен за пункция и един трансфер, че стократно съжалих, че просто не си пуснах отпуска след цялата разправия.

От клиниката абсолютно не издаваха болнични, под предтекст, че това не е болница и те не са упълномощени да издават. Личната ми лекарка също ми отказа да ми издаде болничен, защото самата тя никаква манипулация или диагноза не е поставяла и няма законно съображение това да излиза от нея. Проведох поне три разговора с нея, с доктора, на регистратура, накрая личната ми говори с доктора, не се разбраха, бях на път просто да говоря с шефката ми, която знаеше за всичко и беше ок и отпуска да пусна, накрая личната ме пита искам ли да го пусне като ОВИ или чревна инфекция, някаква страшна тъпотия. Съгласих се, въпреки че въпросът беше принципен. Очевидно, когато не правиш ин витро в болница, в смисъл болница като Надежда, Токуда и т.н. явно не могат да ти издадат болничен, но може би това се е променило?

Общи условия

Активация на акаунт