🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 187
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Краса ми е Деса #2. 😀

# 451
Когато няма санкции при неспазване на правилата, нещата вървят към анархия. Фермерът няма никакви възможности осъществатвяне за управленските си функциии. Особено, ако хората, които се управляват са елементарни. Бих предложила, ако не изпълнява решенията на фермера, да сменя някой от ратаите.  Тогава може да има ред. Няма как да има ред в едно общество, ако няма инструмент, който да санкционира при неспазване на реда.

# 452
Сия много сериозно е навлязла в роля и засега очевидно ѝ се получава. Получава вниманието, което толкова упорито си проси.
Ивайло много ме изкефи. Крайно време беше някой да му го каже на Цоньо. Явно не е помислил, че фермерството му рано или късно ще приключи, а си насъбра доста негативи от съфермерите. Освен, че претърпя коренна промяна след като си спечели титлата "фермер", поне аз виждам голямо разминаване в намеренията му и реалността. Разочарова ме много.

# 453
В спора между Краси и Живка съм на страната на Краси. Живка е наистина голям провокатор и човек, който иска да си налага мнението. Цоньо искам да си ходи.

# 454
  • Разпиляна във въображението
Тъй като изпуснах 30 страници нова тема може ли само да ми кажете дали се знае снимките дали да приключили?

# 455
Пропуснах началото на спора с Цоньо за изтривалката. Какъв му беше проблема?
Сия си продължава с ролята.😂
Краси пак малко преувеличава за мен. Живка си беше права - казал фермера две жени, значи две жени, но наистина това "женички" не звучеше на място. На Цоньо хич не му върви комуникацията със съфермерите.

# 456
Теодора ми е най-неприятния участник. Това лигавене, докато говори супер ме дразни. Казано направо - много ми е елементарна и глезотиите й ми идват в повече.

# 457
Има ли човек от там присъстващите, който да няма кусури? Е така да кажете - супер човек, свестен, добър, отговорен, честен, печен... Достатъчно време мина, показаха се хората.
Относно Цоньо - те се държат с него сякаш не е с всичкия си. Не е честно така, смятат себе си за повече от него, защото е възрастен, селски човек с такъв вид и го смятат за идиот едва ли не. Повечето от тях това показаха.

# 458
Интересно, стори ми се, че се появи надпис "Цоньо срещу Костадин".
Неволен спойлер???

# 459
  • Велико Търново
Тъй като изпуснах 30 страници нова тема може ли само да ми кажете дали се знае снимките дали да приключили?
То май и не е обсъждано това. Но от Мирон в "Животът зад фермата" доколкото разбирам, не са приключили все още.

Пропуснах началото на спора с Цоньо за изтривалката. Какъв му беше проблема?
Щяла да се изцапа и да я изхвърлят. Иначе според мен главният му проблем беше, че точно Сия я сложи. Вероятно нямаше да реагира така, ако накой друг се беше сетил за изтривалка.
"Женички" и на мен не ми хареса. Доста снизходително звучи, колкото и да казва Цоньо, че така си говорел.

Азалия🌺, те щото търсещите кусури са идеални Satisfied

# 460
  • София
Теодора ми е най-неприятния участник. Това лигавене, докато говори супер ме дразни. Казано направо - много ми е елементарна и глезотиите й ми идват в повече.

Специално за теб сега и приказка ще разказва по време на играта явно 😀

# 461
  • Велико Търново
Бе Боби що ли не се пусна по-рано, за какво му беше да се мъчи.

В този си вид "приказката" няма как да ме приспи. Най-много да кресна на разказвачката да млъкне.

# 462
На групата това ли и е работата, егати. Наливат пръст и цимент в тоя ъгъл за пореден епизод и  са сглобили джиджена кучешка колиба. Бре. А в предишня сезон как бачкаха. И само плюскат баници и хляб. А ако трябваше да си мелят брашно?
Айде, Боби, успех!

# 463
  • Велико Търново
Нищо не дават от работата им. Възстановяват ли манастир, какво правят. Едни надгробни плочи и кръстове дето поизчистиха, Георги нещо измазваше, ама така и не разбрах какво, тия жени се наредили една до друга и повече говорят, отколкото да вършат нещо. Чудо е!
Но тук Иван и Андрей са виновни. Не са го доизмислили като света. Дори да казваха в началото на седмицата решението на фермера какво е набелязал като задачи и накрая да отчитат свършени ли са всички, не са ли, пак щеше да е нещо. А те... нищо! И постоянно ни показват как НЕ се работи.

# 464
  • София
Теодора беше нелепа с тази приказка.

Общи условия

Активация на акаунт