Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 792
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Wannabe, честито!Стискам палци всичко да е наред и след 9 месеца да гушкате здраво и пухкаво бебче 🍀💜
Много обичам да чета такива коментари за Доктора ни 🥳🥰

Inferiya, стискам палци и на теб, хубави ембриончета да имате и още при първия трансфер да имате положителен резултат! 🍀💜

Аз вече съм в 25 г.с от свеж трансфер при Станулов 💜

Успех на всички, които в момента очакват и се борят за благата вест! 🍀

# 586
Wannabe, честито! Стискам палци всичко да продължи така, по вода. Д-р. Станулов е уникален Blue Heart

Inferiya, успех! Стискам палци всичко да се развие , както се надяваш Flowers Four Leaf Clover

Ние тъкмо стигнахме до първи трансфер и го отложихме заради завишен прогестерон Disappointed
Някоя да е минала и през това? Доктора ме убеждава , че почти няма как и другия месец да е завишен след като сега е бил и , че е случайно събитие , но .... аз си го мисля.

# 587
Здравейте.
Имам час за доктор Станулов в четвъртък.
Искам да ви питам графиците вървят ли нормално или имат някакво закъснение.
Благодаря.

# 588
Здравейте.
Имам час за доктор Станулов в четвъртък.
Искам да ви питам графиците вървят ли нормално или имат някакво закъснение.
Благодаря.

Дори да има забавяне, обикновено е минимално. Аз съм много впечатлена как се организират, така, че работата им върви, а хора има много. Аз бих казала, че дори ми беше приятен процеса по стимулация и пункцията, защото екипът там е прекрасен. Всеки път си тръгвах развеселена и с още повече надежда, че ще станат нещата. В друга клиника, с час и без час, висях по 4о мин минимум пред кабинета всеки път.

Успех!

# 589
Мнооого рядко съм чакала повече от 5-10 Мин. Вчера бяхме много мацки за пункция, поне 5 преброих и една дама пред кабинета сподели, че чака за преглед от час, но й се случва за първи път при него. Явно инцидентно покрай процедурите Simple Smile
Дойчев ми се обади Simple Smile от 11те яйцеклетки сме имали 9 оплодени, но 3 са били с проблеми, тъй че сега имаме 6 Simple Smile след малко звъня на Станулов за час за петък Yum

# 590
  • София
Аз бях отложена заради висок прогестерон. На следващия месец всичко беше добре и направихме зет.

# 591
Аз бях отложена заради висок прогестерон. На следващия месец всичко беше добре и направихме зет.

Благодаря! Дано и при мен другия месец е наред. Предполагам не сте правили нещо по-специално, а стандардното...при мен това е естрофем 3x1 от 3ти ден на цикъла, без някакви допълнителни изследвания преди това.

# 592
  • София
Записала съм си, че съм почнала естрофем от 4-ти ден, на 13 ден сме включили утрогестан и сме понамалили дозите на естрофема и на 17 ден е бил трансферът.

Стискам палци следващия месец всичко да върви по план!

# 593
Записала съм си, че съм почнала естрофем от 4-ти ден, на 13 ден сме включили утрогестан и сме понамалили дозите на естрофема и на 17 ден е бил трансферът.

Стискам палци следващия месец всичко да върви по план!

Благодаря, СорендаFlowers Tulip

# 594
Здравейте! Някой знае ли как ще работи клиниката в началото на май, тъй като 2ри и 6ти са почивни дни? Дали и д-р Станулов ще бъде в почивка?

# 595
Здравейте! Някой знае ли как ще работи клиниката в началото на май, тъй като 2ри и 6ти са почивни дни? Дали и д-р Станулов ще бъде в почивка?
Аз съм записана за 3 ти май за трансфер!

# 596
  • София

Линкът не се отваря. Може ли пак, че ме вълнува и темата за Турция Simple Smile Не мога да взема страна, защото съм твърде пристрастна като човек, който е живял дълги години в Истанбул, говори им езика и ги разбира до костите им. Ако сочите с пръст нашите клиники, че са търговски дружества, почакайте да видите какви търговци са турците. Вярвам, че ако някакъв проблем е оправяем то те ще го оправят и няма да ви въртят, но не вярвам и че ако видят, че нещо е безнадеждно ще ви отпратят, няма такива неща, светът ще ви продадат първо и парите ще си ги вземат Simple Smile Няма ангели и дяволи само и там и тук. Но което си е факт инвестициите им в апаратура и ембриология са на светлинни години спрямо тук. То и цялата им база също - от държавните до частните болници. Може би и това подлъгва донякъде хората.
[/quote]

Здравей, да, вярно не се отваря.. Ето тук, от е сайта на ЦАР https://www.car-bg.org/clinics.htm малко надолу и дясно - Успеваемост -  Успеваемост на лечебните заведения за тригодишен период (2018-2020). Иначе, по темата, съгласна съм с наблюденията ти, или поне това което чувам от приятелки съвпада. Може би, истината е че в голяма част от случаите рачликата я прави не оборудването, а индивидуалното и внимателно отношение на лекаря ти.. или поне  е така със сигурност при много други, докторски, въпроси. С какви ли не проблеми в лъскави клиники съм се сблъсквала, а съм получила адекватното лечение при познат в кварталната ДКЦ.. Иска ми се давярвам, че има повече места като моето си (да не казвам пак кое е да не ме набедят в рекламиране), където двете неща съвпадат, но май не са много..

# 597
На мен той ми каза, че ако е затворена клиниката , директно на него да се обадя. Става дума за начало на стимулация!

# 598
  • София
На мен той ми каза, че ако е затворена клиниката , директно на него да се обадя. Става дума за начало на стимулация!

и на мен ми е казвал да звъня смело при нужда на личния

# 599
Аз направих грешка , че не му се обадих директно и си изпуснах начало на стимулация. По Великден си е бил в клиниката, показа ми графика си и за 5ти път ми каза да му звъня. Звъни смело !

Общи условия

Активация на акаунт